Jekaterinburg – Novokuzneck 2:3 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Novosibirsk 2:1 (kon.) | Ufa – D. Moskva 2:4 (kon.)
Jugra Chanty-Mansijsk – Čeljabinsk 3:4 (0:1 po s.n.) | Kazaň – Chabarovsk 3:1 (kon.) | CSKA Moskva – Togliatti 3:0 (kon.)
Čerepovec – Nižnekamsk 2:3 (0:1 po s.n.) | Novgorod – Dinamo Minsk 1:2 (po pr.) | Helsinki – Viťaz 3:4 (kon.)
Petrohrad – Vladivostok 4:3 (kon.) | Riga – A. Mytišči 4:2 (kon.)
koniec
SKA Petrohrad
4:3 (0:1, 2:2, 2:0)
Admiral Vladivostok
Utorok 23.09.2014, 17:30 • Ice Palace (kapacita 11 500 divákov) • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    56:36
    Belov (SKA) – 2 min.
     
    54:58
    Rozhodcovia napokon gól SKA neuznávajú pre úmyselné kopnutie puku do brány.
    ALEXANDROV - 4:3
     
    45:33
    Petrohrad dal gól!
    Gól strelil ALEXANDROV. Asistencie Ponikarovsky, Kablukov.
    Domáci hokejisti sa po prvý krát v tomto zápase dostávajú do vedenia, keď Kablukov vyhral vhadzovanie, k puku sa dostal Ponikarovsky, ktorý ho prihral Alexandrovovi a ten strelou od modrej posúva SKA do vedenia.
    THORESEN - 3:3
     
    44:36
    Petrohrad dal gól!

    Tak a je vyrovnané.Hostia prichádzajú o trojgólový náskok a domáci využívajú presilovú hru.Presadil sa nórsky legionár Thoresen, ktorý dostal puk od Romana Červenku a zo šťastím ho dopravil za Nalimov chrbát.
     
    43:13
    Zubov(Admiral) – 2 min. – Hákovanie.
    TICHONOV - 2:3
     
    36:34
    Petrohrad dal gól!

    Domáci pridávajú aj druhý gól, keď sa po prihrávke od Kovaľčuka presadil Viktor Tichonov, vystrelil na Nalimova, pričom strela smerovala pomedzi nohy jedného z brániacich hráčov hostí, ktorý svojim pohybom značne zhoršil výhľad hosťujúceho brankára.
    PANARIN - 1:3
     
    35:04
    Petrohrad dal gól!

    Domáci sa dostávajú späť do hry, keď odpovedajú behom pár sekúnd a znižujú stav stretnutia na 1:3.PANARIN si vymenil puk s Dadonovom, a vyslal prudkú strelu z ľavého kruhu na ktorú nestačil Nalimov zareagovať.
    BERGFORS - 0:3
     
    34:04
    Vladivostok dal gól!
    Tak a rodí sa nám veľké prekvapenie, hostia vedú už o tri góly a využívajú presilovú hru zásluhou BERGFORSA ktorý sa presadil strelou z ľavého kruhu, pričom dokázal prestreliť aj domáceho obrancu, ktorý stál vo výhľade brankárovi Ivannikovovi.
     
    29:40
    Ugarov (Admiral) – 2 min.
     
    25:31
    Červenka (SKA) – 2 min.
    GYNGE - 0:2
     
    23:46
    Vladivostok dal gól!
    Gólom na 0:2 sa presadzuje najproduktívnejší hráč a strelec Admiralu Richard Gynge, ktorý sa dostal k puku po chybnej rozohrávke Alexandrova ktorý bol sám pred Ivannikovom a nemal problém poslať puk do siete.
     
    23:20
    Presilová hra hostí sa končí po 15 sekundách, na trestnú lavicu odchádza za hákovanie Lisin (Admiral).
     
    23:04
    Judin (SKA) 2 min.
     
    22:55
    Makarov našiel prihrávkou Sokolova, ktorý skúsil vystreliť, domáci brankár puk len vyrazil a mal šťastie že hostia sa následne nedostali k dorážke.
     
    19:46
    Veľká šanca domácich, keď sa domáci zásluhou Červenku a Thoresena dostali do prečíslenia dvoch proti jednému, pričom zakončoval Thoresen, ani on však nedokázal prekonať Nalimova.
    SOKOLOV - 0:1
     
    17:15
    Vladivostok dal gól!
    Ku koncu prvej tretiny sa hostia zásluhov Sokolova ujímajú vedenia, keď po prihrávke od Bergforsa medzi kruhy Sokolov strelou prekonáva Ivannikova.
     
    07:39
    Kolář (Admiral) Podrazenie.

    Jakub Bobovič

    Góly a asistencie: 36. Panarin (Dadonov), 37. Tichonov (Kovaľčuk, Kutejkin), 45. Thoresen (Červenka, Belov), 46. Alexandrov (Ponikarovsky, Kablukov) – 18. Sokolov (Bergfors), 24. Gynge, 35. Bergfors


    SKA Petrohrad: Ivannikov (Salák) – Kalinin, Chafizullin, Alexandrov, Kutějkin, Čudinov, Bělov, Judin, Jermakov – Kovalčuk (C), Kučerjavenko, Tichonov – Panarin, Šipačjov, Dadonov – Thoresen, Martensson, Červenka – Ponikarovskij, Kablukov, Ketov
    Admiral Vladivostok: Nalimov (Ahonen) – Kolář, Davydov, Osipov, Pyett, Zemčjonok, Kuzmin, Kožokin – Lisin, Ugarov, Zubov – Bergfors, Gynge, Gorošanský – Sokolov, Makarov, Sigarjov – Gorškov, Vl. Ušenin, Vj. Ušenin

    Rozhodca: Beljajev, Buturlin – Sivov, Šeljanin