Nitra – Olomouc 4:5 (kon.) | Žilina – Trenčín 1:4 (kon.) | Spišská N. Ves – Lipt. Mikuláš 4:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Litvínov 6:5 (kon.) | Nové Zámky – Skalica 5:2 (kon.) | Kladno – Chomutov 1:4 (kon.)
Prostějov – Havířov 5:3 (kon.) | Břeclav – Trnava 4:5 (kon.) | Děčín – Bílina 4:1 (kon.)
Litoměřice – Most 4:0 (kon.) | SHK Hodonín – Technika Brno 4:8 (kon.) | K. Vary – Plzeň 1:2 (1:2 po s.n.)
Klášterec nO – Řisuty 4:5 (2:3 po s.n.) | Šumperk – GKS Tychy 3:0 (kon.) | Znojmo – Hradec Králové 6:3 (kon.)
Poruba 2011 – Vsetín 2:3 (1:2 po s.n.) | Opava – Frýdek-M. 7:2 (kon.) | Senica – Kapfenberg 4:3 (4:3 po s.n.)
Val. Meziříčí – Karviná sledge 5:2 (kon.) | Piešťany – Dunaújváros 6:3 (kon.)
koniec
BK Mladá Boleslav
6:5 (5:3, 0:2, 1:1)
HC VERVA Litvínov
cz Utorok 02.09.2014, 17:30 • ŠKOENERGO Aréna • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    56:01
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Přesilovku čtyř proti třem využívá povedenou střelou zápěstím symbolicky MATĚJ STŘÍTESKÝ, který do Boleslavi přišel právě z Litvínova. Bez asistence.
     
    30:57
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Boleslavský brankář si nestihl sáhnout na puk a už ho musí lovit ze své branky. ROSTISLAV MARTYNEK předvedl efektivní dlouhou kličku a raduje se z vyrovnání. Asistence: Martin Ručinský.
     
    24:14
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté jsou za svou aktivitu odměněni. Nevýraznou střelu JIŘÍHO ŠLÉGRA vyrazil boleslavský brankář jen nad sebe a kotouč vysokým obloučkem zapadl za čáru. Asistence: Ondřej Jurčík.
     
    18:39
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A pro změnu hrubka boleslavské defenzivy. ONDŘEJ JURČÍK vystihl přihrávku obránce a řítil se středem kluziště na Ritticha. První pokus domácí brankář zlikvidoval, na dorážku už byl ale krátký. Bez asistence.
     
    18:30
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Těch okének v litvínovské defenzivě je už mnoho. Vrbata prostrčil na DAVIDA KVĚTONĚ a ten si v úniku bekhendovou kličkou krásně poradil. Asistence: David Vrbata.
     
    16:46
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    David Výborný ukázal svou extratřídu, když ideálně nalezl MICHALA BROŠE, pro něhož už nebyl problém zasunout puk za bezmocného Soukupa. Asistence: David Výborný, Dominik Pacovský.
     
    14:05
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Broš skvěle uvolnil na útočné modré MILANA MIKULÍKA, ten si rozhodil brankáře a zasunul mu kotouč mezi betony. Asistence: Michal Broš.
     
    11:02
    Litvínov právě vstřelil branku!
    I podruhé Verva využívá početní výhodu. Střelu PETRA JÁNSKÉHO Rittich zasáhl, od jeho vyrážečky se ale puk odrazil pod horní tyč. Asistence: Viktor Hübl, František Lukeš.
     
    05:17
    Litvínov právě vstřelil branku!
    V závěru početní výhody se prosazují i hosté. Chaloupkovu střelu dorazil podobně jako před okamžikem Vrbata hostující VIKTOR HÜBL. Asistence: Petr Chaloupka.
     
    02:40
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A už je to o dvě branky. DAVID VRBATA se mezi kruhy opět dostal k dorážce až příliš snadno. Asistence: David Květoň, Milan Toman.
     
    00:49
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Obrovské zaváhání litvínovské obrany. Odražený puk z pozice obránce nastřelil Ovčačík na zadní tyč a zcela nehlídaný TOMÁŠ KLIMENTA měl před odkrytou svatyní velmi snadnou pozici. Asistence: Ctirad Ovčačík.

    Daniel Langer

    Góly a asistencie: 1. Klimenta (Ovčačík), 3. Vrbata (Květoň, Toman), 15. Mikulík (Broš), 17. Broš (Výborný, Pacovský), 19. Květoň (Vrbata), 57. Stříteský – 6. Hübl (Chaloupka), 12. Jánský (Hübl, Lukeš), 19. Jurčík, 25. Šlégr (Jurčík), 31. Martynek (Ručinský)


    BK Mladá Boleslav: Rittich (od 31. Valent) – Kučný, Trška, Ovčačík, Stříteský, Hruška, Žabka, Toman – Pacovský, Výborný, Látal – Mikulík, Broš, Klimenta – Hyka, Musil, Lenc – Květoň, Vrbata, Pabiška – Jarůšek, Kubica, Bárta
    HC VERVA Litvínov: Soukup (Francouz) – Kubát, Gula, Sklenička, Pavlík, Chaloupka, Zeman, Šlégr, Pavelka – Lukeš, Hübl, Jánský – Ručinský, Hanzl, Martynek – Trávníček, Piroš, Majdan – Jurčík, Válek, Šrámek

    Rozhodca: Wagner, Souček – Jecelín, Kettner