Sociedad – Getafe 1:2 (kon.)
koniec
Real Sociedad San Sebastian
1:2 (0:0)
Getafe CF
Pondelok 20.10.2014, 20:45 • Estadio Municipal de Anoeta • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    Všetky tri góly, ktoré padli v tomto zápase sme videli v poslednej desaťminútovke stretnutia a v nadstavenom čase. Najprv v 82. minúte poslal Sociedad do vedenia Hervías, no to naštartovalo hostí, ktorí v 90. a v tretej nadstavenej minúte druhého polčasu udreli dvomi gólmi z kopačky Abdoula Karima Yodu.
    Hostia teda získavajú tri body, domáci vyšli naprázdno.

    S týmto konštatovaním sa s vami lúčim a ďakujem vám za pozornosť. Príjemný zvyšok večera. Nezabudnite, že zajtra máme pre vás pripravenú bohatú ponuku prenosov z futbalovej Ligy majstrov, tak si ju nenechajte ujsť.
    Dobrú noc! (22:39:47)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
    Karim YODA - 1:2
     
    90+3
    Getafe dalo gól!
    Tak toto je naozaj veľké prekvapenie na úkor San Sebastianu! Sammir sa s loptou neohrozene dostal po ľavej strane, šikovne prenikol do pokutového územia a z ľavej strany šestnástky presúval ku opačnej žrdi na ABDOULA KARIMA YODU, ktorý do prázdnej brány zakončil a pripísal si na svoje konto druhý gól v tomto zápase!
     
    90+3
    V týchto chvíľach sa stretnutie už len dohráva. Voľný kop ešte budú mať domáci, no nie z nebezpečnej vzdialenosti. Body sa teda asi so stopercentnou pravdepodobnosťou budú deliť.
     
    90+2
    Po štandardke San Sebastianu musel zakročiť až hosťujúci brankár, ktorý loptu rukou len tak tak odrazil mimo pokutového územia.
     
    90+1
    Hosťujúci Míchel Herrero dostáva žltú kartu za svoj nepríjemný sklz voči protihráčovi.
     
    90+1
    Nadstavujú sa tri minúty.
    Karim YODA - 1:1
     
    90
    Getafe dalo gól!
    Napokon sa to ešte hosťujúcemu mužstvu podarilo! ABDOUL KARIM YODA získal loptu, nachádzal sa s ňou pred hornou hranicou šestnástky a krásne ju ľavačkou poslal smerom ku opačnej žrdi! Pravdepodobne už tento zápas skončí nerozhodne a body sa budú rozdeľovať.
     
    89
    Spoza ľavej krajnej hranice šestnástky nakopával Lafita pred bránu domáceho mužstva, kde bol Míchel, no napokon bezpečne loptu zachytil brankár Zubikarai.
     
    87
    Brankár Zubikarai sa tiež snaží zbierať cenné sekundy, ako sa to len dá. Zachytil loptu na kopačku pred Sammirom a následne počkal, kým k nemu hrotový útočník Getafe príde a potom loptu uchopil do rúk.
     
    86
    Domáci už teraz zahajujú fázu bránenia a pozornej defenzívy. Strelili gól v 82. minúte a do konca v tejto chvíli ostáva niečo cez štyri minúty plus nadstavený čas. Hostia to už budú mať naozaj ťažké.
     
    84
    Hervías sa činil opäť, získal loptu na obrannej polovici, vyšprintoval po ľavej strane, no proti druhému hráčovi v poradí stroskotal, keďže si loptu posunul príliš dopredu a nohy mu nestačili.
    Pablo HERVÍAS - 1:0
     
    82
    Real Sociedad San Sebastian dal gól!
    Domáci futbalisti strieľajú v priebehu 82. minúty vedúci gól tohto zápasu! Loptu si v prieestore pri rohovej zástavke prevzal Vela, ktorý krásnou prihrávkou popred malé vápno našiel pri opačnej žrdi PABLA HERVÍASA, ktorý už nemal problém zakončiť do odkrytej brány a San Sebastian teda vyhráva 1:0!
     
    81
    Zurutuza nepríjemne vysunul do šance Canalesa, keď mu loptu spoza šestnástky nahodil pred malé vápno, kde však napokon asi o zlomok sekundy skôr prišiel brankár hostí a päsťou vyrazil loptu.
     
    81
    Míchelov center sa nepodarilo trafiť žiadnemu hráčovi v červenom drese. Následne domáci futbalisti loptu upratali do bezpečia.
     
    80
    Canales v týchto chvíľach fauloval protihráča na obrannej polovici, z čoho bude štandardka pre Getafe.
     
    79
    Striedanie v tíme Real Sociedad San Sebastian: z ihriska odchádza Xabi Prieto, prichádza Agirretxe.
     
    78
    Žltú kartu dostáva Juan Valera, ktorý sa voči protihráčovi previnil nedovolene a nepríjemne ho zasiahol.
     
    77
    Tá skončila ofsajdovým verdiktom čiarového rozhodcu. Zo šestnástky Getafe bude loptu zahrávať brankár Guaita.
     
    76
    Domáci futbalisti uchopili loptu na kopačky na obrannej polovici a pomaly začnú tvoriť novú útočnú akciu.
     
    74
    Striedanie v tíme Real Sociedad San Sebastian: z ihriska odchádza Gonzalo Castro, prichádza Pablo Hervías.
     
    73
    Zaldúa odcentroval loptu na pravej strane z priestoru pri rohovej vlajke, snažil sa ju nasmerovať na spoluhráčov v šestnástke, no jeho pokus napokon šiel iba na hornú hranicu vápna, kde nebol nik v bielo-modrých dresoch.
     
    72
    Z pravej strany poslal Zurutuza center smerom do pokutového územia, no napokon obrana Getafe bezpečne zapracovala a loptu dokázala poslať do bezpečia.
     
    71
    Yuri vyšprintoval po ľavej strane a z priestoru pri rohovej zástavke sme čakali zmysluplnejšiu prihrávku smerom do šestnástky, no napokon prihrával len nepresne na kopačky protihráčov.
     
    70
    Striedanie v tíme Getafe CF: z ihriska odchádza Hinestroza, prichádza Ángel Lafita.
     
    69
    Pekný pohyb a presun lopty zo strany domácich futbalistov. Z ľavej strany prihral Yuri loptu pred šestnástku na Prieta, ktorý pekne posunul loptu do vnútra vápna Canalesovi, no ten následne zakončoval iba do brankára hostí!
     
    68
    Sekundy a minúty obiehajú vcelku rýchlo, no zatiaľ sme ešte nevideli žiaden presný zásah. Brankári a defenzíva sú zatiaľ v tomto zápase nepremožiteľní.
     
    67
    Zurutuza si spracoval loptu pred pravou krajnou hranicou šestnástky a následne ju posúval pred malé vápno, no tam našiel iba protihráčov.
     
    66
    Rýchly a takmer dokonalý pohyb predviedol po pravej strane Gonzalo Castro, ktorý sa šikovne a plynule dostal cez dvoch hráčov, no následne pred vstupom do pokutového územia stroskotal.
     
    64
    Faulovali teraz domáci futbalisti na útočnej polovici. Keďže lopta bola v blízkosti brány, zahrával ju brankár Guaita.
     
    62
    Druhé striedanie v tomto zápase sa práve uskutočnilo. Tréner Contra vystriedal Pabla Sarabia, ktorý, myslím, odviedol v tomto zápase dobrú prácu v strede poľa a jeho miesto na ihrisku zaujme Míchel Herrero.
     
    61
    Striedanie v tíme Real Sociedad San Sebastian: z ihriska odchádza Finnbogason, prichádza Canales.
     
    61
    Juan Rodríguez napriahol svoju pravačku vo väčšej vzdialenosti od brány, pálil spoza pokutového územia, no jeho tvrdý projektil sa odrazil len od protihráča za postrannú čiaru.
     
    59
    Fredy Hinestroza spadol mimo ihriska, napokon ale vyplynulo, že sa sám pošmykol a teda žiadnu štandardku alebo udeľovanie kariet neuvidíme.
     
    58
    Yoda vyslal z pravého horného rohu šestnástky nepríjemnú strelu, s ktorou však pozorný Zubikarai nemal problémy a bezpečne ju rukami vyrazil na autové vhadzovanie.
     
    57
    Už to vyzeralo na možnosť pre Finnbogasona, ktorý si ideálne nabehol do šestnástky, no po Prietovom centri stál v tesnej ofsajdovej pozícii.
     
    56
    Yuri bude zahrávať autové vhadzovanie svojho tímu. Následne však jeho spoluhráči nevyužili možnosť dostať sa do pokutového územia a tam nejako ohroziť bránu.
     
    55
    Hostia si teraz môžu vydýchnuť, keďže loptu z obrannej polovice vykopli bezpečne ku brankárovi domáceho mužstva, ten rozohráva novú akciu svojho tímu – Realu Sociedad.
     
    53
    Obrovské šance v krátkom časovom slede! Sociedad sa dostal v prečíslení do šestnástky, tam si dokázal príležitosť vypracovať Vela, ktorý pálil spoza hranice malého vápna, no z tejto blízkosti trafil iba čarovné ruky brankára Guaiataja!
     
    52
    Hosťujúci Yoda posúval smerom na hrot loptu Pablovi Sarabiovi, no nepočítal s tým, že sa jeho spoluhráč vyskytne v ofsajdovom postavení.
     
    51
    Šancu na začiatku päťdesiatminútovky mal Yoda, ktorý sa pekne prepracoval do šestnástky po pravej strane a strieľal, no jeho zakončenie len tesne minulo ľavú žrď!
     
    50
    Domáci hráči sa s loptou upokojili na obrannej polovici, následne rozohrali akciu nákopom po pravej strane, no potom sa im už nepodarilo vyťažiť zakončenie.
     
    49
    Na Castrov center si s istotou prišiel brankár Guaita, ktorý použil svoje ruky, ktoré vypäl v päste a loptu odrazil mimo nebezpečenstva.
     
    48
    Hlavný rozhodca pozastavil hru, keďže sme videli faul v podaní hosťujúceho hráča. Loptu teda majú na útočnej polovici hráči Realu Sociedad. Zahrá ju Gonzalo Castro.
     
    47
    Joseba Zaldúa pekne preniesol hru z priestoru pri rohovej zástavke na pravej strane do šestnástky ku vzdialenejšej žrdi, kde mal Gonzala Castra, no ten len hlavičkou zvláštne odrazil loptu smerom vzad.
     
    46
    Žiaden z trénerov neposlal na trávnik čerstvú silu. Po výmene strán mali výkop hráči Getafe, ktorý budú teraz z môjho pohľadu útočiť zľava doprava.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    V úvodných 45 minútach sme videli zo strany oboch tímov pekné náznaky šancí, plynulé presuny pred šestnástku. Svedkami presného zásahu sme však zatiaľ neboli. Možno v druhom polčase, ktorý sa začne približne o 21:49.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+1
    Mehdi Lacen dostal z svoj nepríjemný sklz voči protihráčovi žltú kartu od hlavného arbitra. Bola z toho posledná štandardka, ktorá skončila loptou za bránkovou čiarou.
     
    45+1
    Fredy Hinestroza dokázal ešte v tejto jednej nadstavenej minúte dať pocítiť tvrdosť svojej strely brankárovi Zubikaraiovi, keď pálil z ľavej strany šestnástky, no brankár Sociedadu bezpečne zakročil.
     
    45
    Tentokrát uvidíme rohový kop v podaní Pabla Sarabia.
     
    45
    Napokon sa to hráčom v červených dresoch nepodarilo, k lopte sa okamžite dostal súper, ktorý využil medzeru a zamieril do rýchleho brejku, no defenzíva Getafe sa dokázala ihneď usporiadať pred šestnástkou a loptu zablokovať.
     
    44
    Hostia to môžu teraz skúsiť, keďže budú vhadzovať aut približne v oblasti deliacej čiary, uvidíme, či sa im podarí dostať sa pred pokutové územie.
     
    42
    Za nemiestne správanie pred zahraním rohového kopu San Sebastianu dostal žltú kartu Fredy Hinestroza, ktorý atakoval Xabiho Prieta a znemožňoval mu nedovoleným spôsobom pohybovať sa.
     
    41
    Najprv si na center pred malým vápnom našiel miesto Prieto, ktorý však hlavičkoval len opačným smerom, potom sa k odrazenej lopte na ľavej strane dostal Gonzalo Castro, ktorého pokus pred bránu však bol zblokovaný na rohový kop.
     
    40
    Trojica hráčov červených dresoch teraz dokázala mierne zamotať hlavy súperovi, dokázali loptu cez stred za pomoci Sammira presunúť až na pravý kraj, kde panoval Yoda, ale následne sa Valerovi nevydaril center.
     
    39
    Juan Valera odcentroval z priestoru pri rohovej zástavke smerom do šestnástky, ale presne proti pohybu jeho spoluhráčov. Tí si nabiehali bližšie ku bráne a on prihrával loptu za nich.
     
    38
    Loptu zastavil pred bránkovou čiarou brankár Guaita, ktorý následne posunul na obrancov, lopta sa ocitla v strede poľa, potom ju nakopli domáci futbalisti znovu ku brankárovi Getafe a pokračuje sa opäť od neho.
     
    37
    Vela fauloval protihráča približne v strede poľa, už na útočnej polovici Getafe, kartový trest z toho napokon nebude, ale lopta je právom prisúdená pre hráčov hostí.
     
    36
    Futbalisti v červených dresoch sa zmocnili lopty v strede poľa po rozohrávke od brankára Guaitaja, no následne ich úmysly skončili loptou za postrannou čiarou, ktorá bude patriť domácim hráčom.
     
    35
    Strela od Hinestrozu napokon putovala do múru, ktorý tvorili traja hráči v bielo-modrých dresoch. Následne sa San Sebastian oslobodil dlhou loptou smerom vpred.
     
    34
    Sergio Escudero získal loptu na ľavej strane, rýchlo si ju hodil dopredu pred šestnástku, zasekol si protihráča, ktorý ho fauloval a teda uvidíme štandardku z nebezpečnej vzdialenosti.
     
    33
    Domáci futbalisti tentokrát upokojili rozhádzané tempo hry, s loptou sa zastavili na obrannej polovici, aby vydýchali a potom budú pokračovať vo svojich plánoch na skórovanie.
     
    32
    Znovu dobrá šanca pre Real Sociedad! Zurutuza oklamal svojím šikovným pohybom asi trojicu hráčov Getafe, prešiel si pekne až pred hornú hranicu vápna, odkiaľ pálil, no jeho strela letela tesne nad pravý horný roh!
     
    31
    Yoda hľadal cestu, ako sa dostať smerom do pokutového územia, s loptou manévroval pred šestnástkou, potom si ju nakopol cez hráča, ale následne ju ďalší obranca Sociedadu už získal a odkopol za postrannú čiaru.
     
    30
    Pekný náznak od domáceho celku! Po pravej strane rýchlo potiahol akciu Joseba Zaldúa, jeho prihrávka bola zblokovaná na Prieta, ktorý bol na hornej hranici vápna, posunul loptu na ľavý kraj šestnástky, kde bol Gonzalo Castro, lenže jeho tvrdá delovka trafila iba ľavú žrď!
     
    29
    Na opačnej strane sme videli malý náznak dobrého pohybu od Gonzala Castra, ktorý si spracoval loptu na ľavej strane, dostal sa pred hornú hranicu vápna, no jeho následný center zastavil súper a odkopol loptu do bezpečia.
     
    27
    Sammir pekne našiel po pravej strane v pokutovom území Pabla Sarabiu, ktorý bol úplne sám, pripravil si loptu na ľavačku, no mieril svojím prízemným zakončením len do pravej žrdi, od ktorej putovala lopta na opačnú stranu, kde ešte bol Hinestroza, no ten pálil iba do protihráča!
     
    26
    Hostia predviedli pekné prenesenie hry z ľavej strany na pravú, postaral sa o to od začiatku akcie Escudero, ktorý získal loptu, posunul ju na stred Sammirovi, ten na pravej strane prihrával Yodovi, ktorý sa uvoľnil po hranici šestnástky cez dvoch hráčov, no jeho strela smerovala následne len do protihráča.
     
    25
    Tentokrát domáci dokázali rýchlo preniesť hru na hrotového útočníka, z obrannej polovice posunul loptu Ansotegi až pred šestnástku na Finnbogasona, ktorý zakončil, no v obkľúčení dvoch hráčov to šlo naozaj ťažko a dokázal vyprodukovať len nepresnú strelu vysoko nad bránu.
     
    24
    Nakopnutá lopta smerom na hrot však nebola dobrou voľbou pre Real Sociedad. Guľatý predmet prekročil bránkovú čiaru a bude z toho len odkop od brány Getafe.
     
    23
    Domáci futbalisti sa dokázali vymaniť spod ohrozenia napádania hráčov v červených dresoch. Loptu si poposúvali medzi obrancami a uvoľnil sa im priestor na opačnej strane, čo znamená novú víziu smerom dopredu.
     
    22
    Hostia odkopli loptu z vlastnej polovice až ku brankárovi Zubikaraiovi, ktorý môže s pokojom rozohrávať. Zatiaľ vidíme vcelku pútavú hru, presné prenesenie lôpt z jednej strany na druhú, menšie náznaky šancí, no na oživenie by to chcelo gól.
     
    21
    Centrovaná lopta od Xabiho Prieta z pravej strany smerom do pokutového územia bola bez pochyby vyrazená hosťujúcimi futbalistami mimo nebezpečenstva.
     
    20
    Vela si pýtal faul, keďže spadol v súboji s Hinestrozom pred šestnástkou, no napokon hlavný rozhodca neponúkol domácim možnosť atakovať bránu zo štandardky.
     
    19
    Brankár Guaita bezpečne uchopil loptu v dlaniach, ktorú ešte predtým odkopli domáci futbalisti až k nemu. Teraz môže Getafe bez ťažkostí rozohrať útočnú akciu.
     
    18
    Hinestroza znovu predviedol dobrý pohyb smerom do šestnástky, dokázal z priestoru pri rohovej vlajke prehodiť loptu do malého vápna, kde si ju spracoval Yoda, ktorý ešte dozadu prihrával na Sammira, ten bol v dobrej príležitosti, no loptu len akosi nepodarene poslal ľavačkou do strany.
     
    17
    Lopta sa bezpečne odrazila od Xabiho Prieta a preťala bránkovú čiaru, čo bude znamenať následný odkop od Guaitajovej brány.
     
    17
    Domáci mali k dispozícii rohový kop, narazil si ho Xabi Prieto so spoluhráčom a následne spoza hornej hranice šestnástky pálil, no trafil len spoluhráča. Teraz má Sociedad štandardku.
     
    16
    Na pár prihrávok sa dostali domáci s loptou do oblasti šestnástky, Yuri si ju spracoval na ľavej strane úplne voľný, prehodil ju smerom do pokutové územie, no znovu to bol len pokus vyslaný nebesiam a skončil až za opačnou hranicou vápna.
     
    15
    Sammir si spracoval loptu hruďou pred šestnástkou, všimol si za obrancami voľného Yodu, no napokon k nemu ľahký vzdušný center nedorazil. Pravdepodobne by aj tak z toho bola ofsajdová pozícia.
     
    14
    Približne zo stredového kruhu sa bude zahrávať lopta, ktorá by nemala byť okamžitou hrozbou pre Real Sociedad. Hostia sa však rýchlo môžu dostať pred pokutové územie.
     
    13
    Previnil sa teraz aj domáci futbalista Joseba Zaldúa, ktorý v strede poľa nepekne poslal k zemi sklzom Pabla Sarabia, za čo mu hlavný arbiter stretnutia udelil žltú kartu.
     
    12
    K lopte sa postavil Zurutuza, ktorého pokus bol veľmi nevydarený. Poslal ho takmer do nebies a lopta padla na trávnik až za bránkovou čiarou.
     
    11
    Priamy kop pre domáce mužstvo, keďže sa previnil Juan Rodríguez, ktorý poslal na útočnej polovici Sociedadu k zemi Velu.
     
    10
    Hosťujúci futbalisti odkopli loptu až ku šestnástke domácich, v ktorej bol brankár Zubikarai, ten si loptu pristavil na kopačke a následne s pokojom rozohral cez obrancov.
     
    9
    Teraz musia domáci vymýšľať spôsob, ako sa dostanú cez stred poľa. Skúšajú to krátkymi narážačkami, keďže pohyb hráčov Getafe vyzerá byť dobrý a precízny. Len ťažko sa cez neho dá presadiť individuálne.
     
    8
    Domáci futbalisti sa s loptou udomácnili na útočnej polovici, teraz budú mať autové vhadzovanie, ktoré stihol zahrať Joseba Zaldúa, no jeho hodená lopta do šestnástky znamenala len bezpečné oslobodenie hosťujúceho tímu.
     
    7
    Pablo Sarabia smeroval po ľavej strane ihriska do šance, no následne jeho pokus skončil len mimo brány a bez zakončenia. Od brány bude odkopávať brankár Zubikarai.
     
    6
    Joseba Zaldúa sa pretláčal po pravej strane ihriska, no napokon sa s loptou nepodarene dostal až za postrannú čiaru, hráči Getafe dvihli ruku, čím signalizovali, že lopta preťala postrannú čiaru a hlavný rozhodca, ktorý bol po blízku si to tiež všimol a prisúdil loptu hosťom.
     
    5
    Yoda si počkal na pravej strane, kým mu Juan Valera nabehne do medzery medzi obrancami, no napokon jeho prihrávka znamenala následný verdikt čiarového rozhodcu, ktorý odmával ofsajd.
     
    4
    Znamenie rýchleho útoku dali aj domáci futbalisti, po ľavej strane trávniku sa rýchlym pohybom nôh dostal dopredu Gonzalo Castro, no jeho nahodenie pred malé vápno mal následne v moci brankár Guaita.
     
    3
    Veľkú šancu mal na kopačke počas tretej minúty Juan Rodríguez, ktorý sa absolútne neohrozene dostal po ľavej strane vápna do zakončenia za pomoci svojej rýchlosti, no jeho následnú strelu k opačnej žrdi dokázal brankár Zubikarai vyraziť na odkop od brány, keďže sa ešte lopty potom dotkol hosťujúci hráč.
     
    3
    Obranca San Sebastianu Ansotegi poslal z obrannej polovice loptu smerom na hrot, kde si hľadal pozíciu Xabi Prieto, no k lopte sa napokon nedostal.
     
    2
    Brankár Guaita dokázal loptu smerujúcu do malého vápna bezpečne uchopiť vo svojich dlaniach. Následne sa po ľavej strane ihriska dostal do zakončenia Hinestroza, no len jemne nahodil na Zubikaraia, ktorý nemal problém so zachytením lopty. Obaja brankári už majú teda po jednom zásahu.
     
    1
    Hráči zaujali svoje pozície na trávniku, výkop patril futbalistom San Sebastianu. Hlavný rozhodca fúkol do píšťalky, čím odštartoval dnešné stretnutie. Hneď na úvod rýchla akcia domácich, z ktorej bude rohový kop.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Príjemný večer všetkým fanúšikom Primera División! Dnes nás teda čaká dohrávka 8. kola, diváci pomaly zaujímajú svoje miesta a čakajú na tento večerný duel najvyššej španielskej súťaže. Domáci sa predstavia dnes v bielo-modrých pásikavých dresoch. Hráči Getafe odohrajú toto stretnutie v dresoch červenej farby. Ak ste len teraz zasadli ku on-line prenosu, nezabudnite si prezrieť základné zostavy.
     
    Úvodné zostavy:

    Real Sociedad San Sebastian: Zubikarai – Zaldúa, Ansotegi, Í. Martínez, Yuri – Zurutuza, Bergara – Vela, Xabi Prieto ("C"), Gonzalo Castro – Finnbogason
    Náhradníci: Mikel González, Agirretxe, Rubén Pardo, Canales, Gaztañaga, Bardaji, Hervías

    Getafe CF: Guaita – Valera, Alexis Delgado ("C"), Velázquez, Escudero – Lacen, Juan Rodríguez – Yoda, Sarabia, Hinestroza – Sammir
    Náhradníci: Lago, Naldo, Lafita, Codina, Diawara, Diego Castro, Míchel

    Rozhodca: Pedro Pérez – J. Matías, A. Hernández.
     
    Vitajte pri sledovaní on-line prenosu z Primera División! Najvyššia španielska futbalová súťaž ponúka dnes pondelkovú dohrávku 8. kola, v ktorom nastúpia futbalisti San Sebastianu na domácom ihrisku proti Getafe CF. Zápas sa začína o 20:45 a sprevádzať ním vás bude Lukáš R. Ovšonka.

    Real Sociedad San Sebastian
    San Sebastian nezažíva túto sezónu vydarený vstup do súťaže. Kým po minulé roky sa patril v tabuľke do prvej šestice najlepších tímov, túto sezónu sa výrazne trápi. Veď zo siedmich zápasov získal len 5 bodov. Patrí mu preto len 17. priečka. Sociedad dokázal túto sezónu len jedenkrát zvíťaziť a dvakrát remízovať. Ostatné štyri zápasy nebodoval. Naposledy podľahol Espanyolu Barcelonu vonku 2:0.
    Absentovať bude kvarteto hráčov: Gorka Elustondo (poranené šľachy na nohe), Carlos Martínez (natiahnuté brušné svalstvo), Jurij Berchiche (vytknutý členok), Gerónimo Rulli (zlomený palec na ruke). Štart Alberta de la Bella a Liassina Cadamura je otázny.

    Getafe CF
    Getafe sa taktiež nachádza v spodnej časti tabuľky La Ligy, presnejšie mu patrí štrnáste miesto so ziskom siedmich bodov. Tie hostia získali vďaka dvom výhram a jednej remíze. Na výhru a remízu im zatiaľ stačili len štyri strelené góly. Naopak inkasovali až 11-krát. Naposledy Getafe remízovalo doma s nováčikom z Cordoby 1:1 a predtým zdolalo doma Málagu 1:0.
    Chýbať v zostave budú určite Álvaro Vázquez (zranenie ramena) a Pedro León (všeobecné preťaženie svalstva).

    Vzájomné zápasy
    19.1.2014, Getafe – Real Sociedad 2:2
    17.8.2013, Real Sociedad – Getafe 2:0
    6.5.2013, Getafe – Real Sociedad 2:1
    8.12.2012, Real Sociedad – Getafe 1:1

    Na mestskom štadióne vo štvrti Anoeta nás teda čaká možno pre bežného fanúšika futbalu nezaujímavý súboj, keďže sa stretnú tímy zo spodnej časti tabuľky. Ak si však chcete na tento zápas staviť, tak kurzová ponuka je nasledovná:
    Výhra domácich: okolo 1.6
    Remíza: okolo 3.8
    Výhra hostí: okolo 5.5

    Priebeh zápasu, všetky podstatné informácie a ešte mnoho viac sa dozviete, ak si 15 minút pred 21. hodinou kliknete na náš on-line textový prenos. Prajem vám príjemný športový zážitok!
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 20:45.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly: 82. Pablo Hervías – 90. Yoda, 90+3. Yoda

    Karty:   13. Zaldúa (RSS) – 42. Hinestroza (GET), 45+1. Lacen (GET), 78. Juan Valera (GET), 90+1. Míchel (GET)


    Real Sociedad San Sebastian: Zubikarai – Zaldúa, Ansotegi, Í. Martínez, Yuri – Zurutuza, Bergara – Vela, Xabi Prieto ("C"), Gonzalo Castro – Finnbogason
    Náhradníci: Mikel González, Agirretxe, Rubén Pardo, Canales, Gaztañaga, Bardaji, Hervías

    Getafe CF: Guaita – Valera, Alexis Delgado ("C"), Velázquez, Escudero – Lacen, Juan Rodríguez – Yoda, Sarabia, Hinestroza – Sammir
    Náhradníci: Lago, Naldo, Lafita, Codina, Diawara, Diego Castro, Míchel

    Rozhodca: Pedro Pérez – J. Matías, A. Hernández