Zlín – Olomouc 2:3 (2:3 po s.n.) | K. Vary – Plzeň 2:1 (kon.) | Kometa Brno – Vítkovice 1:2 (po pr.)
Hradec Králové – Liberec 3:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Sparta Praha 3:6 (kon.) | Třinec – Litvínov 1:4 (kon.)
koniec
Mountfield HK
3:1 (1:0, 1:0, 1:1)
Bílí Tygři Liberec
cz Nedeľa 26.10.2014, 17:30 • Zimní stadion v Hradci Králové • Tipsport extraliga (ČR)
Predzápasové kurzy
Partner:
    Petr JELÍNEK - 3:1
     
    54:56
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a snižují na rozdíl dvou branek. PETR JELÍNEK dostal puk před prázdnou bránu, kterou trefil a vykřesal tím jiskřičku naděje pro Severočechy. Asistence: Michal Bulíř, Tomáš Bulík.
    Tomáš MERTL - 3:0
     
    50:43
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Tak to byla krásná přímočará akce a zdá se, že je hotovo. V přesilové hře zajel za modrou čáru Jaroslav Kudrna a počkal si na to, až si najede TOMÁŠ MERTL. K prvnímu centrovi se puk dostal, a hradecký štírek ho krásně poslal do bližšího horního rohu. Asistence: Jaroslav Kudrna.
    Jiří ŠIMÁNEK - 2:0
     
    35:41
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Z letargie vytrhává oba mančafty JIŘÍ ŠIMÁNEK. Ten se nejprve hezky zbavil svého strážce a posunul puk na Janka, jehož nahození se snažil za Lašáka dopravit Mertl. Tomu se to ještě nepovedlo, hradecký kapitán byl z další dorážky už úspěšný. Hradec vede 2:0. Asistence: Tomáš Mertl, Bohumil Jank.
    Petr BERÁNEK - 1:0
     
    03:17
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Skóre se však mění na druhé straně. Po icingu Liberce se vhazovalo napravo od Jána Lašáka. Čtvrtá hradecká formace vyhrála buly, Collin Valcourt ho předložil PETRU BERÁNKOVI, který slovenského brankáře prostřelil mezi rukou a tělem. Asistence: Collin Valcourt.

    Jan Vavřina

    Góly a asistencie: 4. Beránek (Valcourt), 36. Šimánek (Mertl, Jank), 51. Mertl (Kudrna) – 55. Jelínek (Bulíř, Bulík)


    Mountfield HK: Kantor (Pavelka) – Slovák, Vydarený, Pláněk, Dietz, Jank, Frühauf – Kudrna, Mertl, Šimánek "C" – Skokan, Kukumberg, Dej – Kopta, Tvrdík, Červený – Beránek, Troliga, Valcourt. Trenér: Peter Draisaitl
    Bílí Tygři Liberec: Lašák (Schwarz) – Kajínek, Vitásek, Výtisk "C", Šimek, Voráček, Ulrych – Bulík, Vampola, Bakoš – Radivojevič, Urban, Bartek – Kica, Jelínek, Bulíř – Jass, Filippi, Dlouhý. Trenér: Rostislav Čada

    Rozhodca: Pešina, Hribik – Kis, Lučan

    Diváci: 5032