Tisková konference BK Mladá Boleslav (kon.) | Tisková konference AZ Havířov (kon.)
Tisková konference HC Slovan Ústí nad Labem (kon.) | Tisková konference HC Verva Litvínov (kon.)
Tisková konference ČEZ Motor České Budějovice (kon.) | Tisková konference HC Olomouc (kon.)
koniec udalosti
Tisková konference HC Slovan Ústí nad Labem

cz Štvrtok 04.09.2014, 13:15Tlačové konferencie
     
    To je ode mě pro dnešek z této tiskové konference vše. Děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek dnešního dne. Těším se na Vás zase někdy příště, na počtenou! (13:55:52)
     
    Konec tiskové konference.
     
    Jiří Zdvořáček: "Hráči nemají kvůli prémiím nijak zmenšené výplaty. Výplaty jsou na takové úrovni, která odpovídá kvalitě hrané ligy a předváděných výkonů."
     
    Jiří Zdvořáček: "Hráči mají za každý uhraný bod ve výplatě zahrnuty bonusy. Podle toho, kolik bodů tým v jednotlivých zápasech získají, tak velká bude odměna. V minulé sezóně nebyli za vyhrané zápasy žádné benefity, pouze v kolektivním směru."
     
    "Jsou nějaké pochyby v kabině ohledně dlužených peněz?"

    Milan Skrbek: "Hokejisté mají na ledě v hlavě opravdu už pouze hokej a žádnými dluhy už se nikdo nezaobírá. Na tréninku dávají hráči do své přípravy vše."
     
    "Kdo bude brankářskou jedničkou?"

    Milan Skrbek: "Já nechci říkat, že má někdo pevnou půdu pod nohama a kdo tedy bude jedničkou či dvojkou. Oba brankáři se budou postupně točit. Oba brankáři jsou velmi zkušení a mají svojí kvalitu."
     
    Jiří Zdvořáček: "Byli jsme překvapeni, kolik permanentních vstupenek se pro letošní sezónu prodalo. Věříme, že své fanoušky nezklameme."
     
    Milan Skrbek doufá, že si tým udrží důvěru svých fanoušků i nadále a diváky nebudou odrazovat svojí předvedenou hrou.
     
    Jan Čaloun zaručuje, že se bude hrát agresivní a atraktivní hokej s množstvím střel a snad i brankami.
     
    Na dotaz barev dresů bylo odpovězeno marketingovým manažerem Jiřím Pelcem: "Barvy dresů zůstávají podobné, jako v předchozích sezónách. Na internetu byla anketa, ve kterých se mohli fanoušci vyjádřit."
     
    Slovo si vzal Jiří Pelc.

    Jiří Pelc: "Doufáme, že nám budou diváci stále pozitivně nakloněni a budou chodit na všechna, nejen domácí zápasy. Žádáme všechny diváky, aby dorazili do tribun včas na úvodní zápas z důvodu dobročinné akce, která proběhne před utkáním. Fanoušci uvidí poprvé novou podobu dresů, kterou si zvolili sami fanoušci v anketě."
     
    "Je pro Vás úleva zahájení nové sezóny?"

    Jiří Zdvořáček a Jan Čaloun: "Jsme rádi, že se vše dokázalo do začátku nové sezóny vyřešit a zaručujeme, že všechny dluhy budou splaceny.
     
    "Máte jistotu nástupu od svazu ledního hokeje?"

    Jiří Zdvořáček: "Nikdo nám neřekl, že nemůžeme nastoupit. Nikdo o žádné povolení nežádal, my jsme plně připraveni."
     
    Nyní jsou na řadě dotazy novinářů.
     
    Jiří Zdvořáček: "Naším hlavním úkolem je klub uzdravit a postup do Extraligy je ve hvězdách, nejprve je důležité stabilizovat klub a jejich výkony."
     
    Jan Čaloun: "Jiří Kurka bude v našem klubu působit jako náhrada v případě zranění či jiných komplikací. Junioři budou mít v našem týmu vždy velkou prioritu a kdykoli se může někdo z těchto mladých hokejistů podívat do A-mužstva."
     
    Podle Jana Čalouna byly zodpovězeny všechny otázky z úst Jiřího Zdvořáčka i Milana Skrbka. Sportovní ředitel nemusel nic zvláštního v klubu řešit a všichni lidé kolem HC Slovan Ústí nad Labem jsou podle slov Jana Čalouna nabuzení.
     
    Slovo dostává Jan Čaloun – sportovní ředitel.
     
    Cíle pro sezónu 2014/2015 valné hromady:

    Udržení A-mužstva v 1. lize. Valná hromada by si však velmi přála nalákat diváky zpět do ochozů.
     
    Slovan vytvořil akci Ústečtí patrioti, kterých se do dnešního dne stalo celkem 13. Ti finančně podpořili klub, navíc mají tito patrioti různé výhody.

    Josef Cestr