Getafe – Malaga 1:0 (kon.) | La Coruña – Almería 0:1 (kon.) | Sociedad – Valencia 1:1 (kon.)
Córdoba – Espanyol 0:0 (kon.)
koniec
Getafe CF
1:0 (1:0)
Malaga CF
Nedeľa 28.09.2014, 12:00 • Coliseum Alfonso Pérez • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    90+5
    Ten už domáci tým zahrávať nebude, keďže prišiel hvizd hlavného rozhodcu, ktorý ukončuje dnešný zápas. V druhom polčase bolo Getafe aktívnejším mužstvom, Malaga si nedokázala vytvoriť záverečný tlak, naopak prišla aj o vylúčeného kapitána Weligtona. Domáci tím si tak tesné víťazstvo postrážil a hráči sa môžu tešiť z prvého trojbodového zápisu v tejto sezóne.

    Odomňa je to všetko, ďakujem Vám za pozornosť a prajem Vám pekný zvyšok víkendu. (13:52:37)
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Domáci hráči to vyskúšali nacvičeným signálom, ten im ale nevyšiel podľa ich predstáv, finálna prihrávka bola totiž zrazená na rohový kop.
     
    90+4
    Nadstavený čas nám už ubehol, navyše priamy kop bude zahrávať Getafe, takže o víťazovi duelu je už rozhodnuté.
     
    90+3
    Getafe opäť zaútočilo, konkrétne to bol Sammir. Ten sa zbavil dvojice hráčov, no tesne pred hranicou pokutového územia ho za dres stiahol Weligton, ktorý vidí druhú žltú kartu v zápase a tým aj červenú!
     
    90+2
    Malaga stratila loptu na útočnej polovici, výborne ju získal Pablo Sarabia, ktorý okamžite vyštartoval do prečíslenia 3 na 2, avšak domáci hráč bol už vysílený a situáciu nezvládol a lopta mu ušla mimo hracej plochy.
     
    90+1
    Štvrtý rozhodca signalizuje, že nad rámec riadnej hracej doby sa budú hrať ešte 3 minúty navyše.
     
    90
    Malaga síce zaútočila, no Getafe sa takmer dostalo do protiútoku. Situáciu musel v strede ihriska faulom prerušiť Rosales. Ten vidí za svoj zákrok aj žltú kartu.
     
    89
    Domáci hráči sa s loptou následne presunuli až k rohovej zástavke súpera, kde zbierajú veľmi cenné sekundy.
     
    88
    Rosales posielal pred bránu strieľaný center, ktorý nedokázal zachytiť Juan Valera a tak mohol Juanmi zakončiť. Nachádzal sa ale v ťažkej pozícii a bránu hlavou netrafil.
     
    87
    Zatiaľ sa tak nedeje, po rohovom kope totiž prišiel úplne zbytočný faul lakťom od Weligtona. Hostia strácajú loptu a tým aj vzácny čas a navyše Weligton vidí aj kartu žltej farby.
     
    86
    Malaga získava ešte rohový kop, žeby sme sa teda dočkali záverečného tlaku hostí?
     
    85
    Mala chybička striedajúceho Roberta Laga mohla znamenať pohromu pre domáce mužstvo. Pri rozohrávke z vlastnej šestnástky si totiž nedal pozor, loptu poslal priamo na kopačky súpera, no Ricardo Horta situáciu nevyužil a jeho tečovaná prihrávka končí v rukaviciach domáceho gólmana.
     
    84
    Po ďalšej nepresnej prihrávke od hráčov Malagy bude od brány odkopáva Guaita, ktorý si dáva poriadne načas.
     
    83
    Getafe sa aj naďalej úspešne bráni, loptu pri prvej príležitosti hráči posielajú ďaleko od brány a zatiaľ to vyzerá, že si tesné vedenie už ustrážia.
     
    82
    Čas na vyrovnanie hráčom Malagy rýchlo ubieha, trošku zbytočne to z cca dvadsiatich metrov skúšal Boka, ktorý ale bránu vôbec netrafil.
     
    81
    Je čudné, že za takéto potýčky hlavný rozhodca nevyťahuje žltú kartu, hráči by sa určite ukľudnili oveľa rýchlejšie a druhý raz by si rozmysleli či sa pustia do nejakej strkanice.

    Andrej Marienka

    Góly: 26. Míchel

    Karty:   29. Camacho (MLG), 64. Darder (MLG), 87. Weligton (MLG), 90. Rosales (MLG)   90+3. Weligton (MLG)


    Getafe CF: Guaita – Sergio Escudero, Alexis, Velázquez, Juan Valera – Míchel, Lacen – Diego Castro, Pablo Sarabia, Yoda – Diawara
    Náhradníci: Jonathan López – Roberto Lago, Naldo, Sammir, Álvaro Arroyo, Juan Rodríguez, Hinestroza

    Malaga CF: Kameni – Boka, Weligton, Sergio Sánchez, Rosales – Sergi Darder, Ignacio Camacho – Amrabat, Luis Alberto, Ricardo Horta – Santa Cruz
    Náhradníci: Ochoa – Samu, Recio, Angeleri, Duda, Miguel Torres, Juanmi

    Rozhodca: Eduardo Prieto – Francisco García, Manuel Aboy