Kladno – Olomouc 5:3 (kon.) | Chomutov – Č. Budějovice 0:0 (odl.) | HC Litvínov – Jihlava 4:1 (kon.)
Vítkovice – Slavia 2:0 (kon.) | HC Plzeň – Zlín 6:4 (kon.) | Třinec – Sparta Praha 3:4 (0:1 po s.n.)
Pardubice – Mladá Boleslav 4:3 (po pr.)
koniec
HC Plzeň 1929
6:4 (1:1, 0:3, 5:0)
Berani Zlín
cz Sobota 23.08.2014, 13:30 • ČEZ Arena, Plzeň • DHL Extraliga juniorů (CZ)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:40
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Nakonec se ale přece jen indiáni uklidňující branky dočkali. David Sklenička nakonec našel před brankou JIŘÍHO KEPKU, který dotlačil kotouč do svatyně Zlína. Asistence: David Sklenička.
     
    52:51
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Obrat je dokonán! MARTIN BENEŠ dostal dostatek prostoru a přesnou ranou propálil brankáře Halodu. Asistence: Matyáš Kubík, David Michel.
     
    51:32
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň jede jako parní válec a nyní již srovnává na 4:4! Nádhernou souhru dvou plzeňských útočníků zakončil střelou do poloprázdné branky DAVID MICHEL. Asistence: Roman Přikryl. Jakub Houfek.
     
    47:21
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A indiáni již ztrácejí pouze jednu branku. DOMINIK KUBALÍK dostal prostor na hranici kruhů a švihem poslal puk nechytatelně přesně do horního rohu branky, parádní rána. Asistence: Vojtěch Tulačka.
     
    45:24
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni snižují na rozdíl dvou branek! Zdařilou akce Plzeňských zakončil z blízkosti střelou pod víko ROMAN PŘIKRYL. Asistence: Jiří Kepka.
     
    39:59
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak to je studená sprcha pro Západočechy. těsně před hvizdem se ještě prosazuje DOMINIK HLADIŠ, který stál na správném místě a dorazil do branky vyražený kotouč od gólmana Štekra.
     
    39:13
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ševci navyšují své vedení! Gólman Štekr sice bravurně vyrazil bombu od modré, ale na dorážku DANIELA KAROLA z blízkosti již byl krátký. Asistence: Zbyněk Žabčík, Dominik Matula.
     
    35:49
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlín se dostává do vedení! FILIP STRÁNSKÝ se dostal po přihrávce Matuly sám před gólmana, kde nezaváhal a pěkným blafákem ho překonal. Asistence: Dominik Matula.
     
    16:39
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Ale nakonec se přece jen podařilo indiánům v přesilovce udeřit! Rychlou souhru Plzeňských zakončoval z prostoru mezikruží ránou z voleje přesně k tyči DOMINIK KUBALÍK. Asistence: Filip Suchý, Jan Holý.
     
    04:01
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlín jde do vedení! Po nedůsledné práci plzeňské obrany se dostal ke kotouči MICHAL GAGO, který z blízkosti procedil puk přes Štekra. Asistence: Dominik Hladiš.

    Góly a asistencie: 17. Kubalík (Suchý, Holý), 46. Přikryl (Kepka), 48. Kubalík (Tulačka), 52. Michel (Přikryl, Houfek), 53. Beneš (Kubík, Michel), 59. Kepka (Sklenička) – 5. Gago (Hladiš), 36. Stránský (Matula), 40. Karola (Žabčík, Matula), 40. Hladiš


    HC Plzeň 1929: Štekr (41. Pacl) – Houfek (A), Walter, Kubík, Holý, Sklenička, Hanus – Rajal, Opava, Kepka, Přikryl (A), Michel, Petráš, Kristl, Polata, Kubalík, Tulačka (C), Suchý, Vlček, Beneš, Švarc
    Berani Zlín: Haloda (Ling) – Žabčík, Andrýsek, Zbořil, Kobylík, Kužílek, Stuchlík (C), Velčovský, Procházka – Dalajka (A), Matula, Hořanský, Hlaváč (C), Gago, Hladiš, Stránský, Karola, Zaremba, Vyoral, Pavlůsek, Haničinec

    Rozhodca: Souček – Frodl, Charvát