Jekaterinburg – Novosibirsk 2:3 (po pr.) | Kazaň – Novokuzneck 1:2 (0:2 po s.n.) | CSKA Moskva – Nižnekamsk 6:3 (kon.)
Čerepovec – Dinamo Minsk 1:3 (kon.) | Soči – D. Moskva 0:1 (kon.) | Helsinki – Vladivostok 7:3 (kon.)
Petrohrad – A. Mytišči 5:4 (kon.) | Riga – Viťaz 0:1 (0:1 po s.n.)
koniec
CSKA Moskva
6:3 (4:2, 1:0, 1:1)
Neftechimik Nižnekamsk
Štvrtok 25.09.2014, 17:00 • CSKA Moskva • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    56:27
    Žeby sa v Moskve ešte báli o výsledok, Andrei Stas odíde na trestnú lavicu za podrazenie a to znamená presilovkovú šancu pre Nižnekamsk.
     
    52:49
    Hostia si koledujú o nakladačku, keď sa ešte aj teraz nechali vylúčiť, na trestnú ide Tim Stapleton.
     
    43:56
    Josh Hennessy sa prevynil hákovaním a oslabí tím Neftechimik Nižnekamsk, Moskovčania si zahrajú presilovku.
     
    26:20
    Hra ma v druhej tretiny pomaly spád, možno to oživí ďalšie vylúčenie, tentokrát Stephane Da Costa odsedí dve minúty za držanie.
     
    21:25
    Andrei Stas z domáceho tímu ide na trestnú lavicu za hru vysokou hokejkou, tak podarí sa Nižnekamsku znížiť?
     
    15:22
    Josh Hennessy oslabuje Nižnekamsk a dnešným tempom si dúfam predpovedať, že bude stav stretnutia 4:2, ešte v presilovke nezaváhal ani jeden z tímov, no ale uvidíme, možno teraz to hostia ubránia.
     
    12:59
    A Nižnekamsk bude mať šancu odčiniť všetky vylúčenia, keďže tentokrát si zahrá v presilovke on, Damir Zhafyarov sa prevynil nedovoleným bránením.
     
    10:13
    A Nižnekamsk sa snáď nepoučil, znova bude hrať v oslabení, Josh Hennessy opustí na dve minúty, možno aj menej hraciu plochu.
     
    08:27
    Maxim Berezin z Nižnekamsku odchádza na trestnú lavicu za vyhodenie puku mimo hracej plochy, ďalšia hlúpa chyba dáva možnosť Moskve dať ďalší gól.
     
    05:40
    Maxim Rybin teraz urobil poriadnu hlúposť, keď rukou zovrel puk, za čo si vyslúžil dve minúty na trestnej lavici. Presilovka pre domácich.

    Lukáš Rusňák

    Góly a asistencie: 7. Billins (Radulov, Kiselevich), 10. Zaitsev (Costa, Radulov), 12. Costa (Radulov, Grigorenko), 20. Costa (Grigorenko, Radulov), 37. Stas (Radulov), 51. Artyukhin (Prokhorkin, Mursak) – 8. Hennessy (Sexton), 14. Sexton (Yevseyenkov), 56. Khokhryakov (Alshevsky)


    CSKA Moskva: Galimov (Lelande) – Denisov, Zaitsev, Billins, Kiselevich, Bondarev, Misharin, Panin – Grigorenko, Da Costa, Radulov – Mrusak, Artyukhin, Prokhorkin – Andronov, Telegin, Stas – Lyubimov, Zhafyarov, Zharkov – Mamin
    Neftechimik Nižnekamsk: Sudnitsin (Kolppanen) – Yevseyenkov, Ryazantsev, Berezin, Kosmachyov, Bryntsev, Bilalov, Mnatsyan – Stapelton, Sexton, Trunyov – Zhukov, Rybin, Polygalov – Milovzorov, Stepanov, Hennessy – S. Alshevsky, Y. Alshevsky, Khokhryakov

    Rozhodca: Jerabek, Naumov – Parfyonov, Sysuyev

    Diváci: 2711