Maďarsko U21 – Slovensko U21 3:0 (kon.) | Polska U-21 – Česko U21 5:3 (kon.) | Maďarsko – Slovensko 6:0 (kon.)
Poľsko – Česko 3:4 (kon.)
koniec
Poľsko
3:4 (0:1)
Česko
cz Pondelok 15.09.2014, 19:10 • Městská hala Vodova • Turnaj čtyř zemí
Predzápasové kurzy
     
    39
    Polsko právě vstřelilo branku!
    Tak pozor, drama je na světě! Dominik Solecki rozvinul akci, dal balón do strany na Marcina KIELPINSKÉHO, jehož tečovaná střela zapadla ke vzdálenější tyči.
     
    37
    Polsko právě vstřelilo branku!
    Čeští hráči však byli uklidnění možná až příliš, když nezachytili přihrávku Dominika Soleckého na Marcina MIKOLAJEWICZE, který vyhrál souboj s naším gólmanem, trefil se přesně k tyči.
     
    36
    Česko právě vstřelilo branku!
    Uklidňující gól nakonec přeci jen přichází. Ondřej Vahala vyslal výhozem do sóla Michala KOVÁCSE, který se trefil krásně pod břevno.
     
    31
    Polsko právě vstřelilo branku!
    Češi neuhlídali souhru Pawla Budniaka s Michalem KUBIKEM. Druhý jmenovaný z úhlu prostřelil dosud bezchybného Vahalu a snižuje.
     
    27
    Česko právě vstřelilo branku!
    A už je to o tři! Michal Seidler jako správný kapitán vybojoval míč, podél brankové čáry jej neomylně poslal na Radima ZÁRUBU, jenž se z metru nemohl mýlit.
     
    25
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi se mohou spolehnout na sehranou dvojici Belej – Seidler, to je známá věc. Michal Belej přistrčil míč na svého jmenovce SEIDLERA, který se obtočil kolem bránícího strážce a nedal gólmanovi šanci.
     
    7
    Česko právě vstřelilo branku!
    Prakticky identická situace jako před chvílí na opačné straně hřiště, jen s jiným výsledkem. Černou práci v rohu udělal Radim Záruba, vydoloval míč pro Michala BELEJE, který měl lehkou práci – zkušeně podstřelil brankáře.

    Pavel Rosendorf

    Góly: 31. Kubik (Budniak), 37. Mikolajewicz (Solecki), 39. Kielpinski (Solecki) – 7. Belej (Záruba), 25. Seidler (Belej), 27. Záruba (Seidler), 36. Kovács (Vahala)

    Karty:   14. Holý (CZE)


    Poľsko: Dworzecki (Nawrat) – Budniak, Jurczak, Kubik, Kielpinski, Smialkowski, Marciniak, Sobalczyk, Marek, Poplawski, Mikolajewicz, Wojciechowski, Solecki.
    Česko: Vahala (Gerčák) – Belej, Janovský, Rodek, Seidler, Sláma, Záruba, Cupák, Holý, Kovács, Lištván, Novotný, Salák.

    Rozhodca: Horváth, Ježík

    Diváci: 100