Jihlava – Třebíč 3:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Motor ČB 1:3 (kon.)
koniec
BK Havlíčkův Brod
1:3 (1:2, 0:0, 0:1)
Banes Motor České Budějovice
cz Utorok 02.09.2014, 18:00 • ZS Kotlina • Regionální pohár
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:00
    Radek Prokeš (CEB) – 2 minuty – hákování.
     
    50:35
    Martin Janáček (HBR) potrestán za držení protihráče.
     
    48:42
    Jan Mucha (CEB) – 2 minuty . zdržování hry.
     
    48:18
    Ladislav Marek (CEB) oslabil svůj tým, obdržel 2 minuty za hákování.
     
    34:25
    Do kabin zamířil Dan Růžička (CEB) za trest 5 minut plus do konce zápasu za hrubost, na lavici hanby Václav Pašek (CEB) na 2 minuty za hrubost. David Škůrek (HBR) zamířil rovněž do kabin, trest na pět minut plus osobní trest do konce zápasu za hrubost, Petr Zítka (HBR) obdržel 2 minuty za hrubost.
     
    31:46
    Obrovské šance Rebelů! David Vala nejdříve štiplavou střelou zasáhl z pravého kruhu hruď gólmana Kůdely, z dorážky pálil těsně vedle Roman Maliník. Tentýž hráč vzápětí dostal nabito z rohu pásma před brankoviště a bez přípravy zasáhl brankáře Kůdelu! Za katr Jakub Suchánek (CEB) usedl za krosček.
     
    30:50
    A opět se bude hrát v rovnovážném počtu hráčů na ledové ploše, na trestnou lavici zamířil nedobrovolně Rok Pajič (CEB) za sekání.
     
    29:54
    Z ní sice nedokázali hráči Motoru nic nebezpečnějšího vymyslet, když vyprodukovali jen dvě střely mimo branku, ale teď budou hrát další přesilovku, Daniel Kolář (HBR) se provinil proti hokejovým regulím faulem loktem.
     
    24:53
    Rebelové protestují, ale nebude jim to nic platné. Na trestnou lavici usedl Lukáš Endál (HBR) za sekání a Tomáš Nouza (CEB) na osobní trest na 10 minut za nesportovní chování. Motor hraje přesilovku.
     
    20:14
    Motor se usadil v útočném pásmu a poměr sil na ledové ploše se vyrovná. Na lavici hanby je vykázán Tomáš Prokop (HBR) za vysokou hůl.
     
    18:40
    Poměr sil na ledě se na 63 sekund vyrovná, hosté špatně vystřídali a pykají za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpyká Jakub Suchánek (CEB).
     
    17:43
    Motor opět přitlačil v ofenzivní fázi na pilu a Havlíčkův Brod si pomohl jen za cenu faulu. Jan Milfait (HBR) hákoval protihráče.
     
    13:36
    Jan Mucha (CEB) se dopustil naprosto zbytečného útočného faulu a obdržel dvouminutový trest za držení hole.
     
    12:42
    Na trestnou lavici usedá Tomáš Prokop (HBR) za hákování.
     
    04:09
    Rebelové přerušili tlak soupeře jen za cenu faulu, Pavel Sedlák (HBR) vyloučen na 2 minuty za hákování.

    Ladislav Vácha

    Góly a asistencie: 2. P. Sedláček (Prokop) – 10. Nouza (Prokeš), 14. Pajič (Chmelíř), 58. Boháč (Mucha)


    BK Havlíčkův Brod: Dlouhý (Novák) – Jeník, Prokop, Vala, Janáček, Zítka, Škůrek, Kolář, T. Semrád – Rousek, Maliník, Sedláček – Sedlák, Kňazev, Endál – Pejchar, Jankovič, Kuchta – Kadlec, Milfait, Chlubna
    Banes Motor České Budějovice: Kůdela (Bláha) – Chmelíř, Parýzek, Mucha, Semrád, D. Růžička, Suchánek – Nouza, Straka, Boháč – Marek, Pajič, Prokeš – Vaniš, Trummer, Přibyl – Pašek

    Rozhodca: Jan Doležal, Marek Honza – Tomáš Kukeně, Petr Křivohlavý