Martin – Košice 1:2 (po pr.) | Pardubice – Sparta Praha 3:1 (kon.) | P.H.K. 3b Prešov – Michalovce 5:2 (kon.)
Trnava – Budapešť 2:6 (kon.) | Vrchlabí – Kolín 5:4 (2:0 po s.n.) | Břeclav – Žďár n/S 2:3 (kon.)
Sokolov – K. Vary jun. 3:4 (kon.) | Linz – Hradec Králové 4:1 (kon.)
koniec
P.H.K. 3b Prešov
5:2 (0:1, 2:0, 3:1)
HK DUKLA Ingema Michalovce
Piatok 29.08.2014, 17:00 • ICE Aréna, Prešov • Prípravný zápas
Partner:
     
    59:00
    Dukla dala gól!
    Tak nakoniec je prekonaný aj Vlado Slivka. Po tom čo dostal puk k tyčke Rišo Šechný ho ihneď prihral na pri opačnej tyčke stojaceho LINETA, ktorý rozvlnil sieť bránky Prešova. Slivka nemal nárok a nestihol sa presunúť.

    Asistencia: Šechný
     
    57:00
    Na opačnej strane mohlo byť znížené keďže dopredu sa dostal Majerník, dnes jeden z najaktívnejších v hosťujúcom drese to namieril cez brániaceho hráča popod betón na tyčku bránky PHK ktorá teraz domácich zachránila od inkasovania!
     
    56:24
    Tak to bola bleskovka, Marián Petroc našiel v útočnom pásme KLIMEKA no a útočník Prešova z uhla rozvlnil sieť horného rohu bránky Michaloviec!

    Asistencia: Petroc
     
    55:51
    Domáci tím vedie už o tri góly, po ďalšej strele od modrej sa k puku dostal Pekarčík, mladý útočník síce ešte neusmernil puk cez betón brankára, urobil to už ale po odraze puku od betónu obranca ĽUBOSLAV VARTOVNÍK, sieť sa rozvlnila a je to 4:1!

    Asistencie: Pekarčík, V. Sabol
     
    54:50
    Richard Šechný dostáva teraz dvojminútový trest a tak sa bude hrať 4 na 4.
     
    52:54
    Hra je dnes veľmi rýchla, veľa sa neprerušuje, v tretej tretine ale nevidíme toľko šancí zatiaľ ako v druhej. Vidíme teraz ale vylúčeného Damiána Novického za hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    47:15
    Až teraz sa to podarilo Cmorejovi, jeho prvý pokus Slivka likviduje no a brankár Prešova úspešne zabraňuje puku v ceste do brány aj po pokuse Fedorka. V Prešove sa skanduje meno mladého brankára.
     
    42:22
    Parádna akcia domácich, síce Michalovce boli aktívnejšie v úvode stačil jden rýchly brejk kedy šiel Borecký s Lopaček na jedného obrancu, Boreckú našiel TOMÁŠA LOPAČEKA na opačnej strane bránku a útočník PHK posielal s prehľadom puk nad betón brankára Petra.

    Asistencia: Borecký
     
    40:01
    Oba tímy zmenili brankárov, v Prešovskej bránke bude chytať poslednú tretinu Vlado Slivka, za Michalovce nastupuje Petro.
     
    32:47
    Mladučký JOZEF TOMČÁK s Ačkom na drese sa predviedol, dostal parádnu prihrávku do kruhu na buly, švihom to namieril k tyčke a trafia presne, Borko nemal nárok!

    Asistencia: Klimek
     
    32:10
    Neuveriteľné, druhá strana klziska a Kivader s Pavlovským idú na jedného obrancu, Kivader to poslal k tyčke a Pavlovský trafia betón!
     
    30:20
    Obrovskú príležitosť teraz mal Schnelly, dostal puk do kruhu na buly kde bol sám rozbehnutý, ešte mal aj na druhej strane spoluhráča no skúšal to sám, zvolil blafák a zakončenie medzi betóny čím však Riečického neoklamal! Skvelý brankár Prešova!
     
    28:50
    Hneď sa vybral po tejto nebezpečnej akcii do útoku MICHAL KIVADER po prihrávke od Pavlovského, Kivader šiel po strane sám na bránku, bol už v kruhu na buly kde naznačil strelu no ešte si potiahol puk popri betóne až ho poslal do siete!

    Asistencie: Pavlovský, V. Sabol
     
    28:45
    Až teraz sa presadil Bánovský, útočník s číslom 87 si urobil sťahovačku na brankára a skúsil blafák, no na brankára Riečického nevyzrel!
     
    27:00
    Igor Halás a jeho hokejová paráda keď mu poslal medzi kruhy puk Majerník, Halás urobil kľučku na obrancu ešte aj na brankára a posielal to medzi betóny, Riečický ale nepustil a zvalil sa na puk!
     
    24:15
    PHK Prešov tak okamžite zaútočilo a konkrétne sa dopredu dostal obranca Erik Ivančo, z kruhu na buly vyslal projektil do horného rohu kde ale predviedol Borko parádny semafór!
     
    17:35
    Až teraz z nenápadnej akcie zas vznikol chaos pred bránkou PHK kedy najprv Linet pred bránkou trafil len Riečického a odrazený puk pred voľnú bránku nastreľoval Brijak, trafil ale len protihráča.
     
    14:45
    Michalovce ťažia z neprehľadnej situácie kedy domáca obrana nedokázala vyhodiť puk do stredu z čoho ťažil Linet, jeho bekhendová strela nad lapačku sa ale neujala, v týchto partiách RIečický bol lepších ako strelec.
     
    10:21
    A z mierneho tlaku ústi iba útočný faul domácich, je ním Igor Jaroš ktorý držal protihráča.
     
    08:45
    Hokejová genialita ala Rišo Šechný, skúsený hokejista a vtipkár si to teraz narazil so spoluhráčom na modrej ku mantinelu až dostal puk medzi kruhy kde bol sám, urobil kľučku na brankára a len tesne minul tyčku!
     
    05:37
    Dukla dala gól!
    Domáci inkasujú hoc boli doposiaľ lepším tímom. Najprv síce strelu Riečický vyrazil no následne bol už na ľade, puk bol v hre a do odkrytej brány ho zasunul FEDORKO.
     
    03:30
    Veľká šanca Prešova keď od bránky poslal ku tyčke puk Kivader presne na hokejku voľného Pavlovského no čerstvý 44tník netrafil trestuhodne odkrytý priestor bránky!
     
    01:20
    Guntáš vypálil polovysokú strelu od modrej, tá bola ideálna na teč no skončila iba na brankárovi, pred ním bol síce Tomčák no puk nenasmeroval do brány.

    Lukáš Rusňák


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK DUKLA Ingema Michalovce. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 29. Kivader (Pavlovský, Sabol), 33. Tomčák (Klimek), 43. Lopaček (Borecký), 56. Vartovník (Pekarčík, Sabol), 57. Klimek (Petroc) – 6. Fedorko, 59. Linet (Šechný)


    P.H.K. 3b Prešov: Riečický (41. Slivka) – V. Sabol, Vartovník, Guntáš, Ivančo, Novický, Danielčák – Pavlovský "C", Kivader, Pekarčík – Klimek, Tomčák "A", Jaroš – Petroc, J. Skokan, Lopaček – Borecký
    HK DUKLA Ingema Michalovce: Borko (41. Petro) – Oros, Drotár, Urban, Brijak, Kubát, Buraľ – Banovský, Šechný, Podsedlý – Cmorej, Majerník, Halás – Zorvan, Linet, Schnelly – Fedorko