Kladno – Slavia 1:5 (kon.) | Kometa Brno – Č. Budějovice 3:0 (kon.) | Chomutov – Olomouc 8:1 (kon.)
HC Litvínov – Zlín 4:1 (kon.) | HC Plzeň – Sparta Praha 7:3 (kon.) | Třinec – Mladá Boleslav 3:1 (kon.)
Pardubice – Jihlava 3:1 (kon.) | Vítkovice – Liberec 3:2 (kon.)
koniec
HC Plzeň 1929
7:3 (1:3, 5:0, 1:0)
HC Sparta Praha
cz Sobota 25.10.2014, 13:30 • ČEZ Aréna • DHL Extraliga juniorů (CZ)
Partner:
     
    40:48
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A máme tu hattrick! RCIHARD KRISTL byl sám před sparťanskou brankou a vstřelil svůj třetí gól v utkání! Asistence: Jiří Kepka, Jan Holý.
     
    38:51
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Další branka ve sparťanské síti! Kubalík jel sám na Langera, ten puk vyrazil a VOJTĚCH TULAČKA střílí svůj druhý gól v zápase! Asistence: Dominik Kubalík, Pavel Rajal.
     
    37:02
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Neskutečná individuální akce domácího VOJTĚCHA TULAČKA! Plzeňský kapitán si obhodil dva bránící hráče a poté krásným blafákem překonal Langera! Obrat indiánů pokračuje. Asistence: Jan Holý, Lukáš Vlček.
     
    33:46
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Úžasný obrat Plzně! Důrazný JIŘÍ KEPKA se zmocnil puku za brankou, vybruslil si před Langera a poté ho přesnou střelou pod ruku propálil. Asistence: Richard Kristl.
     
    28:27
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A v Plzni máme opět nerozhodný stav! Kanonýr RICHARD KRISTL obdržel přihrávku na levém křídle a střelou mezi betony vyrovnává na 3:3! Asistence: Jiří Kepka.
     
    26:20
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a snižuji na rozdíl jediné branky! Po buly se puk dostal na modrou a DOMINIK KUBALÍK propálil vše, včetně Langera. Asistence: David Michel, Vojtěch Tulačka.
     
    18:09
    Sparta právě vstřelila branku!
    Velká chyba plzeňské obrany. K puku se dostal volný Slavíček a přesnou přihrávku nalezl osamoceného MARTINA SVOBODU, který střílí svůj druhý gól v utkání. Asistence: Tobiáš Slavíček, Jiří Vokurka.
     
    12:42
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané otáčejí vývoj zápasu! Po vyhraném buly se hosté nahrnuli před brankáře Pacla a MARTIN SVOBODA ho se štěstím překonal z dorážky. Asistence: Tobiáš Slavíček, Tomáš Brejcha.
     
    11:01
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté udeřili v oslabení! Výbornou práci odvedl Augustin, který obešel plzeňského obránce a přihrál na volného VÁCLAVA KRUDENCE. Sparťanský kapitán zasunul puk do prázdné branky. Asistence: Vojtěch Augustin.
     
    00:25
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Úžasný začátek pro domácí tým! Již po pár vteřinách od úvodního buly se indiáni dostávají do vedení. Kepka vybojoval puk za brankou, před kterou číhal RICHARD KRISTL! Domácí útočník už si uměl poradit. Asistence: Jiří Kepka.

    Jan Picka

    Góly a asistencie: 1. Kristl (Kepka), 27. Kubalík (Michel, Tulačka), 29. Kristl (Kepka), 34. Kepka (Kristl), 38. Tulačka (Holý, Vlček), 39. Tulačka (Kubalík, Rajal), 41. Kristl (Kepka, Holý) – 12. Krudenc (Augustin), 13. Svoboda (Slavíček, Brejcha), 19. Svoboda (Slavíček, Vokurka)


    HC Plzeň 1929: Pacl (Štekr) – Polívka, Kubík, Šmíd, Walter, Holý, Houfek – Jakubec, Petráš, Beneš, Švarc, Vlček, Kubalík, Kristl, Rajal, Polata "A", Michel, Čadek, Tulačka "C", Opava, Kepka "A"
    HC Sparta Praha: Langer (Slyusarchuk) – Vacek, Knobloch, Kadeřávek, Vokurka, Bláha, Kolář, Březina, Slavíček – Augustin, Arnošt, Litera, Svoboda, Györi, Pulkrab, Polesný, Lojka, Krudenc "C", Brejcha "A", Klindera

    Rozhodca: Jakub Valenta – David Jelínek, Tomáš Prášek