Chomutov – Benátky n/J 6:1 (kon.) | Kadaň – Havířov 2:1 (2:1 po s.n.) | Třebíč – Jihlava 2:1 (kon.)
Ústí n/L – Most 3:2 (1:0 po s.n.) | Šumperk – Prostějov 5:4 (po pr.) | Havlíčkův Brod – Litoměřice 1:3 (kon.)
koniec po predl.
DRACI PARS ŠUMPERK
5:4 (1:2, 1:0, 2:2 - 1:0)
LHK Jestřábi Prostějov
cz Pondelok 27.10.2014, 18:00 • Zimní stadion Šumperk • 1. liga (ČR)
Partner:
    STANěK - 5:4
     
    60:41
    Draci právě vstřelili branku!
    Je rozhodnuto! Šumperk využívá svou přesilovou hru a dva body tak zůstávají na domácím ledě. Moskal poslal puk na ALEŠE STAŇKA, který rozvlnil síť za zády Šimbocha. Asistence: Patrik Moskal, Tomáš Sedlák.
    VRDLOVEC - 4:4
     
    59:31
    Draci právě vstřelili branku!
    Tak to je neskutečný závěr domácích kteří půl minuty před závěrečnou sirénou srovnávají skóre zápasu. Sedlákovu střelu z modré dokázal před bránou tečoval DANIEL VRDLOVEC a puk tak zapadl až za záda bezmocného Šimbocha. Asistence: Tomáš Sedlák, Patrik Moskal.
    MEIDL - 3:4
     
    50:54
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    K trestnému střílení se postavil VÁCLAV MEIDL, který střelou mezi betony posílá svůj tým zpět do vedení.
    VELECKÝ - 3:3
     
    48:43
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk využívá svou přesilovou hru a srovnává skóre zápasu na 3:3. Puk se dostal na hůl MICHALA VELECKÉHO, který střelou k pravé tyčce překonává hostujícího gólmana. Asistence: Jan Berger, Marek Haas.
    JEDLIČKA - 2:3
     
    47:47
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Roupcovu střelu vyrazil Koutský před sebe přímo na hůl ROBERTA JEDLIČKY, ten poté puk uklidil k pravé tyčce brány domácího gólmana. Asistence: David Roupec, Lukáš Luňák.
    BRUNEC - 2:2
     
    33:20
    Draci právě vstřelili branku!
    TOMÁŠ BRUNEC svůj nájezd proměňuje. Forhendovou kličkou vyzrál na hostujícího gólmana Juraje Šimbocha.
    KOLIBÁR - 1:2
     
    05:01
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Hosté jsou v dnešních přesilovkách zatím stoprocentní. Václav Meidl poslal puk na JANA KOLIBÁRA, ten jej usměrnil nad betony přesouvajícího se Koutského. Asistence: Václav Meidl.
    KAJABA - 1:1
     
    02:34
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Hosté ovšem vzápětí svoji přesilovou hru využívají. Zdeněk Kubica nahodil puk na bránu, ten se odrazil k volnému RENÉMU KAJABOVI, který puk usměrnil k pravé tyčce Koutského Brány. Asistence: Zdeněk Kubica, Václav Meidl.
    PLÁŠEK - 1:0
     
    01:34
    Draci právě vstřelili branku!
    Draci se dokázali prosadit ve vlastním oslabení. KAREL PLÁŠEK s Tomášem Bruncem měli šanci dva na jednoho, prvně jmenovaný zakončoval puk již za záda bezmocného Šimbocha. Asistence: Tomáš Brunec.

    Jaroslav Svoboda

    Kateřina Glogarová

    Góly a asistencie: 2. Plášek (Brunec), 34. Brunec (t.s.), 49. Velecký (Berger, Haas), 60. Vrdlovec (Sedlák, Moskal), 61. Staněk (Moskal, Sedlák) – 3. Kajaba (Kubica, Meidl), 6. Kolibár (Meidl), 48. Jedlička (Roupec, Luňák), 51. Meidl (t.s.)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Koutský (Zelenka) – Holík, Drtil, Sedlák, Gewiese, Novotný, Slavík, Starý – Haas, Berger, Velecký – Staněk, Moskal, Žálčík – Brunec, Plášek, Vrdlovec – Vávra, Půhoný
    LHK Jestřábi Prostějov: Šimboch (Kocián) – Kolibár, Roupec, Řezáč, Skřivánek, Matyáš, Jedlička, Malý – Kubica, Meidl, Kajaba – Coufal, Luňák, Kovařík – Stejskal, Duba, Černý – Indra, Poulíček, Kuncek

    Rozhodca: Jeřábek ml. – Adamec, Poruba