Getafe – Malaga 1:0 (kon.) | La Coruña – Almería 0:1 (kon.) | Sociedad – Valencia 1:1 (kon.)
Córdoba – Espanyol 0:0 (kon.)
koniec
Getafe CF
1:0 (1:0)
Malaga CF
Nedeľa 28.09.2014, 12:00 • Coliseum Alfonso Pérez • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 12:00.
     
    Pekné nedeľné poludnie Vám prajem a vítam Vás pri 6. kole najvyššej španielskej Primera División. V dnešnom zápase si sily zmerajú Getafe CF a Málaga CF.

    Getafe CF

    Getafe túto sezónu nenapodobilo výborný vstup do tej minulej, keďže po piatich kolách má na svojom konte iba tri body za tesné domáce víťazstvo nad Almeríou 1:0. Ostatné zápasy proti Celte de Vigo (1:3), Seville (0:2), Valencii (0:3) a Espanyolu (0:2) sa skončili prehrami. Preto Getafe momentálne patrí až predposledná 19. priečka v tabuľke. Horšie je na tom už len nováčik v súťaži Cordoba, ktorá má na svojom konte za dve remízy s Celtou de Vigo a Almeríou 2 body. Naopak, Getafe sa jedným vydareným zápasom môže vyhrabať z dna tabuľky, keďže rozdiel medzi 19. Getafe a 11. Espanyolom sú len 2 body. Dnes svojmu tímu však pravdepodobne nebudú schopní pomôcť Juan Valera, Álvaro Vázquez, Pedro León ani Lacen.


    Málaga CF

    Naopak, Málage sa darí o niečo viac, so 6timi bodmi jej momentálne patrí 10. priečka v tabuľke. Málaga totiž ťahá šnúru troch remíz. V posledných troch kolách remizovala s Levante, Espanyolom a naposledy s Barcelonou. V zvyšných dvoch kolách jeden raz podľahla Valencii a raz zdolala Bilbao. Na deviaty Eibar Málaga momentálne stráca jediný bod, na Villarreal a Granadu sú to dva body. Aj z tábora hostí je dnes hlásené jedno zranenie, konkrétne sa jedná o Tissoneho, ktorého trápi zranenie kolena.
     
    História vzájomných zápasov:

    Getafe 1-0 Málaga
    Málaga 1-0 Getafe
    Málaga 2-1 Getafe
    Getafe 1-0 Málaga
    Getafe 1-3 Málaga
     
    Stávkové kancelárie dnes očakávajú vyrovnaný zápas, kurz na víťazstvo domáceho celku sa pohybuje okolo hodnoty 2,70, na remízu je vypísaný kurz približne 3,15 a na výhru Málagy 2,60.
     
    Úvodné zostavy:

    Getafe CF: Guaita – Sergio Escudero, Alexis, Velázquez, Juan Valera – Míchel, Lacen – Diego Castro, Pablo Sarabia, Yoda – Diawara
    Náhradníci: Jonathan López – Roberto Lago, Naldo, Sammir, Álvaro Arroyo, Juan Rodríguez, Hinestroza

    Málaga CF: Kameni – Boka, Weligton, Sergio Sánchez, Rosales – Sergi Darder, Ignacio Camacho – Amrabat, Luis Alberto, Ricardo Horta – Santa Cruz
    Náhradníci: Ochoa – Samu, Recio, Angeleri, Duda, Miguel Torres, Juanmi

    Rozhodca: Eduardo Prieto – Francisco García, Manuel Aboy.
     
    Obidva tímy už vychádzajú na hraciu plochu, domáce mužstvo dnes nastúpi v modrých dresoch, zatiaľ čo Málaga bude hrať v žltom.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Úvodnej rozohrávky sa ujali hostia, do útoku sa zo začiatku zápasu príliš neponáhľajú, hráči si loptu vymieňajú na vlastnej polovici ihriska.
     
    2
    Opatrná hra pokračuje aj naďalej, lopta striedavo mení svojho majiteľa, hra sa zdržuje v strednej časti ihriska.
     
    3
    Prvý raz v zápase sa lopty dotkol aj domáci gólman Guaita, lopta sa k nemu dokotúľala po nepresnej prihrávke na Luisa Alberta.
     
    4
    Už to vyzeralo, že sa dočkáme prvej útočnej akcie, Diawara si však v útoku pomohol rukami, čo neušlo pozornosti hlavného rozhodcu, ktorý píska faul.
     
    5
    V strednej časti ihriska sa na zemi s bolestivou grimasou pre zmenu ocitol Sergi Darder, hostia si pýtajú žltú kartu, tá ale nepríde.
     
    6
    Malaga tak zahrávala priamy kop z veľkej vzdialenosti od brány, center pred bránu bol príliš prudký a lopta skončila nad bránou, takže Guaita nemusel vôbec zasahovať.
     
    7
    Amrabat to skúsil individuálne po pravom krídle, odcentrovať mu zabránil pozorný Alexis, Malaga tak získava aspoň vhadzovanie na útočnej polovici.
     
    8
    Túto možnosť hostia nevyužili, hra sa tak opäť presunula do strednej časti ihriska, snáď sa nám hra časom rozhýbe.
     
    9
    Na pravom krídle to znova skúšal Amrabat, tentoraz sa mu podarilo odcentrovať, lopta končí v náručí dobre postaveného Guaitu.
     
    10
    Ďalší útočný faul Getafe, faulujúcim hráčom bol tentoraz Pablo Sarabia, odniesol si to Sergio Sánchez, na ďalší útok si tak budeme musieť počkať.
     
    11
    Hostia to vyskúšali ďalekonosnou prihrávkou za obrannú líniu Getafe, tam si nabiehal Amrabat, v momente prihrávky bol však v ofsajde.
     
    12
    Na opačnej strane medzičasom získali domáci hráči priamy kop, ten sa hosťom podarilo bez problémov odvrátiť, Getafe však aj naďalej zostane v útoku, k dispozícii bude mať vhadzovanie.
     
    13
    Konečne trošku vzrušenia na ihrisku, Pablo Sarabia poslal pred bránu nepríjemnú loptu, pred Guaitom na chvíľu nastal chaos, napokon však obrana hostí stihla odkopnúť loptu do bezpečia.
     
    14
    Do útoku sa tentoraz pustili hostia, Amrabat sa teraz ocitol na ľavom krídle, kde márne bojoval o loptu s dvojicou obrancov, prišiel o ňu a nevybojoval si ani priamy kop.
     
    15
    Santa Cruz sa snažil o agresívny pressing, s tou agresivitou to ale prehnal, Alexisa doslova zložil k zemi, hráči si od začiatku stretnutia nič nedarujú.
     
    16
    Hra sa tak znova presunula do okolia stredového kruhu, zatiaľ nesledujeme príliš oku lahodiaci futbal.
     
    17
    Na útočný výlet sa pustili domáci hráči, Diawara sa po dlhej prihrávke k lopte nedostal, keby sa napokon aj tak stalo, bol už v postavení mimo hry.
     
    18
    Zaváhanie domácej obrany sa takmer podarilo využiť hráčom Malagy. Z pravej strany prišiel prudký center pred bránu, tam hlavou zakončoval Luis Alberto. Brankár jeho pomerne slabé zakončenie len vyrazil pred seba a Velázquez v poslednej chvíli pred Santa Cruzom odvrátil.
     
    19
    Naopak, Getafe sa okamžite vydalo do rýchleho protiútoku, z ľavej rohovej zástavky na hranicu šestnástky loptu posielal Sergio Escudero. Celú akciu zakončil strelou Pablo Sarabia, ten však strieľal iba do miest, kde stál pripravený Kameni.
     
    20
    Getafe opäť pohrozilo, Yoda vyskúšal šťastie z väčšej vzdialenosti, jeho pokus letel ponad bránu.
     
    21
    Tak teraz to už mohol byť gól! Pablo Sarabia výborne do šestnástky vysunul Diega Castra, ten síce zakončoval z ťažkého uhlu, Kameni však mal čo robiť aby jeho jedovatú strelu vyrazil.
     
    23
    Tak snáď sa nám už hra rozhýbe, máme za sebou úvodných dvadsať minút, väčšie príležitosti na skórovanie mal domáci tím.
     
    24
    Zmeniť to budú chcieť hostia, ktorí zásluhou Amrabata získavajú vôbec prvý rohový kop v zápase.
     
    25
    Na letiacu loptu z rohu ihriska si najvyššie vyskočil Sergio Sánchez , jeho hlavička ale letí tesne vedľa ľavej tyči.
     
    26
    Getafe dalo gól! Domáci hráči okamžite vyštartovali do rýchlej kontry, Pablo Sarabia do šestnástky vysunul Diawaru, ten krížnou prihrávkou cez trojicu brániacich hráčov našiel úplne voľného MÍCHELA HERRERU, a ten prudkou strelou prekonal Kameniho.
    MÍCHEL - 1:0
     
    27
    Domáci hráči nám teda predviedli krásnu rýchlu akciu, uvidíme aká bude odpoveď Malagy.
     
    28
    Hostia sa snažili okamžite odpovedať gólom, taktiež po rýchlej útočnej akcii sa k lopte na hranici pokutového územia dostal Santa Cruz, ten ale páli mimo.
     
    29
    Ignacio Camacho na svojej polovici nepríjemne zozadu napadol Sergia Escudera, za svoj zákrok vidí aj prvú žltú kartu v zápase.
     
    30
    Výborný zákrok v hodine dvanástej nám predviedol kapitán hostí Weligton, ten čisto v šestnástke o loptu obral Diawaru, ktorý sa už už dostával do nebezpečnej pozície na strelu.
     
    31
    Je ale vidieť, že domáca dvojica Diawara – Pablo Sarabia je výborne zohraná, z čoho vlastne plynul aj zatiaľ jediný gól stretnutia. Obrana Malagy si na týchto hráčov musí dávať veľký pozor.
     
    32
    Getafe znova útočí, Malaga nám z útoku od inkasovaného gólu nič nepredviedla, väčšina hráčov hosťujúceho tímu sa sústredí len na defenzívnu činnosť.
     
    33
    U hráčov Malagy sa začali hromadiť nepresnosti, často hráči o loptu zbytočne prichádzajú, čo dáva vietor do plachiet domáceho tímu.
     
    34
    Aj teraz musel po strate lopty faulovať Luis Alberto, Getafe tak získava štandardnú situáciu v podobe priameho kopu.
     
    35
    Ten bol odvrátený na roh, takže uvidíme aj tento druh štandardtky pre Getafe.
     
    36
    Aj teraz sa Malaga pomerne ľahko oslobodila, Amrabat posielal pred bránu mäkučký center, ten končí iba v rukaviciach Guaitu.
     
    37
    Hostia sa veľmi rýchlo späť nasťahovali pred pokutové územie Getafe, zatiaľ však s loptou operujú veľmi ďaleko od brány, takže o prípadnej strele nemôže byť ani len reč.
     
    38
    Diawara sa znova takmer dostal za defenzívne rady Malagy, tentoraz ho výborným sklzom zastavil Sergio Sánchez.
     
    39
    Pri v súboji s Luisom Albertom Míchel zrejme zle dostúpil, okamžite sa zložil k zemi a drží sa za koleno, tak to nevyzerá dobre.
     
    40
    Míchel opustil ihrisko v sprievode lekárov, ale po vlastných, uvidíme teda či ešte zasiahne do dnešného zápasu, alebo bude musieť nútene striedať.
     
    41
    V hre sa medzitým znova pokračuje, Getafe sa úspešne ubránilo, Amrabat fauloval v strednej časti ihriska, pri lopte tak zostane domáci tím.
     
    42
    Juan Valera si na opačnej strane pri obrannej činnosti pomohol rukami, Malaga získava priamy kop z pomerne výhodnej pozície, uvidíme, čo z toho bude.
     
    43
    Mali sme možnosť sledovať nacvičený signál hostí, ten im ale nevyšiel, pretože strela z cca dvadsiatich metrov stroskotala na hradbe tiel domácich hráčov.

     
    44
    Getafe okamžite vyštartovalo do útoku, v ňom sa trošku prekvapivo ocitol aj Yoda. Ten prekvapil obranu súpera, keď sa sám pustil proti štvorici obrancov a takmer sa mu aj podarilo prejsť. Jeho strela bola zrazená na roh.
     
    45
    S tým si už obrana Malagy poradila, domáci hráči si ešte pýtajú pokutový kop za hru rukou Weligtona, ten mal však ruky pri tele a penalta sa nepíska.
     
    45+1
    Štvrtý rozhodca signalizuje, že nad rámec riadnej hracej doby sa bude nadstavovať ešte jedna extra minúta.
     
    45+1
    V nej sa ešte o jeden útok pokúsil Sergio Escudero, ktorý krížnou prihrávkou hľadal Diawaru, Kameni ale včas vybehol a loptu chytil.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Prvá polovica je za nami, po úvodnej opatrnej dvadsaťminútovke prišiel po bleskovej akcii gól Míchela. Hra sa po tomto momente rozhýbala, v útoku boli nebezpečnejší práve domáci hráči. Uvidíme, čo nám prinesie druhý polčas, ktorý začne zhruba o 13:01.
     
    Hráči obidvoch tímov po druhý raz opúšťajú svoje šatne, o malú chvíľu pokračujeme.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Začal sa nám druhý polčas, počas prestávky registrujeme jednu zmenu v domácej zostave, na druhý polčas už nenastúpi Diawara, toho vymení Sammir.
     
    46
    Počas prestávky striedal aj tím hostí, Camacha na ihrisku vystrieda Duda a Juanmi vymení Amrabata.
     
    47
    Hneď na úvod druhého polčasu sme boli svedkami veľmi nepekného úderu kolenom od Boku. Ten takisto do kolena trafil Valeru, ktorý sa teraz na zemi zvíja od bolesti.
     
    48
    Napokon to zrejme až tak vážne nebude, Valera sa bude môcť znova zapojiť do hry a pomôcť tak svojmu tímu.
     
    49
    Malaga začala druhý polčas útočne, hráči vybojovali rohový kop, ktorý ale domáci hráči dlhým odkopom odvrátili.
     
    50
    Naopak, zasahovať musel obranca Rosales, ktorý odkopával loptu pred striedajúcim Sammirom. Ten sa snažil využiť odkopnutú loptu na založenie rýchleho protiútoku.
     
    51
    Tempo hry sa nám znova trošku zmiernilo, postaral sa o to Guaita, ktorý si s rozohrávkou počkal na spoluhráčov. Tým chvíľu trvalo kým sa sformovali na útočnej polovici.
     
    52
    Hra sa prelieva z jednej strany na druhú, nejde však o nejaké útoky skôr o pokusy prejsť na súperovu polovicu, ktoré vždy končia neúspechom.
     
    53
    Stalo sa tak znova, po nepresnej prihrávke sa lopta znova ledva dokotúľala k Guaitovi.
     
    54
    Po dlhšom čase nám domáce mužstvo predviedlo peknú útočnú akciu, na konci ktorej bol Míchel, ktorý si na druhý gólový zásah bude musieť počkať, pretože z výbornej pozície bránu vysoko prestrelil!
     
    55
    Velázquez sa teraz trošku zahrával s ohňom, na vlastnej polovici s rozohrávkou príliš váhal, nechal sa dvojicou napádajúcich hráčov zatlačiť a takmer stratil loptu. Našťastie pre domáci tím mu včas na pomoc prišiel Alexis, ktorý to zobral na seba a poslal loptu do bezpečia.
     
    56
    Getafe získalo ďalší rohový kop, obrana Malagy znova akosi pozabudla na jedného z hráčov, Lacen tentoraz z dobrej pozície rovnako vysoko prestrelil.
     
    57
    Getafe aj naďalej zostáva aktívnejším tímom, no hrať musí predovšetkým Malaga, ktorá potrebujem čím skôr vyrovnať.
     
    58
    Domáci hráči aj naďalej zostávajú na útočnej polovici, Malaga sa musí stále brániť, Getafe svojho súpera nepúšťa za stredovú čiaru.
     
    59
    Diego Castro to na ľavom krídle spravil šikovne, krásnou kľučkou sa zbavil dvojice hráčov, no lopta mu pritom ušla až za postrannú čiaru, takže v útoku nemôže pokračovať.
     
    60
    Jedna útočná akcia Getafe strieda druhú, chýbajú im však najmä zakončenia, takže o gólových príležitostiach nemôžeme hovoriť.
     
    61
    Na opačnej strane šťastie pokúšal Duda, ten vypálil z veľkej diaľky, no veľmi nepresne. Rozohrávať bude Guaita.
     
    62
    Po jednom zo súbojov sa na zemi ocitol Sergio Escudero, ten toho má očividne dosť, preto prichádza jeho striedanie za Roberta Laga.
     
    64
    Prichádza druhá žlta karta v zápase, opäť pre hráča Malagy, Diega Castra tentoraz k zemi nečisto poslal Sergi Darder.
     
    65
    Getafe tak zahrávalo priamy kop, loptu včas odvrátil Weligton, no po súboji sa na zemi ocitol otrasený Yoda a tak sa hra prerušuje.
     
    66
    Yoda totiž inkasoval priamo v šestnástke súpera úder lakťom do krku od Sergia Sáncheza, do toho sa okamžite pustili domáci hráči a na ihrisku sa nám strhla menšia potýčka.
     
    67
    Situáciu musel ukľudniť až hlavný rozhodca, ktorý teraz odoprel domácemu tímu jasnú penaltu. Yoda sa medzitým s lekármi presunul za postrannú čiaru.
     
    68
    Hostia si touto situáciou značne znepriatelili tribúny, z tých sa v momente keď loptu získa jeden z hráčov v žltom ozýva hlasný piskot.
     
    69
    Pablo Sarabia pri rohovej zástavke nemal šancu prejsť cez dvojicu obrancov a tak si výborne vypýtal faul od Boku. Uvidíme tak ďalšiu štandardtku pre Getafe.
     
    70
    Hráči pred bránou do seba zase strkajú, situáciu znova musí riešiť hlavný rozhodca, na rozohranie priameho kopu si tak musíme počkať.
     
    71
    Míchel napokon dostal povolenie odohrať loptu, strieľaný center skončil na jednom z hráčov Malagy, ten ju dlhým odkopom poslal do bezpečia.
     
    72
    Následne prichádza posledné striedanie na strane Malagy, zápas predčasne končí pre Luisa Alberta, toho vystrieda Samu.
     
    73
    Malaga sa začína viac tlačiť do útoku, uvidíme či tomu pomôže aj toto striedanie, každopádne je najvyšší čas pokúsiť sa urobiť niečo s výsledkom.
     
    74
    Zatiaľ to hosťom nevychádza Guiata bude po nevydarenej akcii rozohrávať od svojej vlastnej brány. S rozohrávkou sa pochopiteľne dvakrát neponáhľa.
     
    75
    Prichádza posledné striedanie v zápase, z ihriska odkráčal strelec zatiaľ jediného gólu zápasu Míchel, opačnou stranou vybieha Juan Rodríguez.
     
    76
    Domáci hráči sa čoraz viac sústreďujú na defenzívu, snažia sa hru čo najdlhšie udržať v strednej časti ihriska, uvidíme ako sa im to bude dariť v poslednej pätnásťminútovke riadnej hracej doby.
     
    77
    Sergi Darder tomu vôbec nepomohol, pred svojou vlastnou šestnástkou fauloval Diega Castra, ten si pre Dardera pýta druhú žltú kartu, tá ale od hlavného arbitra nepríde.
     
    78
    Getafe tak malo k dispozícii aspoň priamy kop, po ktorom Pablo Sarabia posielal loptu na hlavu Sammira. Pred ním ale dobre zasiahol Kameni, ktorý skryl loptu vo svojich rukaviciach.
     
    79
    Je pískaný ďalší faul na strane Malagy, Pablo Sarabia výborne prešiel sám až na útočnú polovicu a z ťažkej pozície vyťažil maximum. Ďalší priamy kop pre Getafe.
     
    80
    Letiaca lopta našla Alexisa, ten zakončoval v sklze, a trafil pri tom aj brankára Kameniho. Hráči sa okamžite do seba pustili a oddeľovať ich musel zase až hlavný rozhodca.
     
    81
    Je čudné, že za takéto potýčky hlavný rozhodca nevyťahuje žltú kartu, hráči by sa určite ukľudnili oveľa rýchlejšie a druhý raz by si rozmysleli či sa pustia do nejakej strkanice.
     
    82
    Čas na vyrovnanie hráčom Malagy rýchlo ubieha, trošku zbytočne to z cca dvadsiatich metrov skúšal Boka, ktorý ale bránu vôbec netrafil.
     
    83
    Getafe sa aj naďalej úspešne bráni, loptu pri prvej príležitosti hráči posielajú ďaleko od brány a zatiaľ to vyzerá, že si tesné vedenie už ustrážia.
     
    84
    Po ďalšej nepresnej prihrávke od hráčov Malagy bude od brány odkopáva Guaita, ktorý si dáva poriadne načas.
     
    85
    Mala chybička striedajúceho Roberta Laga mohla znamenať pohromu pre domáce mužstvo. Pri rozohrávke z vlastnej šestnástky si totiž nedal pozor, loptu poslal priamo na kopačky súpera, no Ricardo Horta situáciu nevyužil a jeho tečovaná prihrávka končí v rukaviciach domáceho gólmana.
     
    86
    Malaga získava ešte rohový kop, žeby sme sa teda dočkali záverečného tlaku hostí?
     
    87
    Zatiaľ sa tak nedeje, po rohovom kope totiž prišiel úplne zbytočný faul lakťom od Weligtona. Hostia strácajú loptu a tým aj vzácny čas a navyše Weligton vidí aj kartu žltej farby.
     
    88
    Rosales posielal pred bránu strieľaný center, ktorý nedokázal zachytiť Juan Valera a tak mohol Juanmi zakončiť. Nachádzal sa ale v ťažkej pozícii a bránu hlavou netrafil.
     
    89
    Domáci hráči sa s loptou následne presunuli až k rohovej zástavke súpera, kde zbierajú veľmi cenné sekundy.
     
    90
    Malaga síce zaútočila, no Getafe sa takmer dostalo do protiútoku. Situáciu musel v strede ihriska faulom prerušiť Rosales. Ten vidí za svoj zákrok aj žltú kartu.
     
    90+1
    Štvrtý rozhodca signalizuje, že nad rámec riadnej hracej doby sa budú hrať ešte 3 minúty navyše.
     
    90+2
    Malaga stratila loptu na útočnej polovici, výborne ju získal Pablo Sarabia, ktorý okamžite vyštartoval do prečíslenia 3 na 2, avšak domáci hráč bol už vysílený a situáciu nezvládol a lopta mu ušla mimo hracej plochy.
     
    90+3
    Getafe opäť zaútočilo, konkrétne to bol Sammir. Ten sa zbavil dvojice hráčov, no tesne pred hranicou pokutového územia ho za dres stiahol Weligton, ktorý vidí druhú žltú kartu v zápase a tým aj červenú!
     
    90+4
    Nadstavený čas nám už ubehol, navyše priamy kop bude zahrávať Getafe, takže o víťazovi duelu je už rozhodnuté.
     
    90+4
    Domáci hráči to vyskúšali nacvičeným signálom, ten im ale nevyšiel podľa ich predstáv, finálna prihrávka bola totiž zrazená na rohový kop.
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    90+5
    Ten už domáci tým zahrávať nebude, keďže prišiel hvizd hlavného rozhodcu, ktorý ukončuje dnešný zápas. V druhom polčase bolo Getafe aktívnejším mužstvom, Malaga si nedokázala vytvoriť záverečný tlak, naopak prišla aj o vylúčeného kapitána Weligtona. Domáci tím si tak tesné víťazstvo postrážil a hráči sa môžu tešiť z prvého trojbodového zápisu v tejto sezóne.

    Odomňa je to všetko, ďakujem Vám za pozornosť a prajem Vám pekný zvyšok víkendu. (13:52:37)

    Andrej Marienka

    Góly: 26. Míchel

    Karty:   29. Camacho (MLG), 64. Darder (MLG), 87. Weligton (MLG), 90. Rosales (MLG)   90+3. Weligton (MLG)


    Getafe CF: Guaita – Sergio Escudero, Alexis, Velázquez, Juan Valera – Míchel, Lacen – Diego Castro, Pablo Sarabia, Yoda – Diawara
    Náhradníci: Jonathan López – Roberto Lago, Naldo, Sammir, Álvaro Arroyo, Juan Rodríguez, Hinestroza

    Malaga CF: Kameni – Boka, Weligton, Sergio Sánchez, Rosales – Sergi Darder, Ignacio Camacho – Amrabat, Luis Alberto, Ricardo Horta – Santa Cruz
    Náhradníci: Ochoa – Samu, Recio, Angeleri, Duda, Miguel Torres, Juanmi

    Rozhodca: Eduardo Prieto – Francisco García, Manuel Aboy