Kladno – Slavia 1:5 (kon.) | Kometa Brno – Č. Budějovice 3:0 (kon.) | Chomutov – Olomouc 8:1 (kon.)
HC Litvínov – Zlín 4:1 (kon.) | HC Plzeň – Sparta Praha 7:3 (kon.) | Třinec – Mladá Boleslav 3:1 (kon.)
Pardubice – Jihlava 3:1 (kon.) | Vítkovice – Liberec 3:2 (kon.)
koniec
Piráti Chomutov
8:1 (4:0, 2:0, 2:1)
HC Olomouc
cz Sobota 25.10.2014, 12:30 • SD ARÉNA • DHL Extraliga juniorů (CZ)
Partner:
     
    59:02
    Piráti právě vstřelili branku!
    Jakub Chrpa poslal přesnou přihrávku LUKÁŠI DUBEŇOVI, ten před odkrytou brankou nezaváhal . Asistence: Jakub Chrpa a Robert Černý.
     
    54:15
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti nesložili zbraně a skórují. Po přihrávce od Matěje Tomka se do úniku dostal TOMÁŠ MARKL, jeho střela se sklouzla po hokejce Danylece a končí v domácí brance. Asistence: Tomek.
     
    52:33
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tentokrát se k samostatnému úniku dostal MIROSLAV JIRUŠEK, který si nejprve hostujícího brankáře položil a následně skóroval. Asistence: Petr Macháček, Aleš Macháček.
     
    37:54
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti se prosazuji až po přesilové hře. Střeleckou šňůru Davida Kašeho přerušuje PETR MACHÁČEK, který nedal Slezákovi žádnou šanci. Asistence: Miroslav Jirušek, Aleš Macháček.
     
    31:38
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti se prosazují ve dvojnásobném oslabení. Autorem je DAVID KAŠE, který si tak připisuje už pátý gól v dnešním utkání. Asistence Ondřej Kaše.
     
    18:43
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí se dostávají do čtyř brankového vedení. DAVID KAŠE se prezentoval pěknou střelou, která skončila až za zády bezmocného Urbische. Piráti využívají i svou druhou přesilovou hru. Olomouc zkrátka nemůžu zastavit první chomutovskou lajnu. Asistence: David Kämpf, Ondřej Kaše.
     
    12:15
    Piráti právě vstřelili branku!
    David Kämpf si obehrál obránce kohoutů a vybruslil před Urbische, následně přihrál na osamoceného DAVIDA KAŠEHO, který tak kompletuje svůj hattrick. Asistence: David Kämpf, Ondřej Kaše.
     
    08:53
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti využívají hned dvou první přesilovou hru v zápase. Po skrumáži před brankou se prosazuje DAVID KAŠE. Asistence: David Kämpf, Ondřej Kaše.
     
    00:35
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti se ujímají rychle vedení. Po přihrávce Davida Kämpfa se dostal k puku David Kaše, ten střelou z mezikruží nedal Urbischovi šanci. Asistence David Kämpf.

    Jan Thöma

    Góly a asistencie: 1. David Kaše (Kämpf), 9. David Kaše (Kämpf, O. Kaše), 13. David Kaše (Kämpf, O. Kaše), 19. David Kaše (Kämpf, O. Kaše), 32. David Kaše (O. Kaše), 38. Petr Macháček (Jirušek, A. Macháček), 53. Jirušek (P. Macháček, A. Macháček), 60. Dubeň (Chrpa, Černý) – 55. Markl (Tomek)


    Piráti Chomutov: Danylec (Strejc) – Meliško, Hierman, Šulák, Dubeň, Černý, Havel – Procházka, Šťovíček, Macháček A., Jirušek, Veselý, Kämpf, Janák, Kellerstein, Kaše O., Macháček P., Kaše D., Strunz, Chrpa.
    HC Olomouc: Urbisch (32. Slezák) – Štefka, Kraigher, Tomek, Brandýs, Hes, Síkora, Jeklič – Ostřanský, Markl, Bauer, Pavlovský, Ministr, Krátoška, Beták, Kropáč, Konečný, Janás.

    Rozhodca: Hrubý – Šulo, Toman.

    Diváci: 150