Třinec – Tappara 1:2 (kon.) | Pardubice – Bolzano 1:3 (kon.) | SaiPa – Zug 3:0 (kon.)
Jyväskylä – HV71 4:3 (2:0 po s.n.) | Villach – Ženeva 0:5 (kon.) | Eisbären – Fribourg 0:2 (kon.)
Mannheim – Sparta Praha 3:2 (po pr.) | Ingolstadt – Vítkovice 4:5 (2:3 po s.n.) | Zürich – Vienna 2:1 (po pr.)
Bern – Stavanger 0:2 (kon.) | Kloten – Salzburg 0:2 (kon.) | Färjestad – Vålerenga 4:1 (kon.)
Luleå – Rauma 3:1 (kon.) | Nottingham – Hamburg 3:1 (kon.) | Djurgården – Zlín 8:0 (kon.)
koniec
Djurgårdens IF
8:0 (1:0, 6:0, 1:0)
Berani Zlín
cz Utorok 23.09.2014, 20:35Liga majstrov
Predzápasové kurzy
Partner:
    Robin ALVAREZ - 8:0
     
    43:53
    Djurgårdens právě vstřelilo branku!
    Další v pořadí již osmá trefa domácích je na světě. ROBIN ALVAREZ vtrhl do útočné třetiny, kde z mezikruží přes klubko hráčů překvapil Kašíka střelou do vrchní části branky. Asistence:Mikael Holmqvist.
    Marcus HOGSTROM - 7:0
     
    36:41
    Djurgårdens právě vstřelilo branku!
    Domácí opět využívají početní výhodu a dělají si ze zápasu střeleckou exibici. Už i brankář Kašík poprvé loví kotouč ze své sítě. Zlínská obrana jakoby na ledě nebyla ani přítomná. Kotouč za Kašíka dorazil důrazný MARCUS HOGSTROM. Asistence: Henrik Eriksson Mikael Holmqvist.
    Mikael AHLEN - 6:0
     
    31:27
    Djurgårdens právě vstřelilo branku!
    MIKAEL AHLEN se na modré čáře opřel do kotouče, který za překvapení všech prošel až do sítě. Bez asistence.
    Markus LJUNGH - 5:0
     
    31:08
    Djurgårdens právě vstřelilo branku!
    Domácí jsou střelecky při chuti a PSG Zlín se už asi těžko dostane do kontaktu s domácím celkem. Kombinaci domácích dokončil až druhou úspěšnou dorážkou MARKUS LJUNGH. Asistence: Mikael Holmqvist, Joakim Eriksson.
    Mikael SAMUELSSON - 4:0
     
    29:39
    Djurgårdens právě vstřelilo branku!
    Přesilová hra pět na tři v podání domácího celku je okamžitě potrestána! Trojúhelník přihrávek skončil na čepeli MIKAELA SAMUELSSONA, kterému nedělalo problém z prostoru kruhů prostřelit Horčičku. Asistence: Joakim Eriksson.
    Nicklas HEINERO - 3:0
     
    24:42
    Djurgårdens právě vstřelilo branku!
    Je tu další trefa domácího celku! Domácí se prosazují po obrovském tlaku v útočné třetině. Falk našel přihrávkou mezi kruhy neobsazeného NICKLASE HEINERA, jenž střelou zápěstím prostřelil Horčičku. Asistence: Alexander Falk.
    Markus LJUNGH - 2:0
     
    21:23
    Djurgårdens právě vstřelilo branku!
    Djurgarden zažívá dobrý vstup do druhého dějství, který stvrzuje druhou trefou ve zlínské síti. Střelu Heinera dokázal Horčička vyrazit pouze mezi kruhy, odkud zamířil do zlínské branky nechytatelnou střelou MARKUS LJUNGH. Asistence: Nicklas Heinero.
    Henrik ERIKSSON - 1:0
     
    18:24
    Djurgårdens právě vstřelilo branku!
    Domácí se těsně před odchodem do šaten ujímají vedení v zápase. Marcus Hogstrom našel parádní přihrávkou přes celé útočné pásmo rozjetého HENRIKA ERIKKSONA, který z první poslal kotouč do horního růžku zlínské branky. Asistence: Marcus Hogstrom.

    Ivo Raiskub

    Góly a asistencie: 19. Eriksson (Hogstrom), 22. Ljungh (Heinero), 25. Heinero (Falk), 30. Samuelsson (Eriksson), 32. Ljungh (Holmqvist, J. Eriksson), 32. Ahlen, 37. Hogstrom (H.Eriksson, Holmqvist), 44. Alvarez (Holmqvist)


    Djurgårdens IF: Armalis (Tellqvist) – Fernholm, Norell, Englund, Nordlund, Hogstrom, Falk, Holm, Deilert – Eriksson, Rundqvist, Samuelsson – Saviano, Heinero, Ljungh – H. Eriksson, Holmqvist, Ahlen – Alvarez, Nystrom.
    Berani Zlín: Horčička (32. Kašík) – Marušák, Kotvan, Žižka, Matějíček, Řezníček, Urbanec, Valenta – Kubiš, Holík, Balaštík – Köhler, Vlach, Ondráček – Čech, Popelka, Okál – Fořt, Kovařík, Sedláček.

    Rozhodca: Warshaw (AUT), Johansson (SWE) – Ahlén (SWE), Dahmén (SWE)