San Jose – Buffalo 1:2 (kon.) | Ottawa – NJ Devils 2:3 (po pr.) | Philadelphia – Detroit 4:2 (kon.)
Montreal – NY Rangers 3:1 (kon.) | NY Islanders – Dallas 7:5 (kon.) | Toronto – Boston 1:4 (kon.)
St. Louis – Chicago 3:2 (kon.) | Minnesota – Tampa Bay 7:2 (kon.) | Nashville – Pittsburgh 0:3 (kon.)
Arizona – Florida 2:1 (po pr.) | Calgary – Washington 1:3 (kon.) | Winnipeg – Colorado 2:1 (po pr.)
LA Kings – Columbus 5:2 (kon.)
koniec po predl.
Ottawa Senators
2:3 (0:0, 1:2, 1:0 - 0:1)
New Jersey Devils
cz Nedeľa 26.10.2014, 01:00 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Jaromír JÁGR - 2:3
     
    63:39
    Devils právě vstřelili branku!
    Ale z další šance už se hosté prosazují a je rozhodnuto! JAROMÍR JÁGR naskočil do hry ze střídačky, dostal přihrávku od Gelinase a střelou zápěstím překonal Robina Lehnera! Rozhodl tak o tom, že bonusový bod získají hokejisté Devils! Asistence: Eric Gelinas, Adam Henrique.
    Bobby RYAN - 2:2
     
    53:51
    Ottawa právě vstřelila branku!
    A máme vyrovnáno, Ottawa dnes podruhé využívá přesilovku! Greene při pokusu odpálit puk minul, kotouč se dostal ke Karlssonovi, který nahrál do vyložené šance BOBBYMU RYANOVI, jenž už Schneidera propáli dokázal! 2:2! Asistence: Erik Kalrsson, Milan Michálek.
    Marek ŽIDLICKÝ - 1:2
     
    36:45
    Devils právě vstřelili branku!
    Z následné akce už se ale hosté prosazují! Eliáš nahrál na modrou na Seversona, který nabil MARKOVI ŽIDLICKÉMU, jenž propálil Lehnera a poslal Devils do vedení 2:1! Asistence: Damon Severson, Patrik Eliáš.
    Damon SEVERSON - 1:1
     
    31:29
    Devils právě vstřelili branku!
    Krátce po první brance máme vyrovnáno! DAMON SEVERSON to teď udělal parádně, když ve středním pásmu obral protihráče o puk, nabruslil si do útočného pásma a parádní dělovkou překonal Lehnera! Bez asistence.
    Alex CHIASSON - 1:0
     
    30:09
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a otevírají tak skóre dnešního zápasu! ALEX CHIASSON si z levého rohu v útočném pásmu vybruslil až před Schneidera, kterého překonal, 1:0! Asistence: Milan Michálek, Bobby Ryan.

    Michal Belšán

    Góly a asistencie: 31. Chiasson (Michálek, Ryan), 54. Ryan (Karlsson, Michálek) – 32. Severson, 37. Židlický (Severson, Eliáš), 64. Jágr (Gelinas, Henrique)


    Ottawa Senators: Lehner (Anderson) – Phillips, Karlsson, Wiercioch, Ceci, Borowiecki, Gryba – MacArthur, Turris, Stone – Hoffman, Legwand, Neil – Ryan, Zibanejad, Chiasson – Michálek, Smith, Lazar
    New Jersey Devils: Schneider (Clemmensen) – Greene, Severson, Salvador, Židlický, Gelinas, Merrill – Cammalleri, Zajac, Jágr – Clowe, Eliáš, Brunner – Zubrus, Henrique, Ryder – Ruutu, Josefson, Gionta

    Rozhodca: Dwyer, McCauley – Cvik, Sericolo

    Diváci: 19266