Nitra – Olomouc 4:5 (kon.) | Žilina – Trenčín 1:4 (kon.) | Spišská N. Ves – Lipt. Mikuláš 4:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Litvínov 6:5 (kon.) | Nové Zámky – Skalica 5:2 (kon.) | Kladno – Chomutov 1:4 (kon.)
Prostějov – Havířov 5:3 (kon.) | Břeclav – Trnava 4:5 (kon.) | Děčín – Bílina 4:1 (kon.)
Litoměřice – Most 4:0 (kon.) | SHK Hodonín – Technika Brno 4:8 (kon.) | K. Vary – Plzeň 1:2 (1:2 po s.n.)
Klášterec nO – Řisuty 4:5 (2:3 po s.n.) | Šumperk – GKS Tychy 3:0 (kon.) | Znojmo – Hradec Králové 6:3 (kon.)
Poruba 2011 – Vsetín 2:3 (1:2 po s.n.) | Opava – Frýdek-M. 7:2 (kon.) | Senica – Kapfenberg 4:3 (4:3 po s.n.)
Val. Meziříčí – Karviná sledge 5:2 (kon.) | Piešťany – Dunaújváros 6:3 (kon.)
koniec
ŠHK 37 Piešťany
6:3 (1:1, 2:2, 3:0)
Dunaújváros Steel Bulls
Utorok 02.09.2014, 18:00 • Easton Aréna, Piešťany • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:47
    Piešťany dali gól!
    TIBOR KUTÁLEK strieľa ďalší gól. 90 percent (a možno aj viac) zásluh však patrí Marcelovi Holovičovi, ktorý mu naservíroval ako na tácke pri pravú tyčku. Ešte predtým napravil nepresnú Rapáčovu rozohrávku, keď vzal hosťom puk skôr ako ho stihli vyviezť. Následne už prihrával Kutálkovi na gól.
    Asistencia: Holovič.
     
    55:58
    Piešťany dali gól!
    Piešťany zvyšujú na rozdiel dvoch gólov. Po buly v útočnom pásme dostal puk tečom do brány TIBOR KUTÁLEK (ak som dobre videl).
    Asistencia: Brňák.
     
    43:17
    Piešťany dali gól!
    Skóruje štvrtý domáci útok, prihrávka Tomana našla na bránkovisku PATRICKA BRZOBOHATÉHO, ktorý prepasíroval puk za Ševelu. Pekná prihrávka Tomana.
    Asistencia: Toman.
     
    38:55
    Dunaújváros dal gól!A znovu rýchle nohy a šikovné ruky Attilu Pavuka. Po pravom krídle prešiel do pásma, krížnou prihrávkou našiel nabiehajúceho obrancu GELLÉRTA HRUBEHO, ktorý švihom z ľavého kruhu prekonal Šúreka.
    Asistencia: Pavuk.
     
    32:54
    Dunaújváros dal gól!A taký podobný gól, asi cyhtateľný. ÁKOS KISS kontruje a tiež nie najvydarenejšou pomedzi nohy domáceho gólmana znížil.
    Asistencia: Pavuk, Papp.
     
    32:28
    Piešťany dali gól!
    Piešťany zavreli svojho súpera pred vlastným brankárom a puk z hokejky MATÚŠA RAISA, vystrelený ani nie moc prudko z pravého kruhu končí so šťastím v bránke.
    Asistencia: Brňák.
     
    25:27
    Piešťany dali gól!
    Chybu vo vlastnom pásme spravil inak dobre hrajúci Pavuk. Zle si vyrátal odraz od zadného mantinelu, k puku sa dostal Mišura, ktorý ho hneď posunul pred bránku na hokejku MARTINA KLEMPU, ktorý si položil Ševelu a skóroval.
    Asistencia: Mišura.
     
    10:02
    Dunaújváros dal gól! A je vyrovnané. Gól tak trochu na vrub Matúša Raisa, ktorý na útočnej modrej nechytil puk, prečíslenie potiahol Kiss, ideálne prihral cez Brňáka a ERIK MAGOSI pomedzi nohy brankára Šúreka vyrovnal.
     
    03:47
    Piešťany dali gól!
    Hneď prvý vážnejší pobyt premenili Piešťanci na gól. Tibor Kutálek naservíroval z ľavého kruhu na bránkovisko lahôdku na čepeľ BRANISLAVA RAPÁČA, ktorý pekne ponad betón skóruje. Na Kutálkove prihrávky radosť pozerať celú prípravu.
    Asistencia: Kutálek, Holovič.

    Vlado Zimányi

    Góly a asistencie: 4. Rapáč (Kutálek, Holovič), 26. Klempa (Mišura), 33. Rais (Brňák), 44. Brzobohatý (Toman), 56. Kutálek (Brňák), 60. Kutálek (Holovič) – 11. Magosi (Kiss), 33. Kiss (Pavuk, Papp), 39. Hruby (Pavuk)


    ŠHK 37 Piešťany: Šúrek – Šedivý, Škadra, Brňák, Rais, Cuník, Krajčík, Srnec, Valjent – Románek, Mišura, Klempa, Rapáč, Holovič, Kutálek, Lichanec, Hamrák, Haring, Brzobohatý, Toman, Vaculín
    Dunaújváros Steel Bulls: Ševela – Martinka, Nagy R., Hruby, Erdély, Pozsgai, Huffner, Mestyán, Szabados – Kiss, Magosi, Peterdi, Groschl, Pavuk, Somogyi, Szepessy M., Szepessy B., Papp, Szappanos, Azari, Galanisz, Martine

    Rozhodca: Stano – Brath, Valo

    Diváci: 327