Sociedad – Getafe 1:2 (kon.)
koniec
Real Sociedad San Sebastian
1:2 (0:0)
Getafe CF
Pondelok 20.10.2014, 20:45 • Estadio Municipal de Anoeta • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    Všetky tri góly, ktoré padli v tomto zápase sme videli v poslednej desaťminútovke stretnutia a v nadstavenom čase. Najprv v 82. minúte poslal Sociedad do vedenia Hervías, no to naštartovalo hostí, ktorí v 90. a v tretej nadstavenej minúte druhého polčasu udreli dvomi gólmi z kopačky Abdoula Karima Yodu.
    Hostia teda získavajú tri body, domáci vyšli naprázdno.

    S týmto konštatovaním sa s vami lúčim a ďakujem vám za pozornosť. Príjemný zvyšok večera. Nezabudnite, že zajtra máme pre vás pripravenú bohatú ponuku prenosov z futbalovej Ligy majstrov, tak si ju nenechajte ujsť.
    Dobrú noc! (22:39:47)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
    Karim YODA - 1:2
     
    90+3
    Getafe dalo gól!
    Tak toto je naozaj veľké prekvapenie na úkor San Sebastianu! Sammir sa s loptou neohrozene dostal po ľavej strane, šikovne prenikol do pokutového územia a z ľavej strany šestnástky presúval ku opačnej žrdi na ABDOULA KARIMA YODU, ktorý do prázdnej brány zakončil a pripísal si na svoje konto druhý gól v tomto zápase!
     
    90+3
    V týchto chvíľach sa stretnutie už len dohráva. Voľný kop ešte budú mať domáci, no nie z nebezpečnej vzdialenosti. Body sa teda asi so stopercentnou pravdepodobnosťou budú deliť.
     
    90+2
    Po štandardke San Sebastianu musel zakročiť až hosťujúci brankár, ktorý loptu rukou len tak tak odrazil mimo pokutového územia.
     
    90+1
    Hosťujúci Míchel Herrero dostáva žltú kartu za svoj nepríjemný sklz voči protihráčovi.
     
    90+1
    Nadstavujú sa tri minúty.
    Karim YODA - 1:1
     
    90
    Getafe dalo gól!
    Napokon sa to ešte hosťujúcemu mužstvu podarilo! ABDOUL KARIM YODA získal loptu, nachádzal sa s ňou pred hornou hranicou šestnástky a krásne ju ľavačkou poslal smerom ku opačnej žrdi! Pravdepodobne už tento zápas skončí nerozhodne a body sa budú rozdeľovať.
     
    89
    Spoza ľavej krajnej hranice šestnástky nakopával Lafita pred bránu domáceho mužstva, kde bol Míchel, no napokon bezpečne loptu zachytil brankár Zubikarai.
     
    87
    Brankár Zubikarai sa tiež snaží zbierať cenné sekundy, ako sa to len dá. Zachytil loptu na kopačku pred Sammirom a následne počkal, kým k nemu hrotový útočník Getafe príde a potom loptu uchopil do rúk.
     
    86
    Domáci už teraz zahajujú fázu bránenia a pozornej defenzívy. Strelili gól v 82. minúte a do konca v tejto chvíli ostáva niečo cez štyri minúty plus nadstavený čas. Hostia to už budú mať naozaj ťažké.
     
    84
    Hervías sa činil opäť, získal loptu na obrannej polovici, vyšprintoval po ľavej strane, no proti druhému hráčovi v poradí stroskotal, keďže si loptu posunul príliš dopredu a nohy mu nestačili.
    Pablo HERVÍAS - 1:0
     
    82
    Real Sociedad San Sebastian dal gól!
    Domáci futbalisti strieľajú v priebehu 82. minúty vedúci gól tohto zápasu! Loptu si v prieestore pri rohovej zástavke prevzal Vela, ktorý krásnou prihrávkou popred malé vápno našiel pri opačnej žrdi PABLA HERVÍASA, ktorý už nemal problém zakončiť do odkrytej brány a San Sebastian teda vyhráva 1:0!
     
    81
    Zurutuza nepríjemne vysunul do šance Canalesa, keď mu loptu spoza šestnástky nahodil pred malé vápno, kde však napokon asi o zlomok sekundy skôr prišiel brankár hostí a päsťou vyrazil loptu.
     
    81
    Míchelov center sa nepodarilo trafiť žiadnemu hráčovi v červenom drese. Následne domáci futbalisti loptu upratali do bezpečia.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly: 82. Pablo Hervías – 90. Yoda, 90+3. Yoda

    Karty:   13. Zaldúa (RSS) – 42. Hinestroza (GET), 45+1. Lacen (GET), 78. Juan Valera (GET), 90+1. Míchel (GET)


    Real Sociedad San Sebastian: Zubikarai – Zaldúa, Ansotegi, Í. Martínez, Yuri – Zurutuza, Bergara – Vela, Xabi Prieto ("C"), Gonzalo Castro – Finnbogason
    Náhradníci: Mikel González, Agirretxe, Rubén Pardo, Canales, Gaztañaga, Bardaji, Hervías

    Getafe CF: Guaita – Valera, Alexis Delgado ("C"), Velázquez, Escudero – Lacen, Juan Rodríguez – Yoda, Sarabia, Hinestroza – Sammir
    Náhradníci: Lago, Naldo, Lafita, Codina, Diawara, Diego Castro, Míchel

    Rozhodca: Pedro Pérez – J. Matías, A. Hernández