Sassuolo – Neapol 0:1 (kon.) | Cesena – AC Miláno 1:1 (kon.) | Inter – Cagliari 1:4 (kon.)
Chievo – Empoli 1:1 (kon.) | Turín – Fiorentina 1:1 (kon.) | CFC Janov – Sampdoria 0:1 (kon.)
koniec
Inter Miláno
1:4 (1:4)
Cagliari Calcio
Nedeľa 28.09.2014, 15:00 • Stadio Giuseppe Meazza • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    Je dobojované, Inter dnes prekvapivo podľahol až dosiaľ poslednému Cagliari. Keďže sme už v druhom polčase gól nevideli, platí stav, ktorý platil aj na konci prvého polčasu. Hrdinom hostí sa stal Švéd Ekdal, ktorý sa dnes blysol hetrikom. Cagliari po dnešnom zápase poskočí na 11. miesto tabuľky, no viacero tímov pod ním ešte čaká zápas 5. kola Serie A. Inter sa naopak pravdepodobne v tabuľke prepadne na ôsme miesto.

    Odomňa je to všetko, ďakujem Vám za pozornosť a prajem Vám pekný zvyšok nedele. (16:55:33)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    V samom závere dokonca ešte Cagliari zavrelo Inter v jeho vlastnej šestnástke, hráči majú veľké problémy s odobratím lopty súperovi.
     
    90+2
    V nadstavenom čase sa zápas prakticky len dohráva, ani jeden z tímov už nemá nejaké útočné chúťky, hostia si loptu vymieňajú v okolí stredového kruhu.
     
    90+1
    Štvrtý rozhodca signalizuje, že nad rámec riadnej hracej doby sa budú nadstavovať ešte 3 minúty.
     
    90
    Prichádza ešte posledné striedanie v zápase, z ihriska odišiel Dessena, toho na trávniku vystriedal João Pedro.
     
    89
    Cossu si navyše vypýtal faul, takže hostia pri lopte zostanú aj naďalej. Hráči na lavičke sa už môžu tešiť z veľkého víťazstva.
     
    88
    Domáci hráči už akoby stratili akúkoľvek motiváciu útočiť, loptu momentálne ovládajú hostia, ktorí si ju vymieňajú na polovici Interu.
     
    87
    Posledné minúty riadnej hracej doby nám plynú, Diego Farias vyviezol loptu až takmer k rohovej zástavke súpera, tam zbiera cenné sekundy.
     
    86
    Hra sa aj naďalej odohráva na polovici Cagliari, ale momentálne je to takmer na stredovej čiare, hostia totiž napádajú súperovu rozohrávku až s troma hráčmi, čo ich niekedy vytláča až k Handanovičovi.
     
    85
    Tak či tak, loptu majú na svojich kopačkách hostia, o víťazovi zápasu je už zrejme rozhodnuté, Cagliari svoj priestor v okolí šestnástky totálne zabetónovalo a znemožnilo tak súperovi čo i len pomyslieť na zníženie skóre.
     
    84
    Longo sa zdá byť v poriadku, v závere stretnutia sa nám množia nedovolené zákroky, dúfajme, že zápas nebude mať nejakú nepeknú dohru.
     
    83
    Hra je opäť prerušená, v súboji o loptu v stredovom kruhu inkasoval Longo nepríjemný úder do hlavy, ktorý ale určite nebol úmyselný. Na ihrisko okamžite vybieha aj lekár.
     
    82
    Rovnako pochodil aj Balzano.
     
    82
    Ten za účasť v strkanici ukázal Guarínovi žltú kartu.
     
    81
    Po jednom zo súbojov sa hráči okamžite do seba pustili, šlo najmä o Guarína Dessenu, no nabehli tam aj ďalší hráči z obidvoch tímov. Situáciu musí krotiť až hlavný rozhodca.
     
    80
    Cagliari už len výhradne bráni, po zisku lopty ju hráči okamžite posielajú do bezpečia dlhým odkopom. Do toho aby si zapísali veľké víťazstvo im zostáva ustáť ešte 10 minút tlaku Interu.
     
    79
    Po rohovom kope iniciatívu na seba prebral D'Ambrosio, ten z dobrej pozície vypálil naozaj vysoko nad.
     
    78
    Guarín si loptu potiahol sám, z pravej strany poslal pred bránu strieľanú prihrávku v nádeji, že loptu niekto stečuje do brány. Lopta nakoniec bola tečovaná, ale mimo brány a tak Inter získava rohový kop.
     
    77
    Domáci hráči to vyskúšali prudkou kolmicou na Osvalda, tomu doslova loptu spod kopačiek uchmatol Cragno, pričom ho Osvaldo nepríjemne nakopol. Osvald ale získava malé bezvýznamné plus, pretože sa okamžite zastavil a šiel súpera skontrolovať či je v poriadku.
     
    76
    Navyše, hostia sa čoraz viac venujú obrannej činnosti, do nej sa zapája 9 hráčov v bielych dresoch. Vpredu zostávajú vysunutí len Cossu a Diego Farias.
     
    75
    Hra sa preto presťahovala najmä do strednej časti ihriska, odkiaľ sa občasne vždy jeden z tímov púšťa do útočných výpadov, väčšinou bez ohrozenia brány.
     
    74
    Domácemu tímu aj naďalej rýchlo ubieha čas na vyrovnanie, momentálne sa nachádzame v pomerne hluchej časti ihriska, ani jeden z tímov nemá na ihrisku prevahu.
     
    73
    Cagliari strieda po druhý raz, z ihriska odišiel strelec prvého gólu Sau, opačným smerom vybehol Longo.
     
    72
    Ďalší center do pokutového územia Cagliari pred Osvaldom uchmatol pozorný Cragno.
     
    71
    Hra aj naďalej pokračuje na polovici Interu, domáci tím sa stále akosi nevie vymaniť spod zovretia súpera, samozrejme prispieva k tomu aj oslabenie o jedného hráča.
     
    70
    Ekdal si mohol pripísať aj asistenciu, výborne totiž vysunul čerstvého Diega Fariasa, ten zakončoval z ťažkého uhlu a preto iba nastrelil bočnú sieť.
     
    69
    Strieda aj Inter, Palacia na trávniku vymení jeho krajan Icardi.
     
    69
    Prichádza prvé striedanie na strane Cagliari, z ihriska odišiel Ibarbo, jeho miesto zaujme Diego Farias.
     
    68
    Napokon z toho nebolo ohrozenie brány, ale to až tak hostí mrzieť nemusí, keďže vyhrávajú pomerne pohodlným rozdielom troch gólov.
     
    67
    Hostia kombinujú na polovici Interu, ich súper im akosi nevie odobrať loptu, dokonca sa hráči ani len nesnažia o nejaký pressing.
     
    66
    Dessena bol ďalším hráčom, ktorý ohrozil bránu domáceho tímu. Po peknej kombinácii však prišla pomerne slabá strela, s ktorou domáci gólman nemal najmenší problém.
     
    65
    Ekdal dnes hrá naozaj perfektný zápas, na ľavom krídle výborne čisto odzbrojil Osvalda a okamžite rozohral ďalšiu akciu Cagliari.
     
    64
    Tentoraz sa už domáci hráči dostali do zakončenia, Vidić ale zakončoval v páde a aj preto jeho hlavička letí vysoko nad bránu.
     
    64
    Ten si hráči po Osvaldovej zablokovanej strele zopakujú ešte raz.
     
    63
    Strela z priameho kopu bola tečovaná, no Handanovič s ňou veľa práce nemal. Slovinský brankár loptu okamžite poslal na Palacia, ktorý v útoku vybojoval rohový kop.
     
    62
    Juan si pri obrannom zákroku na Crisetiga nedal pozor, fauloval ho a tým daroval ďalší priamy kop Cagliari. Hostia si ešte pýtajú žltú kartu pre Juana, tá ale neprichádza.
     
    61
    Začala sa nám posledná polhodina riadnej hracej doby, Palacio posielal pred bránu prudkú prihrávku, ktorá skončila len na kopačkách Crisetiga, ktorý ju poslal do okolia stredového kruhu.
     
    60
    Aj teraz, vďaka snahe Ibarba Cagliari získalo rohový kop, ktorý síce zostal nevyužitý, no hostia získali nejakú tú minútku – dve.
     
    59
    Hostia sa snažia udržať loptu čo najďalej od svojej brány, snažia sa robiť problémy obrane Interu, čím zamestnávajú viacero hráčov, ktorí sa musia presúvať z jednej strany ihriska na druhú.
     
    58
    Domáci tím následne zahrával rohový kop, pre ktorý si včas zbehol pozorný Cragno.
     
    57
    Obrovská šanca aj na opačnej strane! Obrana Cagliari akosi zabudla na Palacia, ktorý sa dostal k lopte pri značke pre pokutové kopy. Jeho delovku ale briliantne zneškodnil Cragno.
     
    56
    Naopak, udrieť mohlo zase Cagliari! Ibarbo výborne vysunul Cossua, ten posielal krížnu prihrávku Sauovi, no v poslednej chvíli ju dokázal zachytiť Vidić.
     
    55
    Miláno tak získalo aspoň rohový kop. Ten sa im ale nepodarilo využiť, aj Hernanes šiel k zemi ale faul sa nepíska.
     
    54
    Zdá sa, že domáci hráči viac padajú k zemi ako strieľajú góly, Kovačić spadol pred hranicou pokutového územia, aj on si pýta priamy kop, ktorý ale nepríde.
     
    53
    Čierno-modrí sa tak museli znova stiahnuť až pred vlastného brankára, pretože si nemôžu dovoliť inkasovať ďalší gól. Tentoraz nedovolili súperovi ani dostať sa na dostrel brány.
     
    52
    Domáci hráči sa už radovali, v hluku rozjasaných tribún zanikol hvizd hlavného arbitra, ktorý odpískal gól z ofsajdu Osvalda.
     
    51
    Inter ešte zostal na dostrel brány, Palacio však na loptu nedosiahol a Rossettini ju odhlavičkoval do bezpečia.
     
    50
    D'Ambrosio šiel k zemi pred hranicou pokutového územia súpera, no nemôže uveriť tomu, že hlavný rozhodca nepíska nedovolený zákrok.
     
    49
    Strelec hetriku Ekdal sa zdá byť v poriadku, do útoku tak môže vyštartovať aj on. Pri lopte sa momentálne nachádza Danilo Avelar.
     
    48
    V útoku navyše celkom zbytočne fauloval D'Ambrosio, odskákal si to Ekdal, ktorý sa len ťažko zdvíha zo zeme.
     
    47
    Útočná hra ale domácemu tímu od začiatku polčasu nevychádza, naopak, po centri Ibarba musela zasahovať domáca obrana.
     
    46
    Počas prestávky registrujeme dve striedania na strane Interu Miláno. Na druhý polčas už nenastúpia Dodô a Medel, na ihrisku ich nahradia D'Ambrosio a Guarín.
     
    46
    Rozohrávku mali na starosti domáci hráči, ktorých čaká ťažká úloha a to zmazať trojgólové manko v priebehu 45 minút.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Obidva celky dnes po druhý raz opúšťajú útroby štadióna, o malú chvíľu pokračujeme.
     
    Prvá šialená polovica dnešného zápasu je za nami, vidieť sme v nej mohli dovedna 5 gólov, hetrik Ekdala a červenú kartu pre Nagatoma. Cagliari tak prekvapivo vedie 4:1, tréner Mazzarri musí v šatni porobiť poriadky ak ešte chce dúfať v zvrátenie takto nepriaznivého stavu. To, či sa mu to podarí uvidíme v druhom polčase, ktorý začne zhruba o 16:04.
     
    45+3
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+3
    Hostia sa prvý polčas snažia dohrať čo najďalej od svojej brány, príliš sa im to nedarí, Inter ale zatiaľ Cragnovi nenarobil väčšie starosti.
     
    45+2
    Priamy kop dokázala obrana Cagliari odraziť na roh, po ňom sa však v zakončení ocitol Vidić, ktorý podobne ako pred chvíľou prestrelil takmer všetko čo mu stálo v ceste. Spasiteľom hostí bol v tejto situácii Rossettini, ktorý takmer na bránkovej čiare zmenil smer strely a poslal tak loptu do bezpečia.
     
    45+1
    Štvrtý rozhodca medzitým signalizuje, že nad rámec riadnej hracej doby sa budú nadstavovať ešte 3 minúty.
     
    45
    Znížiť skóre bude mať k dispozícii Inter, bude totiž kopať priamy ko z takmer ideálnej pozície, navyše za faul vidí Rossettini žltú kartu.
    EKDAL - 1:4
     
    45
    Cagliari dalo gól! Hostí nepremenená penalta vôbec mrzieť nemusí, pretože po rohovom kope si loptu spracoval a prehodil na svoju silnejšiu nohu ALBIN EKDAL, ktorý prestrelil všetko čo mu stálo v ceste a kompletizuje tak svoj hetrik!
     
    44
    A nieje to gól! Cossu posielal loptu k ľavej tyči, jeho zámer výborne vystihol Handanovič, ktorý loptu vyrazil a obrana Interu odvrátila na rohový kop.
     
    43
    Hlavný rozhodca nariadil pokutový kop! Pre loptu si do pokutového územia zbiehal Sau, toho na zem poslal Vidić a Cagliari tak bude mať možnosť udrieť už štvrtý raz!
     
    42
    Dodôa už ošetrujú lekári zázračným sprejom za postrannou čiarou, nevyzerá to vážne a čoskoro sa zrejme bude môcť znova zapojiť do hry.
     
    41
    Dodô to na ľavom krídle v útoku s bojovnosťou prehnal, dopustil sa útočného faulu, no on sám bude potrebovať ošetrenie kolena.
     
    40
    Tak napokon to bol Crisetig, jeho center bol prisilný, preletel ponad celé pokutové územie Interu a skončil až za čiarou.
     
    39
    Cagliari ale bude môcť znova udrieť, Ibarbo na pravom krídle vybojoval priamy kop a sám ho aj bude zahrávať.
     
    38
    Pri lopte sa na hranici pokutového územia ocitol Cossu, ten sa trošku zbrklo ulakomil na strelu, keďže mu do šestnástky zbiehala dvojica voľných spoluhráčov. Každopádne, Cossu bránu vysoko prestrelil.
     
    37
    Ďalšia útočná akcia Interu predčasne končí zásluhou nepresnej prihrávky Kovačića na Dodôa. Do útoku tak znova bude môcť vyštartovať ich súper.
     
    36
    Navyše, domáci tím stále akosi nevie nič svetoborné vymyslieť, stále sú to len dlhé nakopávané lopty na Palacia, na ktoré už obrana Cagliari našla recept a tieto útoky zatiaľ úspešne blokuje.
     
    35
    Domáci hráči len bezmocne krútia hlavami, z tribún si vypočuli už aj piskot vlastných fanúšikov.
    EKDAL - 1:3
     
    34
    Cagliari dalo gól! Tak sa pozrite, Cagliari vyhráva už 3:1! Obrana Interu sa rozpadáva, Ibarbo si sám zbehol do šestnástky, za sebou nechal bezmocného Medela a Dodôa, prihral úplne voľnému ALBINOVI EKDALOVI, ktorý chladnokrve zavesil pod brvno. 1:3.
     
    33
    Do útoku sa tak znova vybrali hostia, tí dnes hrajú prekvapivo aktívne a robia svojmu súperovi veľké problémy ubrániť ich niektoré akcie.
     
    31
    Pochopiteľne, domáci hráči sa okamžite snažia o vyrovnanie, Palacio sa podľa postranného rozhodcu ocitol v ofsajde. Po odpískaní ešte zbytočne dohrával súboj s Cragnom, no brankár hostí si udržal nervy na uzde.
     
    30
    Tak toto je veľmi nepríjemná situácia pre domáci tím. Inter znova prehráva, navyše prišiel o vylúčeného Nagatomaa zvyšnú hodinu bude hrať v oslabení o jedného hráča.
    EKDAL - 1:2
     
    29
    Cagliari dalo gól! Neubehla ani pol hodina riadnej hracej doby a máme tu tretí gól! A čo je ešte prekvapivejšie, znova do siete Interu Miláno! Ibarbo nabil Dessenovi, ten vypálil poriadnu bombu, ktorú ešte dokázal Handanovič vyraziť, no na dorážku ALBINA EKDALA už nemal nárok!
     
    28
    Cossu je už v opatere lekárov, s bolesťami odišiel za postrannú čiaru. Našťastie pre Cagliari po vlastných.
     
    27
    Ďalšie prekvapenie je na svete! Nagatomo si zase nedal pozor, v strede ihriska uštedril Cossuovi nepríjemného koňára za čo vidí druhú žltú kartu a tým pádom ide priamo pod sprchy!
     
    26
    Hostia tentoraz nič nevymysleli, od inkasovaného gólu sa už tak dopredu netlačia, ponad pokutové územie Interu preletelo niekoľko centrov, ale to bolo z ich strany asi tak všetko.
     
    25
    Nagatomo pri rohu vlastnej šestnástky fauloval súpera, daroval tak Cagliari priamy kop a on sám navyše vidí žltú kartu.
     
    24
    Tempo nám trošku kleslo, hru upokojil najmä Cragno, ktorý sa s rozohrávkou príliš neponáhľal a počkal si na spoluhráčov.
     
    23
    Palacio dostal dobrú prihrávku pred bránou, nepodarilo sa mu však vyskočil dostatočne vysoko a hlavou umiestniť loptu do brány. Následne to ešte z veľkej diaľky vyskúšal Hernanes, jeho strele ale chýbala razancia.
     
    22
    Po pravom krídle sa na útočný výlet vydal Ibarbo, tomu sa podarilo dostať cez Andreolliho, no cez Vidića už nie.
     
    21
    Hráči Interu zatiaľ kombinujú vo veľkej vzdialenosti od brány, je vidieť, že technická zdatnosť je jednoznačne na ich strane, no k strele sa zatiaľ nedostávajú.
     
    20
    V dvadsiatej minúty tak začíname odznova, v útoku sa pri lopte nachádza domáci tím, uvidíme čo sa hráčom podarí vymyslieť.
     
    19
    Hostia ešte protestujú, nepáči sa im rýchlosť s akou Palacio rozohral, nič im to ale nepomôže, nieje jediného dôvodu prečo by gól nemal platiť.
    OSVALDO - 1:1
     
    18
    Inter dal gól! A je vyrovnané! Palacio si na rohu pokutového územia vypýtal faul, s jeho rozohrávkou neváhal a skôr ako sa obrana Cagliari spamätala, lopta sa nachádzala pri úplne voľnom PABLOVI OSVALDOVI, ktorý ju pohodlne poslal za chrbát Cragna.
     
    17
    Palacio poslal pred bránu prudkú pozemnú prihrávku, lopta sa odrazila späť k nemu, skúsil to aj druhý raz, ale ani na druhý pokus ju nedopravil k spoluhráčom.
     
    16
    Domáce mužstvo bude mať šancu vyrovnať, Palacio totiž vybojoval priamy kop takmer pri rohovej zástavke.
     
    15
    Našťastie pre Inter Ekdalovi v dobrej pozícii lopta ušla za postrannú čiaru, takže celá akcia končí.
     
    14
    Hostia sa svojho súpera neboja ani naďalej, v pokutovom území hrajú na jeden dotyk a robia obrane čierno-modrých veľké problémy.
     
    13
    Dodô na ľavom krídle zaváhal, nedokázal si v behu spracovať pomerne ľahkú loptu, tá mu ušla až za čiaru a je po akcii Interu.
     
    12
    Palacio sa okamžite snažil o gólovú odpoveď. Jeho spoluhráči ho takisto vysunuli dlhou prihrávkou. Palacio sa postupne preštrikoval až do pokutového územia, no z dobrej pozície vystrelil veľmi slabo a Cragno jeho pokus chytil.
     
    11
    Tak toto bolo veľké zaváhanie dvojice stopérov Milána, takéto situácie by jednoznačne mali zvládať.
    SAU - 0:1
     
    10
    Cagliari dalo gól! Z ničoho nič ako blesk z čistého neba prichádza prvý gól do siete Interu Miláno! Nakopávaná lopta našla výborne postaveného Cossu, ten hlavou predĺžil na MARCA SAUA, ktorý prekonáva bezmocného Handanoviča.
     
    9
    Dlhá vzdušná prihrávka opäť domácim hráčom nevyšla, navyše Palacio sa znova ocitol v postavení mimo hry.
     
    8
    Cagliari sa aj tentoraz pomerne ľahko ubránilo, hra sa znova presťahovala do okolia stredového kruhu.
     
    7
    Osvaldo na opačnej strane nabiehal až do pokutového územia, loptu tesne pred ním stihol odvrátiť jeden z obrancov na rohový kop.
     
    6
    Do prvej vážnejšej príležitosti sa prekvapivo dostali hostia, Medel dostal loptu do pokutového územia Interu, odkiaľ sa mu ani na dvakrát nepodarilo prestreliť hráča pred ním. Medel však zostal v šestnástke dlhú dobu nepokrytý, čo môže byť varovný prst pre domáci tím.
     
    5
    Ďalšia dlhočizná prihrávka na Palacia, loptu úspešne pred ním odhlavičkoval do bezpečia Ceppitelli.
     
    4
    Kovačić to šikovne posielal na Osvalda, ten zareagoval trošku neskôr ako by sa žiadalo a loptu už nedostihol.
     
    3
    Tentoraz sa už ofsajd píska, avšak na opačnej strane. Z opakovaných záberov ale môžeme vidieť že Sau určite v ofsajde nebol.
     
    2
    Pri lopte sa tak ocitli domáci hráči, tí to na úvod skúšali dlhou nakopávanou loptou na Palacia, ten ale nemohol hrať, pretože by bol odmávaný ofsajd.
     
    1
    Úvodnej rozohrávky sa zhostili hostia, ktorí zaujali nezvyčajné rozmiestnenie, až pätica hráčov totiž čakala na stredovej čiare a okamžite po rozohrávke sa pustila do útoku. Domáca obrana nedovolila žiadny úvodný šok a loptu okamžite zachytila.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Obidva celky sa už nachádzajú na hracej ploche, domáci tím nastúpi v tradičných čierno-modrých pruhovaných dresoch, zatiaľ čo hostia budú hrať v bielom.
     
    Úvodné zostavy:

    Inter Miláno: Handanovič – Juan, Vidić, Andreolli – Kovačić, Hernanes – Dodô, Nagatomo – Medel – Palacio, Osvaldo
    Náhradníci: Berni, Carrizo – Guarín, Puşcaş, Krhin, Kuzmanović, Mbaye, D'Ambrosio, Ranocchia, M'Vila, Icardi, Obi

    Cagliari Calcio: Cragno – Danilo Avelar, Rossettini, Ceppitelli, Balzano – Ekdal, Crisetig, Dessena – Cossu, Sau, Ibarbo
    Náhradníci: Carboni – Diego Farias, Donsah, Caio, Murru, Longo, João Pedro, Pisano, Capuano

    Rozhodca: Banti – Barbirati, Gava.
     
    Napriek tomu stávkové kancelárie do úlohy jednoznačného favorita zápasu pasujú domáci tím, na víťazstvo ktorého sa kurz pohybuje okolo hodnoty 1,45, na remízu je to kurz 4,20 a na výhru hostí až 7,25.
     
    História vzájomných zápasov:

    Inter 1-1 Cagliari
    Cagliari 1-1 Inter
    Cagliari 2-0 Inter
    Inter 2-2 Cagliari
    Cagliari 2-2 Inter

    Je pomerne zvláštne, že Inter dokázal nad svojim dnešným súperom zvíťaziť naposledy ešte v novembri 2011, keď si s Cagliari doma poradil 2-1.
     
    Pekné nedeľné popoludnie Vám prajem a vítam Vás pri zápase 5. kola najvyššej talianskej Serie A. V dnešnom súboji na seba narazia Inter Miláno a Cagliari Calcio.

    Inter Miláno

    Inter síce v tejto sezóne ešte neprehral, no hráči aj tak nemôžu byť spokojní, keďže má Miláno po 4 kolách 8 bodov a na vedúce tímy stráca už 4 body. Tímy sú Juventus Turín a AS Rím. Pred Inter sa ešte dostalo aj Udinese Calcio. Interu teda patrí 4. priečka. S rovnakým počtom bodov, no horším skóre za ním nasledujú Sampdoria a Hellas Verona. Mestský konkurent AC na Inter stráca jeden bod. Trénera Mazzarriho môže tešiť to, že v prvých štyroch zápasoch proti Turínu, Sassuolu, Palermu a Atalante jeho zverenci inkasovali iba raz a skórovali až 10 krát. Skóre im vylepšilo najmä víťazstvo 7:0 proti Sassuolu.

    Cagliari Calcio

    Naopak, Cagliari má momentálne úplne iné starosti. Po šnúre troch prehier (proti Atalante, Rímu a Turínu) a remíze s Sassuolom mu totiž patrí posledné miesto v tabuľke. Na nováčika Empoli stráca jeden bod, na 17. Chievo Verona dva. Cagliari teraz navyše nečakajú práve najslabší súperi, po Interi Miláno, totiž narazí na Hellas Veronu, Sampdoria a ďalší milánsky tím, tentoraz AC. Prekvapenia sa však dejú pravidelne, o to viac v najvyššej talianskej lige a tak sa dnes možno dočkáme prekvapivého výsledku na úkor domáceho celku.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 15:00.

    Andrej Marienka

    Góly: 18. Osvaldo – 10. Sau, 29. Ekdal, 34. Ekdal, 45. Ekdal

    Karty:   25. Nagatomo (INT), 82. Guarín (INT) – 45. Rossettini (CAG), 82. Balzano (CAG)   27. Nagatomo (INT)

    Nepremenená penalta: 44. Cossu (CAG), brankár Handanovič zneškodnil


    Inter Miláno: Handanovič – Juan, Vidić, Andreolli – Kovačić, Hernanes – Dodô, Nagatomo – Medel – Palacio, Osvaldo
    Náhradníci: Berni, Carrizo – Guarín, Puşcaş, Krhin, Kuzmanović, Mbaye, D'Ambrosio, Ranocchia, M'Vila, Icardi, Obi

    Cagliari Calcio: Cragno – Danilo Avelar, Rossettini, Ceppitelli, Balzano – Ekdal, Crisetig, Dessena – Cossu, Sau, Ibarbo
    Náhradníci: Carboni – Diego Farias, Donsah, Caio, Murru, Longo, João Pedro, Pisano, Capuano

    Rozhodca: Banti – Barbirati, Gava