Zlín – Pardubice 2:3 (0:1 po s.n.) | HC Litvínov – Kladno 2:4 (kon.) | Olomouc – Kometa Brno 1:6 (kon.)
Jihlava – Vítkovice 1:4 (kon.)
koniec
HC Olomouc
1:6 (1:3, 0:2, 0:1)
HC Kometa Brno
cz Štvrtok 30.10.2014, 17:30 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • DHL Extraliga juniorů (CZ)
Partner:
     
    59:49
    Vojáček se svou střelou od modré čáry orazítkoval břevno domácí klece!
     
    59:23
    Ještě je tu však jedno vyloučení na domácí straně. Další dvě minuty za podražení dostává Tomáš Síkora (OLO).
     
    56:42
    Hlavní rozhodčí zřejmě dohání to, co zameškal za celé utkání, protože na trestnou lavici posílá Libora Hájka (KOM), který si odsedí dvě minuty za faul kolenem.
     
    55:55
    Denk našel z rohu útočného pásma zcela volného Kozla, jenž už byl sám před Slezákem, ale jeho následná střela mířila přesně do hrudi olomouckého brankáře.
     
    55:17
    Nyní se s vyloučeními doslova roztrhl pytel, protože dvě minuty za podražení si jede na trestnou odpykat Luka Kraigher (OLO).
     
    53:34
    Jenže přesilovka Komety končí předčasně, protože Hynek Grünwald (KOM) podržel Jergla, a dostává tak dvě minuty za držení protihráče.
     
    52:32
    První vyloučení na domácí straně. David Janás (OLO) totiž z vlastního obranného pásma vyhodil touš mimo hrací plochu, a dostává tak dvě minuty za zdržování hry.
     
    48:28
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno využili zaváhání olomouckého obránce a následně hosté rozjeli akci na jeden dotyk, na jejímž konci byl JAN DUFEK, který už uklidil touš do zcela odkryté brány. Asistence: Radim Zohorna, Jakub Boltvan.
     
    44:01
    Do obrovské šance se však na druhé straně dostal Pokorný, který byl zcela sám mezi kruhy, ale Slezák jeho střelu vytěsnil nad svou bránu.
     
    31:20
    Kometa právě vstřelila branku!
    Mora dostává nepopulárního bura! Boltvan podržel touš na útočné modré, kde skvěle přihrál do jízdy JANU DUFKOVI, který následně vletěl do útočné třetiny, kde se mu podařilo překonat bekhendovou střelou Slezáka mezi jeho betony. Asistence: Jakub Boltvan, Radim Zohorna.
     
    27:53
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brněnští hokejisté se velice rychle dostali do svého útočného pásma, kde Dufek našel křižnou přihrávkou zcela volného MICHALA KUPČÍKA, jenž následně propálil Slezáka mezi jeho betony. Asistence: Jan Dufek.
     
    24:47
    Po vyražené střele od modré čáry se k vyraženému touši před Jekelem dostal Ostřanský, ale domácí hráč svou druhou branku v utkání nepřidal.
     
    18:45
    Urbisch přepustil své místo v bráně Slezákovi.
     
    18:35
    Kometa právě vstřelila branku!
    Jen chvíli před koncem první třetiny uskočila Kometa Olomouci o dvě branky. JAKUB DYMÁČEK mířil z mezikruží přesně mezi betony domácího gólmana. Asistence: Dominik Pokorný, Lukáše Vágner.
     
    Švejda (KOM) si odsedí dvě minuty za podražení. Olomouc má k dispozici první přesilovku zápasu.
     
    10:20
    Kometa právě vstřelila branku!
    Z levé strany si sjel až téměř k bráně JAKUB BOLTVAN a mířil přesně do pravého horního růžku. Asistence: Jan Dufek.
     
    05:00
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Netrvalo dlouho a je srovnáno. Olomoucký kapitán MILAN OSTŘANSKÝ nedal Jekelovi šanci zasáhnout. Asistence: Aleš Jergl.
     
    02:51
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno otevírá zápas! DOMINIK POKORNÝ se z ničeho nic objevil před Urbischem a prostřelil domácího gólmana mezi betony. Asistence: Roman Dymáček, Filip Vojáček.

    Jan Matúš

    Zuzana Spurná

    Góly a asistencie: 5. Ostřanský (Jergl) – 3. Pokorný (Dymáček, Vojáček), 11. Boltvan (Dufek), 19. Dymáček (Pokorný, Vágner), 28. Kupčík (Dufek), 32. Dufek (Boltvan, Zohorna), 49. Dufek (Zohorna, Boltvan)


    HC Olomouc: Urbisch (Slezák) – Nesvadba, Štefka J., Kraigher, Rašner, Tomek, Hes, Síkora, Jeklič A. – Ostřanský (C), Jergl, Markl, Bauer, Pavlovský, Ministr, Krátoška, Beták, Kropáč, Konečný, Janás.
    HC Kometa Brno: Jekel (Šalena) – Vágner (C), Hájek, Švejda, Kupčík, Kubeš, Vlček, Vojáček, Šnajnar – Kozel, Pokorný, Dvořák, Denk, Zohorna, Biolek, Garčic, Dufek, Král, Boltvan, Grünwald, Dymáček.

    Rozhodca: Přikryl – Matěj, Vožda.