CSKA Moskva – Manchester City 2:2 (kon.) | AS Rím – Bayern 1:7 (kon.) | APOEL – Paríž 0:1 (kon.)
Barcelona – Amsterdam 3:1 (kon.) | Schalke – Lisabon 4:3 (kon.) | Chelsea – Maribor 6:0 (kon.)
Borisov – Doneck 0:7 (kon.) | Porto – Bilbao 2:1 (kon.)
koniec
FC Schalke 04
4:3 (1:1)
Sporting Lisabon
Utorok 21.10.2014, 20:45 • Veltins Arena, Gelsenkirchen • Liga majstrov
Predzápasové kurzy
    Eric CHOUPO-MOTING - 4:3
     
    90+3
    Schalke 04 dalo gól! Gól strelil CHOUPO-MOTING, ktorý sa z bieleho bodu nepomýlil a pozemnou prudkou strelou prekonáva Ruia Patrícia, ktorý nevystihol smer jeho strely.
    Adrien SILVA - 3:3
     
    78
    Lisabon dáva gól! Gól strelil ADRIEN SILVA. Prestrelka pokračuje, Sporting napriek oslabeniu dokázal fantasticky odpovedať na 2 inkasované góly, teraz predviedol krásny pas na pravej strane osamotený Cédric, ktorý poslal center na zadnú žrď Fährmannovej brány, tam bol nikým nestrážený Adrien Silva a hlavou poslal loptu do brány. 3:3!
    Adrien SILVA - 3:2
     
    64
    Lisabon dáva gól! Gól strelil ADRIEN SILVA. Z bieleho bodu sa Adrien nemýlil, poslal loptu do pravej strany Fährmannovej brány, ktorý síce vystihol smer strely, no loptu nezasiahol. Je teda znížené – 3:2!
    Benedikt HöWEDES - 3:1
     
    60
    Schalke 04 dalo gól! Gól strelil HÖWEDES. Presilovka domácich využitá v druhom polčase fantasticky, kapitán domácich Benedikt Höwedes zvyšuje už na 3:1, keď po peknom centri z priameho kopu namieril hlavou presne do brány Ruia Patrícia. Asistenciu na gól si pripisuje Ayhan.
    Klaas-Jan HUNTELAAR - 2:1
     
    51
    Schalke 04 dalo gól! Gól strelil HUNTELAAR. Domáci sa dostávajú do vedenia! Huntelaar na hranici offsidu dostal peknú prihrávku od Obasiho, medzi obrancami mal dostatok miesta aj času a presne namieril pod pravú ruku Ruia Patrícia.
    Chinedu OBASI - 1:1
     
    34
    Schalke 04 dalo gól! Gól strelil OBASI. A je vyrovnané! Obasi po vylúčení hráča hostí dostal ideálny center na hlavu z priameho kopu od Aoga, namieril presne na bránu, Rui Patrício ešte loptu pohladil, no tá aj tak končí v bráne. 1:1!
    NANI - 0:1
     
    16
    Sporting Lisabon dáva gól! Ako blesk z jasného neba padol prvý gól stretnutia, Sporting predviedol fantastický signál, keď pozemnou prihrávkou našla lopta v 16tke osamoteného Naniho, ktorý z prvej vystrelil na bránu a po pár tečoch sa lopta pomedzi nohami Fährmanna dopravila do brány. Hostia tak vyhrávajú 0:1!

    Pavol Berka

    Góly: 34. Obasi, 51. Huntelaar, 60. Höwedes, 90+3. Choupo-Moting (pen.) – 16. Nani, 64. Silva (pen.), 78. Silva

    Karty:   19. Maurício (SPL), 45+1. Cédric (SPL), 56. Nani (SPL)   33. Maurício (SPL)


    FC Schalke 04: Fährmann – Uchida, Höwedes (C), Ayhan, Aogo – Neustädter, Höger – Obasi (65. Meyer), Boateng (46. Choupo-Moting), Draxler (82. Sam) – Huntelaar.
    Náhradníci: Wetklo – Kirchhoff, Fuchs, Meyer, Sam, Barnetta, Choupo-Moting

    Sporting Lisabon: Rui Patrício (C) – Cédric, Maurício, Oliveira, Silva – João Mário (38. Sarr), William Carvahlo, Adrien Silva – Carrillo (89. Capel), Nani – Slimani (25. Montero)
    Náhradníci: Marcelo – Sarr, André Martins, Oriol Rosell, Montero, Capel, Carlos Mané

    Rozhodca: Karasev – Averianov, Kalugin (RUS)