Chabarovsk – Novgorod 2:7 (kon.) | Vladivostok – Čerepovec 5:4 (1:0 po s.n.) | Novokuzneck – CSKA Moskva 1:6 (kon.)
Jekaterinburg – Kazaň 3:5 (kon.) | Čeljabinsk – Barys 4:6 (kon.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Omsk 3:2 (kon.)
Togliatti – Metallurg Magnitogorsk 3:2 (kon.) | Nižnekamsk – Ufa 0:4 (kon.) | Jaroslavľ – D. Moskva 4:2 (kon.)
koniec
Avtomobilist Jekaterinburg
3:5 (1:3, 1:0, 1:2)
Ak Bars Kazaň
Štvrtok 02.10.2014, 15:00 • KrK Uralec • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    51:49
    Bars Kazaň dala gól!
    A hostia sa dostávajú po čase do dvojgólového vedenia. Kosticyn prihral puk na kruh JUSTINOVI AZEVEDOVI a ten strelou do horného rohu napravil nepremenené trestné strieľanie. Asistencie: Sergej Kosticyn.
    MOLLER - 3:4
     
    47:52
    Bars Kazaň dala gól!
    Hosťom sa predsa len podarilo využiť presilovku a opäť dostať do vedenia. Po prihrávke Mirnova prekonal Kovářa OSCAR MOLLER. Asistencie: Igor Mirnov.
    BUMAGIN - 3:3
     
    44:13
    Jekaterinburg dal gól!
    A je vyrovnané! Golyšev dostal puk do útočného pásma a potom poslal puk na ALEXANDRA BUMAGINA, ktorá zakončil do odkrytej časti bránky. Asistencie: Anatolyj Golyšev.
    GOLYŠEV - 2:3
     
    39:00
    Jekaterinburg dal gól!
    A je tu zaslúžené zníženie. Nepríjemnú strelu ANATOLYJA GOLYŠEVA dokázal Garipov vyraziť, ale na dorážku tohto istého hráča už nemal nárok. Asistencie: Alexej Michnov.
    KOMAROV - 1:3
     
    19:28
    Jekaterinburg dal gól!
    Ešte pred prvou sirénou sa domácim podarilo znížiť. NIKITA KOMAROV prekonal strelou od modrej čiary doteraz stopercentného Garipova. Asistencie: Edward Lewandowski, Sami Lepisto.
    KOSTICYN - 0:3
     
    12:10
    Bars Kazaň dala gól!
    Efektivita je na strane hostí dnes najväčšou zbraňou. Po druhej využitej presilovke vedú už 0:3. Od modrej vystrelil Nikulin a k odrazenému puku sa dostal SERGEJ KOSTICYN, ktorý zakončil nad Kovářa, ktorý už ležal. Asistencie: Ilja Nikulin.
    KOSTICYN - 0:2
     
    05:42
    Bars Kazaň dala gól!
    Hostia pridávajú veľmi rýchlo aj druhý gól. Spoza obrancov strieľal SERGEJ KOSTICYN a puk zapadol až za Kovářa. Asistencie: Ilja Nikulin, Justin Azevedo.
    BURMISTROV - 0:1
     
    03:44
    Bars Kazaň dala gól!
    Klub z republiky Tatarstan využíva už prvú presilovú hru. Na pravom kruhu sa zjavil ALEXANDER BURMISTROV a krásnou strelou prestrelil lapačku Kovářa. Asistencie: Shaun Heshka.

    Martin Platko

    Góly a asistencie: 20. Komarov (Lewandowski, Lepisto), 39. Golyšev (Michnov), 45. Bumagin (Golyšev) – 4. Burmistrov (Heshka), 6. Kosticyn (Nikulin, Azevedo), 13. Kosticyn (Nikulin), 48. Moller (Mirnov), 52. Azevedo (Kosticyn)


    Avtomobilist Jekaterinburg: Kovář (Fomin)- Viklund, Lepistö, Metljuk, Megalinskyj, Antonov, Trjamkin, Postnikov- Simakov, Petružálek, Brule- Golyšev, Michnov, Popov- Garejev, Bumagin, Jemelejev- Solomonov, Lewandowski, Jemelin, Komarov
    Ak Bars Kazaň: Garipov (Nilsson)- Denisov, Rylov, Kornejev, Nikulin, Medvedev, Musin, Heshka, Pajgin- Bodrov, Svitov, Obuchov- Azevedo, Kosticyn, Mirnov- Varnakov, Pesonen, Malychin- Petrov, Möller, Burmistrov

    Rozhodca: Bukin, Romasko- Goljak, Dedjulja