Rennes – Lille 2:0 (kon.) | Guingamp – Nice 2:7 (kon.) | Saint-Étienne – Metz 1:0 (kon.)
Lyon – Marseille 1:0 (kon.)
koniec
EA Guingamp
2:7 (1:4)
OGC Nice
cz Nedeľa 26.10.2014, 17:00 • Stade du Roudourou, Guingamp • Ligue 1 Uber Eats
Predzápasové kurzy
     
    80
    Poslední změnu v sestavě dělá také domácí tým: dohráno má Yatabaré, kterého nahrazuje na poslední minuty Mandanne.
     
    75
    Dohráno má Pléa, kterého vystřídal Maupay. Hosté tak využili už třetího střídání.
    Eric BAUTHÉAC - 2:7
     
    72
    Nice právě vstřelilo branku!
    Pléa dostal míč a byl sám hned proti několik protihráčům, avšak nepropadl panice a zachoval chladnou hlavu. Dobře se uvolnil ERIC BAUTHÉAC, kterému Pléa přihrál a BAUTHÉAC přesnou trefou po zemi poslal míč za brankářova záda.
    Ronnie SCHWARTZ - 2:6
     
    70
    Guingamp právě vstřelil branku!
    Aktivní RONNIE SCHWARTZ se konečně dočkal a mohl se radovat z gólu. Domácí tým dostal po faulu výhodu a okamžitě pelášil k soupeřově brance, celou akci rozjel právě SCHWARTZ, kterému pak spoluhráč vrátil balon zhruba na penaltovou značku a SCHWARTZ už se nemýlil.
     
    68
    Střídání v týmu OGC Nice: ze hřiště odchází Grégoire Puel, přichází Valentin Eysseric.
    Carlos EDUARDO - 1:6
     
    65
    Nice právě vstřelilo branku!
    To je opravdu neskutečné, protože CARLOS EDUARDO právě dal svůj dnešní pátý gól. Hosté vybojovali míč ve středu hřiště a okamžitě vyrazili do útoku, který rozjel právě EDUARDO s Vercauterenem. Druhý jmenovaný nebyl sobecký a viděl, že EDUARDO je v lepší pozici, a tak mu přihrál. Jeho spoluhráč se nemýlil a zavděčil se vstřeleným gólem.
     
    62
    Střídání v týmu OGC Nice: ze hřiště odchází Didier Digard, přichází Julien Vercauteren.
     
    58
    Dohráno má Marveaux, kterého vystřídal Giresse.
    Carlos EDUARDO - 1:5
     
    49
    Nice právě vstřelilo branku!
    Pléa se uvolnil na pravém křídle a poté předložil skvělou přihrávku před branku, odkud CARLOS EDUARDO poslal balon za brankářova záda. Lössl si na míč sice sáhl, ale inkasovanému gólu zabránit nedokázal.
     
    46
    Míč na střelu si navedl Schwartz, který poslal svůj pokus pod břevno, ale brankář Hassen zasáhl na jedničku a nebezpečnou střelu vyrazil na rohový kop.
     
    46
    Střídání v týmu EA Guingamp: ze hřiště odchází Younousse Sankharé, přichází Moustapha Diallo.
    Alassane PLÉA - 1:4
     
    45+1
    Nice právě vstřelilo branku!
    Brankář Lössl chyboval, když nedokázal odehrát balon do bezpečí. Toho využil ALASSANE PLÉA, jemuž nedělalo problémy dopravit míč do prázdné branky.
    Carlos EDUARDO - 1:3
     
    43
    Nice právě vstřelilo branku!
    Domácí fotbalisté chybovali v rozehrávce a hosté získali míč pro sebe. Nice okamžitě podniklo rychlý brejk a vytěžilo z něj úplně všechno. Parádní centr před branku poslal Bautéac, kterému se nabídl CARLOS EDUARDO, jenž přesnou trefou z blízka zaznamenal hattrick.
    Carlos EDUARDO - 1:2
     
    26
    Nice právě vstřelilo branku!
    Hosté podnikli postupnou útočnou akci, která jim přinesla vedoucí gól. Finální přihrávku ze své kopačky vyslal Digard, kterému se nabídl CARLOS EDUARDO, jenž přesnou trefou nedal Lösslovi šanci.
     
    21
    Schwartz v další zajímavé šanci, avšak tentokrát se ke střele dostal, ale brankáře nepřekonal. Hassen prudkou střelu po zemi zlivkidoval.
     
    19
    Beauvue poslal zajímavý centr do vápna, ale Schwartzovi jen o kousíček nevyšel krok, takže balon netrefil a Hassen zasahovat nemusel.
     
    16
    Palun fauloval svého protihráče a za nedovolený zákrok vyfasoval žlutou kartu.
     
    15
    Eduardo toužil po druhé vstřelené brance, udělal si prostor a poté ze své pravačky vyslal jedovatou střelu k tyči, avšak brankář Lössl si připsal výtečný zákrok a nebezpečný pokus zneškodnil. Následuje rohový kop pro Nice.
    Carlos EDUARDO - 1:1
     
    12
    Nice právě vstřelilo branku!
    Hosté dostali výhodu volného přímého kopu, který si vzal na starost CARLOS EDUARDO, jenž ze své pravačky vyslal technickou střelu, která zapadla přesně do levého horního rohu, a EDUARDO tak vyrovnal na 1:1.
    Claudio BEAUVUE - 1:0
     
    8
    Guingamp právě vstřelil branku!
    Na pravém křídle se skvěle uvolnil Yatabaré, který pak odcentroval balon před branku, kde se ke střele hlavou dostal osamocený CLAUDIO BEAUVUE a přesnou trefou poslal domácí tým do vedení.

    Lucie Rapantová

    Góly: 8. Beauvue (S. Yatabaré), 70. Schwartz (Beauvue) – 12. Eduardo, 26. Eduardo (Digard), 43. Eduardo (Bauthéac), 45+1. Pléa (Eduardo), 49. Eduardo (Pléa), 65. Eduardo (Vercauteren), 72. Bauthéac (Pléa)

    Karty:   16. Palun (NIC)


    EA Guingamp: Lössl – Baca, Kerbrat, Sorbon, Lemaître – Mathis (C), Sankharé (46. Diallo) – S. Yatabaré (80. Mandanne), Marveaux (58. Giresse), Beauvue – Schwartz.
    Náhradníci: Guichard – Sankoh, Diallo, Dos Santos, Giresse, Mandanne, Alioui.

    OGC Nice: Hassen – Palun, Genevois, Bodmer, Amavi – Digard (C) (62. Vercauteren), Mendy – Puel (68. Eysseric), Eduardo, Bauthéac – Pléa (75. Maupay).
    Náhradníci: Pouplin – Diawara, Vercauteren, Eysseric, Maupay, Bosetti, Lloris.

    Rozhodca: Turpin – Cano, Danos