Žilina – Slovan Bratislava 3:0 (kon.)
koniec
MŠK Žilina
3:0 (1:0)
ŠK Slovan Bratislava
Nedeľa 14.09.2014, 19:00Niké liga
Predzápasové kurzy
     
    89
    To čo teraz zahodil Igor Žofčák bolo trestuhodné. Žofčak si lepšiu prihrávku ani nemohol vypýtať. Strela z bezprostrednej blískosti končí len na Volešákovi, ktorý vyráža na roh.
     
    88
    Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Lukáš Čmelík, prichádza Jakub Paur.
     
    85
    Žltú kartu vidí aj Gorosito za faul na unikajúceho Škvarku.
     
    84
    Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Matej Jelić, prichádza William Alves de Oliveira.
     
    81
    Striedať sa však rozhodli aj hostia. Z ihriska odchádza Peltier a nahradí ho Mészároš.
     
    74
    Žilina dala gól!

    Trúfam si povedať, že je definitívne rozhodnuté! Akcia, ktorá nevyzerala až tak nádejne napokon končí gólom. Center Bojana Letića napokon našiel adresáta a za pomoci pätičky MATEJA JELIĆA končí lopta za chrbtom Perniša po tretíkrát v zápase. 3:0!
     
    69
    Žilina dala gól!

    A moje slová potvrdzuje aj ďalšia akcia domáceho celku. K prihrávke za obranu od Škvarku sa dostal MIROSLAV KÁČER, ktorý dokázal vybehnutého Perniša bez problémov prekonať a zvýšiť tak náskok svojho tímu. MŠK- Slovan 2:0!
     
    66
    A ďalšia gólová príležitosť žlto-zelených. Škvarka si loptu potiahol do vápna Slovana. Počakl kým Perniš vybehne a nasledneho sa ho pokúsil prelobova. Lopte chýbali centimetre aby skončila v bránke Bratislavy, no tá končí len na brvne.
     
    64
    Pozor však na opačnej strane! Pečovského prihrávka na zbiehajúceho Čmelíka nemohla byť presnejšia. Čmelík si loptu potiahol do 16-tky a krížnou strelou sa snažil prekonať Perniša. Strela však minula bránku o necelý meter.
     
    58
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Richard Lásik, prichádza Igor Žofčák.
     
    50
    Mohlo to byť už o dva góly. Škvarka hodil loptu na Čmelíka, ktorý krížnou strelou vypálil na Perniša. Lopta ešte preletela cez nohu Jeliča, no minula bránku Slovana len o pár centimetrov.
     
    46
    Do druhého polčasu nenastúpi Lupčo. Nahradí ho Michal Škvarka.
     
    30
    Žilina dala gól!

    A je tomu tak. Čo sa nepodarilo pred malým momentom Jelićovi sa teraz podarilo JAROSLAVOVI MIHÁLIKOVI. Center v podaní čmelíka ani nemohol byť lepší. Lopta sa prepadla na zadnú tyčku odkiaľ ju zakončil presne pod brvno Mihálik a dostáva tak svoj tím do vedenia 1:0!
     
    28
    Gólová príležitosť aj na opačnej strane. Po Mihálikovej strele lopta opäť vypadla z rukavíc Perniša a tej sa zmocnil Jelić. Ten ale s loptou pridlho špekuloval a napokon ju ani nedokázal dopraviť do prázdnej bránky hostí. Navyše jeho snaženie bolo zbytočné. Jelić bol v ofsajde.
     
    25
    Domáce tribúny si mohli znovu vydýchnuť. Na pravej strane chýbal Mabouka, vďaka čomu sa center dostal až na Halenára. Halenár si loptu jedným dotykom pripravil, ale následnú strelu zlikvidoval vybehnutý Volešák.
     
    21
    Pozor však na opačnej strane. Mohlo to byť 1:0. Piaček síce loptu pred Volešákom stihol odkopnúť no len pred nabiehajúceho Kubíka. Ten neváhal a strelou z prvej vypálil na Volešáka. Opäť však skvelý Piaček, ktorý aj druhýkrát v sklze zachraňuje svojho gólmana.
     
    15
    Žltá karta aj na opačnej strane. Vidí ju Niňaj, ktorý poslal k zemi prenikajúceho Jeliča.
     
    10
    Mabouka vidí za faul neďaleko 16-tky žltú kartu. Slovan má príležitosť otvoriť skóre.

    Patrik Ondrovič

    Góly: 30. Mihálik (Čmelík), 69. Káčer, 74. Jelić (Letić)

    Karty:   10. Mabouka (ZIL) – 15. Niňaj (SBA), 85. Gorosito (SBA)


    MŠK Žilina: Volešák – Piaček, Letić, Škriniar, Lupčo (46. Škvarka) – Mabouka, Káčer, Pečovský, Čmelík (88. Paur) – Jelić (84. Alves de Oliveira), Mihálik.
    Náhradníci: Krnáč – Králik, Kadlec, Hučko, Paur, Škvarka, Alves de Oliveira.

    ŠK Slovan Bratislava: Perniš – Niňaj, Čikoš, Jablonský, Gorosito – Kubík, Grendel, Lásik (58. Žofčák), Halenár – Fořt, Peltier (81. Mészáros).
    Náhradníci: Poláček – Kolčák, Hudák, Žofčák, Mészáros.

    Rozhodca: Vlk – Hrčka, Lieskovský