West Ham – Manchester City 2:1 (kon.) | Liverpool – Hull City 0:0 (kon.) | Southampton – Stoke City 1:0 (kon.)
Sunderland – Arsenal 0:2 (kon.) | West Bromwich – Crystal Palace 2:2 (kon.) | Swansea – Leicester 2:0 (kon.)
koniec
Swansea City
2:0 (1:0)
Leicester City
Sobota 25.10.2014, 18:30 • Liberty Stadium, Swansea, Wales • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    90+2
    Tak toto bola obrovská šanca hostí! Center do pokutového územia domácich, jeden z hráčov hostí výbornou hlavičkou zamestnal brankára Fabianskeho, ktorý bravúrnym zákrokom loptu vyrazil. K nej sa dostal Cambiasso, ktorý najprv trafil hlavou pravú tyč, potom sa od neho lopta odrazila a už smerovala do brány, lenže Fabianski sa rýchlo pozberal zo zeme, hodil sa po lopte a z bránkovej čiary ju vytlačil pred ňu k svojim spoluhráčom, ktorý ju poslali do bezpečia. Hlavný rozhodca Mike Jones sa pozeral na svoje hodinky, či lopta bola za bránkovou čiarou, lenže tak sa nestalo a to už bolo pravdepodobne všetko, čo sa dnes stalo.
     
    90+1
    Nadstavený čas v 2.polčase sú 3 minúty!
     
    82
    Dvojité striedanie v tíme Swansea: ihrisko opúšťajú Routledge a Bony, ich miesta zaujmú Dyer a Gomis.
     
    76
    Shelvey sa dostal do dobrej šance, šprintoval mu od polovice ihriska Routledge. Shelvey mu loptu šikovne posunul, lenže jeho spoluhráčovi chýbal možno krok na zakončenia. Tak to je smola pre domáce mužstvo.
     
    72
    Hosťujúci Mahrez sa teraz odhodlal k strele a bolo to veľmi nebezpečné, lenže brankár Fabianski sa hodil a poradil si s tým.
     
    69
    Trojité striedanie v tíme Leicestru: ihrisko opustili Vardy, Hammond a Drinkwater, ich miesta zaujali James, King a Cambiasso. Trojité striedanie sa len tak často nevidí!
     
    63
    Brvno! Tak toto bola výstavná strela domáceho Shelveyho. Ten napriahol z dobrých 30 metrov a jeho pumelica prekonala brankára Schmeichela, lenže loptu zastavilo brvno hosťujúcej brány. Veľmi podarená strela.
     
    58
    Striedanie v tíme Swansea: ihrisko opúšťa Sigurdsson, jeho miesto zaujme Carroll.
    Bony (MONTERO) - 2:0
     
    57
    Swansea dala gól!
    Domáci strieľajú v tomto zápase už 2.gól a dostávajú sa do značnej pohody. Za obranu hostí dostal výbornú prihrávku Montero, loptu si posunul a spätnou prihrávkou našiel spoluhráča BONYHO WILFIEDA, ktorý znova nezaváhal a posiela svoj tím už do dvojgólového vedenia.
     
    49
    Brvno! Hostia teraz trafili brvno Fabianskeho brány. Roh nakrátko rozohrali hráči Leicestru a následný center prapadol cez pokutové územie, lopta sa od zeme odrazili opäť do vzduchu a skončila na brvne domácej brány.
     
    45
    Nadstavený čas v 1.polčase je 1.minúta!
    Bony (SIGURDSSON) - 1:0
     
    35
    Swansea dala gól!
    Tak toto bola ukážková akcia domácich! Po možno 7-8 prihrávkach na jeden dotyk sa k lopte dostal Sigurdsson, ten taktiež z prvej posunul na BONYHO WILFRIEDA a reprezentant Pobrežia Slonoviny sa nemýlil. Labute sa týmto gólom dostávajú do najtesnejšieho vedenia.
     
    23
    Tak toto bola obrovská šanca domácich! Sigurdsson využil chybu Schmeichela, ktorý netrafil dobre loptu. Spolu s Bonym sa rútili na osamoteného brankára Leicestru, lenže po súboji so stopérom Morganom padá. Hlavný arbiter nepíska a pravdepodobne urobil správne. Sigurdsson vôbec neprotestoval a je si vedomí, že táto akcia sa určite dala zakončiť inak.

    Marek Farkaš

    Góly: 35. Bony (Sigurdsson), 57. Bony (Montero)


    Swansea City: Fabianski – Rangel, Williams, Fernandez, Taylor – Shelvey, Ki – Routledge (82.Dyer), Sigurdsson (58.Carroll), Montero – Bony (82.Gomis)
    Náhradníci: Bartley, Carroll, Dyer, Emnes, Gomis, Shephard, Tremmel
    Manažér: Garry Monk

    Leicester City: Schmeichel – De Laet, Morgan, Moore, Konchesky – Mahrez, Drinkwater (69.Cambiasso), Hammond (69.King), Nugent – Vardy (69.James), Ulloa
    Náhradníci: Cambiasso, James, King, Schlupp, Smith, Wasilewski, Wood
    Manažér: Nigel Pearson

    Rozhodca: Mike Jones – Scholes, West – Hooper

    Diváci: 20259