Benátky n/J – Most 3:1 (kon.) | Litoměřice – Třebíč 0:2 (kon.) | Motor ČB – Šumperk 6:3 (kon.)
Havířov – Kladno 5:2 (kon.) | Ústí n/L – Kadaň 1:3 (kon.) | Prostějov – Havlíčkův Brod 3:2 (kon.)
koniec
LHK Jestřábi Prostějov
3:2 (0:1, 2:0, 1:1)
BK Havlíčkův Brod
cz Sobota 25.10.2014, 17:301. liga (ČR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    49:57
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A je tu velká komplikace pro domácí! Lehkou střelu Endála od modré tečoval mezi betony domácího brankáře nejprve Jakub Babka a poté JAN HEŘMAN. Asistence: Jan Heřman.
     
    40:29
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Jestřábi dohrávali přesilovou a po několika přihrávkách se dostal kotouč na modrou k DAVIDU ROUPCOVI a ten tvrdou ránou překonal Dlouhého pod horní tyčku. Asitence: Zdeněk Kubica a René Kajaba.
     
    28:43
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Jestřábi obrací vývoj utkání. Shodou náhod a i díky špatnému střídání havlíčkobrodských se dostal kotouč před branku k VÁCLAVU MEIDLOVI, který z blízka trefil horní růžek. Asistence: René Kajaba a Zdeněk Kubica.
     
    22:13
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Střelu Lukáše Duby dorazil za bezmocného Dlouhého TOMÁŠ KÁŇA a využívá tak přesilovou hru. Asistence: Lukáš Duba a Vladimír Stejskal.
     
    15:13
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hosté dotlačili kotouč před branku kde jej zalehl domácí brankář. Jeden z domácích obránců ale kotouč nešťastně posunul až do branky. Branka byla přiznána JIŘÍMU KUCHLEROVI. Bez asistence.

    Miroslav Klimeš

    Góly a asistencie: 23. Káňa (Duba, Stejskal), 29. Meidl (Kajaba, Kubica), 41. Roupec (Kubica, Kajaba) – 16. Kuchler, 50. Heřman (Babka, Endál)


    LHK Jestřábi Prostějov: Šimboch (Kocián) – Matyáš, Kolibár, Jedlička, Skřivánek, Korím, Malý, Roupec – Kuncek, Luňák, Černý – Kubica, Poulíček, Stejskal – Kovařík, Meidl, Coufal – Kajaba, Káňa, Duba. Trenér: T. Sršeň.
    BK Havlíčkův Brod: Dlouhý (Polívka) – Staněk, Zítka, Sklenička, Kolář, Pavlíček, Janáček, Jaroměřský, Kotaška – Přikryl, Endál, Sedláček – Maliník, Heřman, Chlubna, Rousek, Babka, Milfait, Půlpán, Tomek, Kuchler. Trenér: M. Barus.

    Rozhodca: P. Přikryl – Bartenček, Vengřín