Martin – Nitra 1:3 (kon.) | Košice – Zvolen 3:1 (kon.) | B. Bystrica – Žilina 5:3 (kon.)
Piešťany – Trenčín 2:4 (kon.) | Skalica – Poprad 0:5 (kon.)
koniec
ŠHK 37 Piešťany
2:4 (1:1, 0:2, 1:1)
HK DUKLA Trenčín
Piatok 03.10.2014, 18:00 • Easton Aréna, Piešťany • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
    RAPÁČ - 2:4
     
    58:48
    Piešťany dali gól!
    Pekný gól strelil na záver ešte BRANISLAV RAPÁČ, ktorý z pravého kruhu vymietol vzdialenejšiu šibenicu Konrádovej bránky a aspoň trochu zlepšil náladu aj v Piešťanoch.

    Asistencia: Peško, Cuník
     
    51:41
    Trenčín dal gól!
    A ďalší teč končí za Šúrekom. Tečované puky dnes Trenčanom mimoriadne vychádzajú, tentoraz správne nastavil čepeľ ONDREJ MIKULA, ktorý tečoval Novajovského nahodenie po ľade. Myslím, že pre dnešok je jasno.

    Asistencia: Novajovský, Radivojevič.
    NEMEC - 1:3
     
    35:57
    Trenčín dal gól!
    No a Radivojevič napravil svoje zaváhanie tým najsprávnejším spôsobom. Strela z prvej od modrej zrejme po teši VLADIMÍRA NEMCA prešla Šúrekovi medzi nohami do siete a razom je to pre Piešťancov už dvojgólová strata a ťažká šichta.

    Asistencia: Radivojevič, Melichárek.
    MELICHÁREK - 1:2
     
    20:54
    Trenčín dal gól!
    Aj druhý exhráč Piešťan zarmútil svojich bývalých fanúšikov. Nikým nekrytý TIBOR MELICHÁREK sklepol pred Šúrekom puk. Ale ešte máme videorozhodcu. Ten potvrdil, že všetko je Ok, a tak sa Dukla dostáva do vedenia. Brankár Šúrek s týmto nemohol robiť nič, Melichárek nemal ostať voľný.

    Asistencia: Hudec.
    NEMEC - 1:1
     
    17:54
    Trenčín dal gól!
    Šťastný gól strelil VLADIMÍR NEMEC, keď sa od neho odrazil nahodený puk za Šúrekov chrbát. Piešťanci sa však dožadovali niečo odpískať, nepostrehol som čo. Dukla mala aj krajšie akcie, ale rátajú sa góly a ten sa pošťastil Nemcovi.

    Asistencia: Radivojevič.
    MIŠURA - 1:0
     
    08:53
    Piešťany dali gól!
    Ako blesk z čistého neba strieľajú gól domáci hráči. Gól strelil MATEJ MIŠURA (hoci oficiálne ohlásili Konečného). Mišura si dobre nakorčuľoval a v nájazde prekonal poľahky Konráda.

    Asistencia: Konečný, Klempa.

    Vlado Zimányi

    Góly a asistencie: 9. Mišura (Konečný, Klempa), 59. Rapáč (Peško, Cuník) – 18. Nemec (Radivojevič), 21. Melichárek (Hudec), 36. Nemec (Radivojevič, Melichárek), 52. Mikula (Novajovský, Radivojevič)


    ŠHK 37 Piešťany: Šúrek – Šedivý, Škadra, Konečný, Mišura, Klempa – Brňák (C), Rais, Rapáč, Peško (A), Kutálek – Cuník, Valjent, Holovič (A), Pašek, Toman – Bučka, Srnec, Vaculín, Hamrák, Lichanec
    Tréner: R. Sýkora

    HK DUKLA Trenčín: Konrád – Bokroš, Kozák, Radivojevič, Nemec (A), Mikula – Andersons, Novajovský, Gašparovič, Melichárek (A), Šišovský – Dudáš, Zošiak, Rožník, Petrovický (C), Hudec – Habšuda, Švec, Pardavý, Stantien, Daniška
    Tréner: R. Stantien

    Rozhodca: Kubuš – Orolín, Tvrdoň

    Diváci: 1199