Ottawa – Toronto 0:0 (odl.) | Pittsburgh – Philadelphia 3:5 (kon.) | Edmonton – Washington 3:2 (kon.)
Anaheim – Buffalo 4:1 (kon.)
koniec
Anaheim Ducks
4:1 (1:0, 1:0, 2:1)
Buffalo Sabres
cz Štvrtok 23.10.2014, 04:40 • Honda Center, Anaheim • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Corey PERRY - 4:1
     
    58:35
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Na led létají čepice na oslavu hattricku COREY PERRYHO, jenž se dokázal trefit do prázdné branky střelou z vlastní třetiny, po vyhraném vhazvání. Asistence: Francois Beauchemin a Nate Thompson.
    Corey PERRY - 3:1
     
    57:29
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Jenže Ducks mají COREY PERRYHO, kterému to i v této sezóně neskutečné pálí! Nyní procedil puk mezi betony Neuvirtha dělovkou od modré! Skvělou práci tam odvedl, jak jinak, než Ryan Getzlaf, který dokázal ustát souboj s obráncem Buffala a navíc svému věrnému parťákovi přesně přihrát. Asistence: Ryan Getzlaf.
    Tyler ENNIS - 2:1
     
    54:54
    Sabres právě vstřelili branku!
    Rychlé ruce TYLERA ENNISE, který si neskutečně dokázal zpracovat polostřelu Moulsona, to vše v těsné blízkosti branky Anaheimu, odkud poté bleskově zakončuje, Andersen již nestihl gólu zabránit. Asistence: Matt Moulson.
    Ryan KESLER - 2:0
     
    29:20
    Anaheim právě vstřelil branku!
    RYAN KESLER střílí šikovně z mezikruží, přesně v okamžiku, kdy Neuvirthovi brání ve výhledu bránící hráč a puk končí v brance, domácí vedou 2:0. Asistence: Andrew Cogliano a Jakob Silgverberg.
    Corey PERRY - 1:0
     
    08:50
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ukázková akce Anaheimu, na jejímž konci je přesná střela COREY PERRYHO z pravé strany, při níž byl Neuvirth v bráně Buffala bezmocný. Asistence: Ryan Getzlaf a Devante Smith-Pelly.

    Martin Dvořák

    Góly a asistencie: 9. Perry (Getzlaf, Smith-Pelly), 30. Kesler (Cogliano, Silgverberg), 58. Perry (Getzlaf), 59. Perry (Beauchemin, Thompson) – 55. Ennis (Moulson)


    Anaheim Ducks: Andersen (LaBarbera) – Fowler, Lovejoy, Beauchemin, Lindholm, Fistric, Vatanen – Smith-Pelly, Getzlaf, Perry – Cogliano, Kesler, Silfverberg – Beleskey, Karlsson, Rakell – Etem, Thompson, Jackman
    Buffalo Sabres: Neuvirth (Enroth) – Gorges, Myers, Weber, Meszároš, Benoit, Ristolainen – Moulson, Ennis, Gionta – Foligno, Hodgson, Stewart – Mitchell, Girgensons, Stafford – Deslauriers, Reinhart, McCormick

    Rozhodca: St. Pierre, Meier – Cherrey, Cameron

    Diváci: 16 067