Olomouc – Mladá Boleslav 2:5 (kon.)
koniec
HC Olomouc
2:5 (0:2, 1:1, 1:2)
BK Mladá Boleslav
cz Streda 01.10.2014, 16:45 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • DHL Extraliga juniorů (CZ)
Partner:
     
    47:12
    Šimon Beták (OLO) míří na trestnou lavici, protože vyhodil puk z obranné třetiny do hlediště, a dostává tak dvě minuty za zdržování hry.
     
    39:33
    Zcela zbytečným faulem v útočné třetině se nyní provinil Šimon Beták (OLO), který dostává dvě minuty za sekání.
     
    29:38
    Další faul v útočné třetině v podání hostů. Na trestnou lavici putuje dnes podruhé Patrik Podsedníček (MBL), jenž tentokrát dostává dvě minuty za držení protihráče.
     
    19:10
    V závěru první části ještě putuje na trestnou lavici Dominik Bauer (OLO), který si odsedí dvě minuty za sekání.
     
    15:40
    Mora bude hrát přesilovou hru, protože Patrik Podsedníček (MBL) zasáhl jednoho z domácích obránců vysokou holí do obličeje, a odsedí si tak dvě minuty na trestné.
     
    09:51
    Přesilovou hru si nyní zahrají Kohouti, protože na dvě minuty za zdržování hry putuje na trestnou lavici Jan Mašek (MBL).
     
    06:03
    Tak to je hodně laciná chyba od Tomáše Markla (OLO), jenž šel na led ze střídačky, ale hráč za kterého střídal ještě nebyl na olomoucké střídačce, a tak dostává Mora dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě.

    Jan Matúš

    Góly a asistencie: 36. Jergl, 60. Jergl (Ostřanský) – 7. Šťáva (Bernard, Volf), 17. Volf (Kotala), 23. Motloch (Čermák), 41. Kotala (Sonnek), 59. Podsedníček


    HC Olomouc: Urbisch (23. Slezák) – Nesvadba, Rašner, Brandýs, Mar. Hes, Síkora, Jeklič – Ostřanský (C), Kočířík, Jergl, Markl, Bauer, Pavlovský, Ministr, Krátoška, Beták, Kropáč, Konečný, Melichárek.
    BK Mladá Boleslav: Růžička (Pechek) – Mašek, Tůma, Čermák, Mat. Hes, Žalud, Bernad (C), Šťáva, Červinský – Průšek, Kotala, Pätoprstý, Chvátal, Podsedníček, Brzák, Borovec, Pořízek, Volf, Ďurač, Sonnek, Motloch.

    Rozhodca: Hradil – Bryška, Gebauer

    Diváci: 78