Česko – Argentina 2:6 (kon.)
koniec
Česko
2:6 (1:3)
Argentina
cz Utorok 28.10.2014, 18:00Continental Cup
     
    37
    Argentina právě vstřelila branku!
    Přichází bohužel další branka Argentiny, která už bohužel rozhoduje jasně celé dnešní finálové střetnutí ve prospěch hostů. Dalekou střelou se tentokrát prosazuje CUZZOLINO LEANDRO, jenž svým dnešním druhým gólem upravuje už na 2:6.
     
    35
    Argentina právě vstřelila branku!
    Tak jsem to jsem to zakřikl, Česko totiž vpředu ztratilo míč a Argentině se během jedné minuty podařilo dát další branku, se kterou to budou mít Češi už hodně složité. Povedenou a přesnou trefou do odkryté klece se tentokrát prosazuje WILHELM FERNANDO – 2:5.
     
    35
    Argentina právě vstřelila branku!
    Belej v těžkém útoku nedokázal udržet míč na své noze, čehož využil VAPORAKI CONSTANTINO, který přes celou polovinu hřiště dává bohužel znovu na rozdíl dvou branek.
     
    32
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak ono to přeci jenom půjde! Česko se snažilo vytvořit na útočné polovině tlak, který vygradoval tvrdou střelou z dálky. Brankář Argentiny však tento míč ještě dokázal vyboxovat, za nedlouho už ale musel krýt střelu MICHALA SEIDLERA, na kterou však nedošáhl. Česko tak od nerozhodného stavu dělí jen jedna trefa!
     
    19
    Argentina právě vstřelila branku!
    Argentina odskakuje Českému výběru už bohužel o dvě branky. Před bránu totiž dostal povedenou přihrávku TELLO VAPORAKI ALAMIRO, který tvrdou ranou překonal Gerčáka v bráně – 1:3.
     
    17
    Argentina právě vstřelila branku!
    Argentina jde po velkém neustávajícím tlaku do vedení. Veliký závar před Gerčákem využil CUZZOLINO LEANDRO – 1:2.
     
    8
    Argentina právě vstřelila branku!
    Argentině se povedlo srovnat s Českou republikou krok. Rychlý brejk dva na brankáře Gerčáka nakonec zakončoval u odkryté tyče BATTISTONI GERARDO.
     
    1
    Česko právě vstřelilo branku!
    Česko se po parádní akci v úvodu utkání dostává do vedení. Slováček nejdříve obral jednoho z obránců u lajny o míč a následně ho naservíroval na úplně volného MICHALA HOLÉHO – 1:0.

    Ondřej Novotný

    Góly: 1. Holý (Slováček), 32. Seidler – 8. Battistoni, 17. Leandro, 19. Alamiro, 35. Constantino, 35. Fernando, 37. Leandro

    Karty:   36. Holý (CZE)


    Česko: Gerčák (Žďánský) – Záruba, Cupák, Slováček, Kovács, Rešetár (C), Sláma, Seidler, Belej, Janovský, Holý, Lištván, Rodek.
    Argentina: Nicolas (Emiliano) – Santiago, Lucas, Alamiro, Pablo, Constantino, Rescia, Cristian, Leandro, Fernando (C), Gerardo.

    Rozhodca: Birkett (ENG) – Bukuev (KGZ), Alsarraf (KUW).