Ottawa – Toronto 0:0 (odl.) | Pittsburgh – Philadelphia 3:5 (kon.) | Edmonton – Washington 3:2 (kon.)
Anaheim – Buffalo 4:1 (kon.)
koniec
Edmonton Oilers
3:2 (1:1, 2:1, 0:0)
Washington Capitals
cz Štvrtok 23.10.2014, 03:30 • Rexall Place, Edmonton • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Nikita NIKITIN - 3:2
     
    36:08
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Olejáři jdou opět do vedení. Purcell nahrával na osu hřiště Draisaitlovi, ten ale mazácky ťukl puk nahoru na volného NIKITU NIKITINA, jehož pumelice skončila až zády Hotlbyho. Asistence: Leon Draisaitl, Teddy Purcell.
    Ryan NUGENT-HOPKINS - 2:2
     
    25:18
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Olejáři vrací úder. RYAN NUGENT-HOPKINS ve středním pásmu vybojoval puk a v rychlosti se řítil na Holtbyho, kterého překonal střelou na vzdálenější tyč. Bez asistence.
    Mike GREEN - 1:2
     
    24:50
    Washington právě vstřelil branku!
    Burakovsky vybojoval kotouč v rohu a poslal jej mezi kruhy, kde byl připravený MIKE GREEN a střelou zápěstím do horní poloviny branky překonal Scrivense. Asistence: Andre Bukarovsky,
    John CARLSON - 1:1
     
    10:15
    Washington právě vstřelil branku!
    Nyní už ale brankář Edmontonu kapituluje. Nicklas Bäckström nabil mezi kruhy JOHNU CARLSONOVI a ten vymetl pavučinku ve Scriversově svatyni. Asistence: Nicklas B'ackström, Marcus Johansson.
    Justin SCHULTZ - 1:0
     
    6:53
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Purcell se jako první dostal ke kotouči v rohu kluziště nahozeného od Perrona a okamžitě jej adresoval před brankoviště, kam z druhé vlny přijel JUSTIN SCHULTZ a na vzdálenější tyč nedal Hotlbymu šanci. Asistence: Tedsy Purcell, David Perron.

    Ondřej Jícha

    Góly a asistencie: 7. Schultz (Purcell, Perron), 26. Nugent-Hopkins, 37. Nikitin (Draisaitl, Purcell) – 11. Carlson (Bäckström, Johansson), 25. Green (Burakovsky)


    Edmonton Oilers: Scrivens (Bachman) – Schultz, Nikitin, Petry, Ference (C), Fayne, Marinčin – Eberle, Nugent-Hopkins, Hall – Purcell, Draisaitl, Perron – jakupov, Arcobello, Poulliot – Joensuu, Gordon, Hendricks. Trenér: Dallas Etkins.
    Washington Capitals: Holtby (Peters) – Carlson, Orpik, Niskanen, Alzner, Green, Schmidt – Brouwer, Bäckström, Ovečkin (C) – Beagle, Burakovsky, Johansson – Ward, Fehr, Chimera – Latta, Kuzněcov, O¨Brien. Trenér: Barry Trotz

    Rozhodca: Jackson, Lee – Pancich, McElman