Chabarovsk – Viťaz 3:4 (0:1 po s.n.) | Vladivostok – Jaroslavľ 2:1 (3:2 po s.n.) | Novokuzneck – Soči 1:0 (kon.)
Novosibirsk – D. Moskva 3:5 (kon.) | CSKA Moskva – Jekaterinburg 2:1 (kon.) | Čerepovec – Kazaň 1:2 (kon.)
Novgorod – Metallurg Magnitogorsk 2:1 (3:2 po s.n.) | Petrohrad – Ufa 7:2 (kon.) | Riga – Omsk 3:2 (2:1 po s.n.)
koniec
HC Sibir Novosibirsk
3:5 (2:1, 1:3, 0:1)
Dynamo Moskva
Štvrtok 23.10.2014, 14:00 • Ice Sports Palace Sibir • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Kaspars DAUGAVINS - 3:5
     
    58:54
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Gól strelil DAUGAVINS.
    Dinamo definitívne rozhoduje tento zápas. Daugavins sa dostal s pukom až do útočného pásma a na druhý krát už opustenú bránku domácich trafil.
    Alexej TĚREŠČENKO - 3:4
     
    38:01
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Gól strelil TEREŠČENKO.
    TEREŠČENKO posiela Dinamo v dnešnom zápase prvý krát do vedenia, keď domáci pravdepodobne reklamovali že gól bol dosiahnutý vysokou hokejkou. O regulérnosti gólu napokon rozhodol videorozhodca a hostia v dnešnom zápase prvý krát vedú.
    Andrej MIRONOV - 3:3
     
    28:35
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Gól strelil MIRONOV. Asistencie Sojin, Glazačev.
    Približne v polovici zápasu začíname odznova. Skvelé postavenie medzi kruhmi teraz pasuje do pozície strelca MIRONOVA, ktorý neváhal a po prihrávke od Sojina spoza brány prekonáva tvrdou strelou z prvej domáceho brankára, ktorý nemal na túto strelu najmenší nárok.
    Denis KOKAREV - 3:2
     
    26:51
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Gól strelil KOKAREV. Asistencie Mosaljov, Sojin.
    DENIS KOKAREV sa teraz dostal k puku po strele od Mosaljova, ktorú dokázal Koskinen len vyraziť a svojou dorážkou tak znižuje na 3:2 z pohľadu hostí.
    Renat MAMAŠEV - 3:1
     
    24:43
    Novosibirsk dal gól!
    Gól strelil MAMAŠEV.
    Domáci hokejisti využívajú presilovú hru o dvoch hráčov a idú do dvojgólového vedenia. Po prihrávke od Hersleyho sa presadil MAMAŠEV, ktorý prekonáva Šaryčenkova strelou od modrej čiary.
    Alexandr TEREŠČENKO - 2:1
     
    15:18
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Gól strelil TEREŠČENKO. Asistencia: Robinson.
    Hosťom oddychový čas evidentne prospel. Skvelú prácu pri ich úvodnom góle odviedol Robinson, ktorý s pukom obišiel celú bránku a našiel prihrávkou na modrej čiare TEREŠČENKA, ktorý neváhal a strelou z prvej prekonáva Koskinena.
    Igor OŽIGANOV - 2:0
     
    13:38
    Novosibirsk dal gól!
    Gól strelil OŽIGANOV. Asistencia: Bobrov
    Hostia sa ešte nestihli spamätať z prvého gólu a Šaryčenkov kapituluje aj po druhý krát, keď sa k puku medzi kruhmi dostal Ožiganov, ktorý strelou z prvej prekonáva brankára hostí druhý krát.
    Patrik HERSLEY - 1:0
     
    13:18
    Novosibirsk dal gól!
    Gól strelil HERSLEY. Asistencie: Monya, Alexeev.
    Sibir využíva presilovú hru, presadil sa švédsky bek Hersley, ktorý dostal spoza brány prihrávku od Monyu a strelou z modrej čiary prestrelil všetko čo mu stálo v ceste.

    Jakub Bobovič

    Góly a asistencie: 14. Hersley (Monya, Alexeev), 14. Ožiganov (Bobrov), 25. Mamašev (Hersley) – 16. Tereščenko (Robinson), 27. Kokarev (Mosaljov, Sojin), 29. Mironov (Sojin, Glazačev), 39. Tereščenko, 59. Daugavins


    HC Sibir Novosibirsk: Koskinen (Bespalov) – Aleexev, Hersley, Ignatovič, Ozhiganov, Gimajev, Karavaev, Mamašev – Enlund(A), Koskiranta, Monja, Kurgyšev, Bobrov, Kopejkin(C), Gubin, Sannikov, Šumakov, Šalunov, Okulov, Vorošilo
    Dynamo Moskva: Šaryčenkov (Jerjomenko) – Novák(A), Višnevskij, Solovjov, Jalasvaara, Robinson, Mironov, Korjagin – Daugavins, Gorovikov(A), Pestuško, Žerdev, Cvetkov, Karpov, Sojin, Babenko(C), Glazachev, Kokarev, Tereščenko, Mosaljov