Paříž – Skopje 6:3 (kon.) | Chrudim – Minsk 3:2 (kon.)
koniec
Sporting Paříž
6:3 (2:2)
KMF Zelezarec Skopje
cz Utorok 30.09.2014, 17:30 • Zimní stadion Chrudim • UEFA Futsal Cup
     
    39:40
    Paříž právě vstřelila branku!
    Další hřebíček do rakve pro makedonské fotbalisty! RONINHO využil nepřesné rozehrávky hostujícího týmu a přes celé hřiště trefil opuštěnou klec Zelezarce – 6:3!
     
    38:21
    Paříž právě vstřelila branku!
    Hrubá chyba makedonského brankáře zřejmě definitivně maří šance Skopje na body z dnešního zápasu! Josimovič namazal míč na nohu PUPOVI, který přesným zakončením rozhoduje o výhře Paříže – 5:3!
     
    31:24
    Paříž právě vstřelila branku!
    Skóre se nám přelévá ze strany na stranu! Francouzský tým se znovu dostává do vedení, nutno říci, že k tomu pomohla také velká porce štěstí! ROMINHO se dostal s míčem do ostrého úhlu, svoji střelu otřel o záda jednoho z makedonských hráčů a od něj se balon dostal za brankovou čáru – 4:3!
     
    30:21
    Skopje právě vstřelilo branku!
    Netrvalo dlouho a Zelezarec se znovu raduje z vyrovnání! ALEXANDER GLIGOROV dostal přesný centr na nohu od Aguši a tvrdou ranou z první do horní poloviny branky propálil přesouvajícího se Miragliu – 3:3!
     
    22:39
    Paříž právě vstřelila branku!
    Francouzský tým se poprvé v dnešním utkání ujímá vedení a otáčí skóre z 0:2 na 3:2! Další z chyb v makedonském týmu na půlící čáře nabídla Sportingu protiútok dva na jednoho skončil na noze CAFÉHO, který přesnou ranou prostřelil Josimoviče – 3:2!
     
    18:37
    Paříž právě vstřelila branku!
    Power-play pařížského mužstva přináší vyrovnávací branku! Rychlá kombinace Sportingu přináší vyrovnávací branku, míč dostal na levou stranu na CHIMELA VITU NZAKA, který ranou z první nedal Josimovičovi žádnou šanci – 2:2!
     
    11:24
    Paříž právě vstřelila branku!
    Poprvé se v základní skupině UEFA Futsal Cupu radují hráči Sportingu! Ukázková akce na jeden dotek skončila na noze KAMELA HAMDOUDA, který přesnou ranou po zemi překonal bezmocného brankáře Skopje – 1:2!
     
    06:34
    Skopje právě vstřelilo branku!
    A tohle již začíná být opravdu zajímavé! Velký outsider dnešního mače střílí v polovině sedmé minuty druhou branku, Arsovski našel přesnou přihrávkou FERIDA AGUŠIHO, jenž nekompromisní ranou pod břevno navýšil vedení Zelezarce – 0:2!
     
    03:21
    Skopje právě vstřelilo branku!
    Tak to je senzační úvod dnešního střetnutí! Obrovská radost vypukla v hledišti po rohovém kopu Zelezarce, MARTIN TODOROVSKI si naběhl na přihrávku svého spoluhráče a ranou z první propálil vše před sebou – 0:1!

    Petr Dejnožka

    Góly: 11. Hamdoud (Vita Nzaka), 18. Nzaka (Café), 22. Café (Diniz Pinheiro), 31. Rominho (Teixeira), 38. Pupa (Pinheiro), 39. Roninho – 3. Todorovski (Gligorov), 6. Aguši (Arsovski), 30. Gligorov (Aguši)

    Karty:   31. Aguči (ZEL)


    Sporting Paříž: Miraglia (Haroun, Pichard) – Pupa, Teixeira (C), Café, Augusto – Gasmi, Chaulet, Hamdoud, Vita Nzaka, Diniz Pinheiro, N'Gala, Roninho
    KMF Zelezarec Skopje: Josimovič (Udovaljev) – Leveski (C), Gligorov, Aguši, Todorovski – Ismaili, Krstevski, Leovski, Arsovski, Ivanov, Jovanovski, Micevski, Novakovič

    Rozhodca: Bogalho (Portugalsko), Roure Ramirez (Andorra) – Boškovič (Černá Hora)