Sassuolo – Neapol 0:1 (kon.) | Cesena – AC Miláno 1:1 (kon.) | Inter – Cagliari 1:4 (kon.)
Chievo – Empoli 1:1 (kon.) | Turín – Fiorentina 1:1 (kon.) | CFC Janov – Sampdoria 0:1 (kon.)
koniec
AC Cesena
1:1 (1:1)
AC Miláno
Nedeľa 28.09.2014, 15:00 • Stadio Dino Manuzzi (Cesena) • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    Duel v Cesene je za nami. V podstate sme sledovali vyrovnané stretnutie. Áno, hostia boli o niečo futbalovejší a kreatívnejší, no na vyložené príležitosti to bola taktiež remíza. Milánčanov definitívne pripravil o prípadný záverečný nápor Cristián Zapata, ktorý šiel štvrťhodinu pred koncom po červenej karte pod sprchy. Druhé dejstvo už tak zaujímavé ako to prvé nebolo. Body sa podľa môjho názoru delili spravodlivo.

    Odo mňa je to všetko. Ďakujem za pozornosť. (17:00:21)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Giuseppe De Feudis ešte v závere stihol vyfasovať žltú kartu, keď nedovoleným spôsobom zastavil útočnú akciu Rossoneri.
     
    90+1
    Na ten majú hostia ešte tri nadstavené minútky. Nič však tomu už nenasvedčuje. Body sa budú zrejme právom deliť.
     
    90
    Milánčania sa ešte snažia vyžmýkať posledné sily nato, aby dokázali vyprodukovať jednu podarenú akciu, ktorá by prípadne mohla znamenať toľko omielaný obrat.
     
    89
    Nuž a ďalšia lopta na Pazziniho, ktorá bola i v tomto prípade odvrátená stopérom Ceseny, ktorý bol tentokrát Massimo Volta.
     
    88
    De Sciglio tentokrát v ofenzívnom prevedení, keď z ľavej strany odcentroval smerom k Pazzinimu, no ten bol znovu dobre bránený Lucchinim.
     
    87
    V šestnástke hostí bolo teraz poriadne rušno, keď sa Cesene podarilo pretlačiť loptu do siete, no už dávno predtým sa pískal Cascioneho faul vo vzdušnom priestore voči De Scigliovi.
     
    86
    Lucchini teraz zvládol dôležitý zákrok, keď si dokázal osobne postrážiť Pazziniho, ktorý si prsiami preberal loptu na nožničky.
     
    85
    Aktívny Defrel opäť zamestnával stopérov Rossoneri, no cez chybujúceho Ramiho sa napokon nedokázal pretlačiť.
     
    84
    Po takýchto centroch od Méneza im to ale nebude robiť ani najmenší problém. Lopta preletela šestnástkou bez zásahu.
     
    83
    Bisoli akoby sa ešte snažil naštartovať svojich zverencov, no tým už taktiež veľa energie nezostáva. Naopak sa práve bránia.
     
    82
    Napriek tomu ale majú Koníci problém s Pazzinim, ktorý sa preletel vzduchom, no zo šestnástky hlavičkoval iba nad bránku.
     
    81
    Cesena nie je v Serii A náhodou a poctivým výkonom v zadných radoch by bod mal byť proti oslabenému ACM samozrejmosťou.
     
    80
    Je to veľká zodpovednosť, ktorá teraz leží na pleciach trénera Bisoliho. Či zariskovať a naháňať víťazstvo alebo si zaistiť zisk aspoň jedného.
     
    79
    Cesena ale akoby sa ani príliš neponáhľala do ofenzívy. Bodík proti slávnemu milánskemu sokovi je samozrejme dobrý.
     
    78
    Tieto špekulácie sú už ale zbytočné, Rossoneri sa i o desiatich musia pokúsiť o obrat. Pazzini ale zastavil ich snahu útočným faulom.
     
    77
    Toto bude Filippa Inzaghiho mrzieť asi najviac, že ako prvého neposlal na trávnik talianskeho faraóna El Shaarawyho.
     
    76
    Na El Shaarawyho tak dnes nedôjde. V oslabovke by bol na hracej ploche určite platnejším hráčom, než šestnástkový bomber Pazzini.
     
    75
    Filippo Inzaghi samozrejme reaguje na vzniknutú situáciu, keď namiesto ofenzívne naladeného Keisukeho Hondu posiela na pľac stopéra Alexa.
     
    74
    Požiar mohol následne vzniknúť i z voľného kopu Ceseny, no Brienza ho napálil len vysoko nad bránku kapitána Abbiatiho.
     
    73
    Aj druhý milánsky celok dnes bude dohrávať o desiatich, keď pod sprchy smeruje stopér Cristián Zapata. Ten ju inkasuje hneď z prvej, keď musel zatiahnuť ručnú pri nájazde striedajúceho Defrela. Plány Rossoneri teda dostávajú výraznú trhlinu, Milánčania budú hrať o desiatich.
     
    72
    Už naposledy strieda i Pierpaolo Bisoli, ktorý na hraciu plochu posiela Gabriela Perica. Miestu mu na hracej ploche prenechal Capelli.
     
    71
    Fernando Torres sa narozdiel pod vloženého kola v týždni nepresadil, šťastie príde skúšať Pazzini. Namiesto Poliho ešte prichádza Essien.
     
    70
    V bilancii žltých kariet hostia znížili domáci náskok na jedno napomínanie. V najdôležitejšom ukazovateli je to stále X-ka.
     
    69
    Marco Guida i naďalej presadzuje pravidlo „raz a dosť!" Presvedčil sa o tom i Nigel de Jong, ktorý bol asi pred desiatimi minútami ešte ušetrený, no teraz sa kartovému trestu už nevyhol.
     
    68
    Chýba im možno kreatívne majstrovstvo vlani ešte člena kádru Rossoneri Kaká. Ten si už zarába na chlebík inde.
     
    67
    Cesena teda i naďalej dokáže nebezpečne hroziť aspoň z protiútokov, zatiaľčo Milánčania sú vo svojich ofenzívnych snahách márni.
     
    66
    Naopak, zo strednej vzdialenosti znovu zahrozili domáci hráči Ceseny, ktorým zatiaľ striedania Pierpaola Bisoliho pomáhajú. Po rýchlej výmene lôpt sa k guľatému nezmyslu dostal o polčase nastupujúci Giuseppe De Feudis, ktorý si nachystal parketu na pravú nohu, aby následne prudko vypálil k pravej žrdi Abbiatiho bránky. Feudisova rana z vyše dvadsiatich metrov ešte skočila, no kapitán Rossoneri napokon zasahovať nemusel. Chýbalo jej asi tridsať centimetrov.
     
    65
    Sympaticky pracoval s loptou i Ménez, ktorý sa zvrtol okolo Cascioneho, no k strele alebo prihrávke sa už dostať nedokázal.
     
    64
    Potlesk pre obe defenzívy. Na jednej strane sme sledovali Voltov zákrok voči páliacemu Polimu, na strane druhej zas výborné križovanie Zapatu, ktorý nevpustil do šance čerstvého Defrela.
     
    63
    Domáci manažér Pierpaolo Bisoli po hodine hry obmieňa svojich zakončovateľov, keď strelca úvodného gólu Succiho nahradí Grégoire Defrel.
     
    62
    Tentokrát sa už Fernando Torres k zakončeniu dostal, no loptu v záklone poslal len vysoko nad bránku Nicolu Lealiho.
     
    61
    Adil Rami sa veľmi aktívne orientoval v šestnástke, no Bonaventurov rohový kop ho v tomto prípade nedokázal osloviť. Do bezpečia odvracal Volta.
     
    60
    Nigel de Jong ďalším adeptom na žltú kartu, ktorá ale po nepríjemnom šlapáku na Coppolu zatiaľ ešte neprichádza.
     
    59
    To by sa Filippovi Inzaghimu po dvoch stratách určite málilo. Predovšetkým v Empoli mali Rossoneri bodovať naplno.
     
    58
    Milánčania momentálne absolútne kontrolujú priebeh zápasu, no i polhodinu pred koncom zápasu stále berú len jediný bodík.
     
    57
    Ďalším potrestaným hráčom zápasu sa stáva Francesco Renzetti, ktorý na súperovej polke zbytočne dohrával Adila Ramiho.
     
    56
    A znovu kapitán domácich Lucchini, ktorý hasil pri centri z ľavej strany od Bonaventuru. Do šance nepustil hladného Torresa.
     
    55
    Ten hrá zatiaľ výborný zápas a hrdo zastáva funkciu kapitána domácich Koníkov. Zatiaľ i jeho zásluhou berie Cesena bod.
     
    54
    Jeho center ale úspech nepriniesol, keďže výborne sa zorientoval v šestnástke stojaci kapitán Ceseny Lucchini.
     
    53
    Rušno ale bolo i na druhej strane, kde milánske AC taktiež útočilo po ľavej strane. Konkrétne to bol mladý bek Mattia De Sciglio, ktorému na čiare vypratal priestor Bonaventura. Milánsky nový Maldini sa prehnal popred vápno, odkiaľ napokon i pálil k pravej žrdi domácej svätyne, no Nicola Leali sa presúval včas, aby jeho pokus zo šestnástky vyrazil na rohový kop. Ten už bude rozohrávať Bonaventura.
     
    51
    Cesene sa po dlhom čase zadarila kombinácia v krídelnom priestore a veľa nechýbalo, aby išli domáci po druhýkrát do vedenia! Po ľavej strane sa s loptou znovu prehnal útoční Guido Marilungo, ktorý následne už z vnútra vápna prihrával pod seba na Manuela Coppolu. Ten si prebral loptu na ľavom okraji šestnástky, odkiaľ nepríjemne pálil krížom cez šestnástku. Jeho skákavý pokus smeroval tesne mimo ľavej vzdialenejšej žrde.
     
    50
    Rovnakú prácu mal na druhej strane i Nicola Leali, ktorý si s prehľadom stiahol center z voľného kopu od Bonaventuru.
     
    49
    Ten sa na druhej strane snažil zmeniť Brienza, ktorý centroval pred bránku Rossoneri, no tam našiel iba náruč Abbiatiho.
     
    48
    To by bola ťažká rana pre Cesenu. Všetky jej polčasové plány na prežitie by razom išli do hája. Zatiaľ teda hráme i naďalej za nerozhodného stavu.
     
    47
    Práve po De Feudisovom pridržaní sa v šestnástke zrútil k zemi Bonaventura, no Marco Guida jednoznačne rozpažil. Penalta sa kopať nebude.
     
    46
    Domáci v polčase pripravili jednu zmenu, keď jediného cudzinca v základnej jedenástke Ceseny Zé Eduarda nahradil De Feudis. Hostiteľ tak už hrá s čisto talianskym výberom hráčov.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Úvodné dejstvo v Cesene skončilo nerozhodne. Lepším celkom boli podľa papierových predpokladov Milánčania, ktorí však už v desiatej minúte prehrávali. Osem minút sa ale po rohovom kope presadil Adil Rami a rastúci tlak Rossoneri začal prinášať i ďalšie gólové príležitosti. Tie síce zostali nevyužité, no Milánčanom zostáva ešte kompletný druhý polčas na dokonanie obratu.

    Či sa im to podarí, to budeme sledovať od 16:03.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45
    Cesena rozbila nápor Milánčanov a práve naopak sama dokázala párkrát nebezpečne zahroziť. Tentokrát zakončoval Brienza, ktorý mieril mimo.
     
    44
    Vysoký center do vápna ale lapil gólman Abbiati. V ďalšom priebehu sme videli Bonaventurov šlapák na Renzettiho, ktorý Marco Guida bez váhania ocenil žltou kartou.
     
    43
    Až teraz sa Cesena odhodlala k vyššiemu pressingu, ktorý slávil úspech a okamžite tu bude rohový kop pre bielo-čiernych.
     
    42
    Rossoneri akoby pred prestávkou chystali ešte jeden záverečný nápor, ku ktorému sa momentálne nadychujú.
     
    41
    Hosťom síce nechýba pohyb a snaha, ale trochu kreativity v prekonávaní domáceho bloku by im určite nezaškodilo.
     
    40
    Hostia sú momentálne takmer v plnom počte s výnimkou Abbiatiho nasťahovaní na polovici Ceseny, ktorá sa už len výhradne bráni.
     
    39
    Naopak červeno-čierni v zápase čoraz viacej rastú a veria si, čo teraz deklaroval i Mattia De Sciglio, ktorého center na zadnej žrdi len tesne nedokĺzal Nando Torres.
     
    38
    Cesena nedokáže súvisle podržať loptu a nie to ešte zakombinovať na súperovej polovici. Domácim sa od 15. minúty nedarí.
     
    37
    Hondov center prepadol cez Ramiho až k Marilungovi, ktorý pomohol defenzíve svojich a poslal loptu ďaleko od vlastnej šestnástky.
     
    36
    AC Miláno ich odštartuje rohovým kopom, ktorý bude z pravej strany znovu rozohrávať japonský technik Keisuke Honda.
     
    35
    Naopak Rossoneri si idú za svojim definitívnym obratom. Radi by ho zrealizovali už v prvej časti, do ktorej konca zostáva desať minút.
     
    34
    Ten sa snaží upokojiť desiatku mužov pred ním. Cesene sa momentálne nedarí podržať loptu a zakombinovať.
     
    33
    Hondov center bol v tomto prípade zakrútený až príliš a napokon pristál až za bránkovou čiarou. Rozohrávať bude Leali.
     
    32
    Milánčania teraz poriadne tlačia a Cesena sa ocitá v problémoch. Na ďalší rohový kop odvracal stopér Volta.
     
    31
    Cesena sa následne musela brániť i pri príležitosti Fernanda Torresa, ktorý však z desiatich metrov v ťažkej pozícii nastrelil len Lealiho.
     
    30
    Kapitán Stefano Lucchini si pri odkope lopty po Ménezovom centri takmer strelil vlastný gól, no jeho odkop v sklze smeroval našťastie pre domácich len tesne mimo ľavej žrde. Následne však bolo horúco i po rohovom kope Milánčanov. Ten sa Cesene podarilo odvrátiť len k Ménezovi, ktorý na hranici šestnástky ešte prestrčil loptu na Bonaventuru, ktorý sa vyhol ofsajdovej pasci bielo-čiernych, no z vnútra šestnástky už mieril razantne vysoko nad. Leali nemusel zasahovať.
     
    29
    Na okamžik si teraz môžeme vydýchnuť, hrať sa pár desiatok sekúnd nebude. Na zemi sa ocitá otrasený Brienza. Predtým čosi schytal i Torres.
     
    28
    Rohový kop sa zahrával i na druhej strane, kde centroval Ménez, no do bezpečia stačil odvrátiť kapitán domácich Lucchini.
     
    27
    AC Cesena zo svojej následnej snahy vyťažila rohový kop, ktorý do bezpečia odvracal gólman Christian Abbiati.
     
    26
    Mattia De Sciglio tentokrát v ešte negatívnejšom prevedení, keď po jeho podkĺznutí prichádzajú Milánčania o loptu.
     
    25
    Hosťom sa na okamžik podarilo prečísliť domácu pravú stranu, no De Sciglia napokon nezvládol prihrať na Bonaventuru.
     
    24
    Cesena sa po inkasovanom góle vracia k aktívnejšiemu pressingu na súperovej polke. Ten zatiaľ úspech príliš neslávi.
     
    23
    Milánčanom sa už teda tradične podarilo veľmi rýchlo odpovedať na inkasovaný gól a na koni by mohli byť práve oni.
     
    22
    Emmanuel Cascione si už neraz koledoval o žltú kartu, ktorá napokon prichádza až po tomto nedovolenom zákroku na polovici ihriska. Jeho obeťou znovu aktívny Ménez.
    RAMI - 1:1
     
    19
    AC Miláno dalo gól!
    To už ale neplatí po ďalšej štandardnej situácii japonského snajpera Keisukeho Hondu, ktorý naservíroval vyrovnávajúci gól pre ADILA RAMIHO. Honda tentokrát rozohrával od pravej rohovej zástavky, odkiaľ centroval na hranicu malého vápna. Tam sa na zadnej žrdi najvyššie vyšróboval francúzsky stopér Rami, ktorý hlavičkou od zeme poslal loptu do pravého horného rohu. Gólman Leali sa preletel vzduchom márne, začíname odznova!
     
    18
    Manuela Coppolu mohol predchádzajúci zákrok mrzieť dvojnásobne, pretože vyhlásenému exekútorovi v drese milánskeho AC sa takmer podarilo veľmi rýchlo vyrovnať. Keisuke Honda si postavil loptu nejakých 22 metrov od bránky Lealiho. Japonský samuraj mieril šikovne ponad múr, Lealimu zasvietilo i slniečko, no domáci gólman si napokon reflexívnym zákrokom udržal čisté konto.
     
    17
    Jérémy Ménez sa ešte prvému faulu zo strany Cascioneho dokázal vyhnúť, no Manuel Coppola bol vo svojej nešportovej snahe ďaleko dôslednejší a za kosu na francúzskeho technika uvidel úvodnú žltú kartu.
     
    16
    Rovnako i Fernando Torres, ktorý síce rozvlnil sieť, ale ešte predtým si nedal pozor na ofsajdovú líniu, za ktorou sa v tomto prípade nachádzal.
     
    15
    Po úvodnej štvrťhodine hry teda hráme za prekvapivého stavu 1:0 pre Cesenu. Milánčania musia znovu otáčať, no zatiaľ sú ako obarení.
     
    14
    Domácim ale rozohrávka vôbec nevyšla. Exekútor priameho kopu napálil loptu vysoko nad. Abbiati tentokrát bez práce.
     
    13
    Rami zakončoval po voľnom kope, ktorý sa teraz bude kopať i na druhej strane, kde na pravej strane fauloval Ignazio Abate.
     
    12
    Hosťom sa takmer podarilo vyrovnať na druhej strane, no stopér Adil Rami si v hlavičkovej koncovke pomáhal nedovolene.
    SUCCI - 1:0
     
    10
    Cesena dáva gól!
    Napriek veľkej počiatočnej prevahe milánskeho AC sa vedenia ujíma domáca Cesena! Jej hráči výborne zakombinovali na ľavej strane, kde sa priestor otvoril pre útočníka Guida Marilunga. Ten prešiel po strane až do šestnástky, z ktorej ľavej strany sa snažil obstreliť Christiana Abbiatiho. Skúsený taliansky gólman a kapitán Rossoneri jeho ľahkú strelu pustil z rukavíc do priestoru, kde sa nachádzal hladný DAVIDE SUCCI, ktorý pohotovo doklepol loptu do odkrytej bránky. Outsider sa ujíma vedenia, Rossoneri musia otáčať!
     
    10
    Ďalšia výborná akcia hostí, keď sa po pravej strane prehnal Jérémy Ménez, ktorého spätná prihrávka už nachádzala Torresa, no pred ním hasil Volta.
     
    9
    Manuel Coppola na ľavej strane poriadne naložil Abatemu, ale zatiaľ pokračujeme bez kariet. Videli sme však už 7 nedovolených zákrokov!
     
    8
    Rossoneri sú v úvode zápase veľmi aktívni a odhodlaní otvoriť skóre zápasu. Domáci si to kompenzujú svojou bojovnosťou.
     
    7
    Milánčania sa po rohu nepresadili, no znovu prišiel nedovolený zákrok domácich a Torresova hlavička z následného voľného kopu. El Niňo ale usmernil loptu len do stredu bránky.
     
    6
    Po ďalšom nedovolenom zákroku domácich pitbullov na Hondu si de Jongov vysoký center na zadnej žrdi našiel Zapata, ktorý vracal loptu pred bránku, ale tam odvracal Cascione.
     
    5
    Voľný kop Keisukeho Hondu pristál len na hlave kapitána Lucchiniho, ktorý následne odvracal i Bonaventurov center.
     
    4
    Teraz sa domácim podarilo i zaútočiť, no útočník Succi vybiehal z ofsajdu. Na druhej strane Renzetti fauloval Fernanda Torresa.
     
    3
    Renzetti zapracoval pri ľavej postrannej čiare, kde odzbrojil Hondu. Cesena je v skorom úvode zápasu o niečo dôraznejšia.
     
    2
    Zápas začína vo vysokom tempe. Zatiaľ hráme poriadne od podlahy a v permanencii už dvakrát bola i píšťaľka Marca Guidu.
     
    1
    Hosťujúci hráči v červeno-čiernej sade dresov už uviedli loptu do pohybu. Cesena v bielych tričkách a čiernych trenírkach zľava-doprava.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    AC Cesena: Leali – Capelli, Volta, Lucchini (C), Renzetti – Zé Eduardo, Cascione, Coppola – Brienza – Succi, Marilungo
    Náhradníci: Agilardi, Bressan – Mazzotta, Giorgi, De Feudis, A. Rodríguez, Krajnc, Durič, Perico, Garritano, Defrel, Carbonero
    Manažér: Pierpaolo Bisoli (ITA)

    AC Miláno: Abbiati (C) – Abate, Rami, C. Zapata, De Sciglio – Poli, N. de Jong – Bonaventura, Honda, Ménez – F. Torres
    Náhradníci: Agazzi, Gori – S. Muntari, Mexés, Pazzini, Albertazzi, Essien, M. Niang, Bonera, P. Armero, Alex, El Shaarawy
    Manažér: Filippo Inzaghi (ITA)

    Rozhodca: Marco Guida – G. Cariolato, G. Paganessi – G. De Pinto.
     
    Vitajte v Cesene, kde okrem iného pokračuje šesťdielny nedeľný program piateho kola talianskej Serie A.

    Tabuľkové postavenie:

    13. Cesena: 1 – 1 – 2; skóre 3:8; body 4
    7. AC Miláno: 2 – 1 – 1; skóre 10:8; body 7

    Cesena vlani bojovala o postup medzi elitu až do posledného okamžiku. V talianskej Serii B obsadila konečné štvrté miesto, ktoré ju poslalo do baráže. Tam narazila na Modenu, ktorú tesne zdolala po výsledkoch 0:1 vonku a 1:1 doma. Vo finálovom dvojzápase zdolala Latinu dvakrát 2:1 a po troch rokoch sa tak mohla vrátiť späť medzi taliansku smotánku.
    Cavallucci Marini začali aktuálny ročník veľkolepým víťazstvom nad ambicióznou Parmou (1:0). Pre Morských koníkov to bol dôležitý vstup do sezóny, no ďalšie tri kolá už toľko radosti neponúkli. Najskôr prišla jasná prehra na pôde rímskeho Lazia, aby následne Cesena nestačila ani na ďalšieho nováčika z Empoli. Doma s ním uhrala len nerozhodný výsledok 2:2. V týždni dnešný hostiteľ jednoznačne nestačil ani na Juventus (0:3). Okradnú tak o body iného favorita?

    Dnes sem prichádza mužstvo reštartovaného AC Miláno. Hráči Rossoneri pod vedením Filippa Inzaghiho pookriali a napriek zbabranej príprave sa futbalom momentálne bavia. Sprevádza to samozrejme i zvýšení záujem fanúšikov, ktorý minulý víkend zaplnili San Siro. Milánčanom to ale nepomohlo, keď zverencom bývalého manažéra Massimiliana Allegriho (momentálne Juventus) podľahli 0:1.
    V týždňovom vloženom kole sa však Rossoneri poriadne vytrápili. V polovici úvodného dejstva prehrávali už o dva góly, no zásahmi Torresa a Hondu sa Inzaghiho zverencom podarilo aspoň vyrovnať.
    Na cudzích trávnikoch ale z posledných štyroch stretnutí ovládli len jediné (Parma 5:4).

    Absencie:

    Domácemu trénerovi sa dnes vracia trojica Brienza, De Feudis a Volta. Sprevádzať by ich mohol i rekonvalescent Giorgi.
    O niečo horšie to vyzerá s Nicom Pulzettim, zatiaľ čo zranená dvojica Cazzola a Tabanelli do zápasu určite nezasiahne.

    Rossoneri vítajú späť Michaela Essiena a predovšetkým stopéra Alexa. Kvalita milánskej defenzívy by mala ísť nahor.
    Mimo hru zostáva kapitán Riccardo Montolivo, Diego López a Riccardo Saponara, ktorý v týždni doplnil i Marco van Ginkel.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 15:00.

    Erik Farkaš

    Góly: 10. Succi – 19. Rami(Honda)

    Karty:   17. Coppola (CES), 22. Cascione (CES), 57. Renzetti (CES), 90+2. DeFeudis (CES) – 44. Bonaventura (ACM), 69. N.deJong (ACM)   73. C.Zapata (ACM)


    AC Cesena: Leali – Capelli, Volta, Lucchini (C), Renzetti – Zé Eduardo, Cascione, Coppola – Brienza – Succi, Marilungo
    Náhradníci: Agilardi, Bressan – Mazzotta, Giorgi, De Feudis, A. Rodríguez, Krajnc, Durič, Perico, Garritano, Defrel, Carbonero
    Manažér: Pierpaolo Bisoli (ITA)

    AC Miláno: Abbiati (C) – Abate, Rami, C. Zapata, De Sciglio – Poli, N. de Jong – Bonaventura, Honda, Ménez – F. Torres
    Náhradníci: Agazzi, Gori – S. Muntari, Mexés, Pazzini, Albertazzi, Essien, M. Niang, Bonera, P. Armero, Alex, El Shaarawy
    Manažér: Filippo Inzaghi (ITA)

    Rozhodca: Marco Guida – G. Cariolato, G. Paganessi – G. De Pinto