Kladno – Slavia 1:5 (kon.) | Kometa Brno – Č. Budějovice 3:0 (kon.) | Chomutov – Olomouc 8:1 (kon.)
HC Litvínov – Zlín 4:1 (kon.) | HC Plzeň – Sparta Praha 7:3 (kon.) | Třinec – Mladá Boleslav 3:1 (kon.)
Pardubice – Jihlava 3:1 (kon.) | Vítkovice – Liberec 3:2 (kon.)
koniec
HC Oceláři Třinec
3:1 (1:0, 1:0, 1:1)
BK Mladá Boleslav
cz Sobota 25.10.2014, 14:00 • Werk aréna • DHL Extraliga juniorů (CZ)
Partner:
     
    55:40
    Třinec právě vstřelil branku!
    A VÍT CHRISTOV nabídnutou šanci nepromarnil, nevymýšlel nic složitého, v mezikruží napřáhl a poslal puk pod horní tyčku.
     
    41:53
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté snižují. Dudáček sice dokázal několikrát zasáhnout, na dorážku LUKÁŠE VOLFA už ale nedosáhl. Asistence: Jan Sonnek, Jakub Kotala.
     
    23:46
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři zamkli Boleslav v jejím pásmu a kotouč po střele VÍTA CHRISTOVA prolétl nad ramenem Pecheka do branky. Asistence: Michal Kovařčík, Marek Pěnčík.
     
    04:48
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři se dostávají do vedení. Puk se dostal na vrcholek levého kruhu k MARKOVI RŮŽIČKOVI a po jeho střele se mohl jen Pechek ohlédnout za svá záda. Asistence: Ondřej Kovařčík, David Cienciala.

    Martina Sikorová

    Góly a asistencie: 5. Růžička (O. Kovařčík, Cienciala), 24. Christov (M. Kovařčík, Pěnčík), 56. Christov (t.s.) – 42. Volf (Sonnek, Kotala)


    HC Oceláři Třinec: Dudáček (Hlaváč) – Pisarik, Bednárik, Stránský, Roman, Doudera, Zahradníček – Pěnčík, Franek, Cienciala, O. Kovařčík, Severa, Petrák, Bednář, Růžička, Pala, Fejko, Christov, Jaroš, M. Kovařčík
    BK Mladá Boleslav: Pechek (Příhonský) – Tůma, Plíšek, Hes, Žalud, Bernad, Šťáva, Červinský – Průšek, Němec, Kotala, Pätoprstý, Chvátal, Podsedníček, Brzák, Pořízek, Volf, Ďurač, Sonnek, Motloch

    Rozhodca: Mrkva – Štěpán, Hanzlík