Eisbären – Zlín 3:4 (3:4 po s.n.) | Tappara – Bern 3:5 (kon.) | Vítkovice – Zug 2:5 (kon.)
SønderjyskE – Skellefteå 1:4 (kon.) | Košice – Kärpät 1:2 (kon.) | Kölner Haie – Liberec 1:4 (kon.)
Vienna – Vålerenga 2:1 (kon.) | Ingolstadt – SaiPa 4:1 (kon.) | Krefeld – IFK Helsinky 3:5 (kon.)
Zürich – Färjestad 2:3 (po pr.) | Ženeva – Villach 4:2 (kon.) | Briançon – Frölunda 1:7 (kon.)
Fribourg – Eisbären 6:3 (kon.) | Třinec – Stavanger 4:5 (kon.)
koniec
Diables Rouges de Briançon
1:7 (0:0, 1:4, 0:3)
Frölunda HC
cz Sobota 23.08.2014, 19:45Liga majstrov
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:43
    Frölunda právě vstřelila branku!
    Tak hosté ještě přeci jenom navyšují už tak velký náskok. Za modrou čárou vypálil MIKAEL WIKSTRAND a puk prosvištěl až do domácí branky. Asistence: Andreas Johnsson a Elias Fälth.
     
    48:28
    Frölunda právě vstřelila branku!
    Tak to byla opravdu parádní akce v podání hostujícího celku. ANDREAS JOHNSSON se po krátké chvíli znovu prosazuje, když dostal přesnou přihrávku na svoji hůl a z pravého kruhu dokázal znovu poslat puk za záda bezmocného Bonvalota. Frölunda tak nyní předvádí na ledě exhibici a zřejmě tak potvrdila dnešní vítězství. Takový náskok si hosté už vzít nenechají. Asistence: Christain Backman a Max Görtz.
     
    44:27
    Frölunda právě vstřelila branku!
    ANDREAS JOHNSSON se překrásně uvolnil a vydal se do sóla takřka přes půl kluziště a v blízkosti brankáře domácího celku svou střelou vymetl všechny pavučiny v síti Briançonu. Zajímavostí je také asistence hostujícího brnkáře. Asistence: Erik Gustafsson a Linus Fernstorm.
     
    39:59
    Frölunda právě vstřelila branku!
    Tak ještě jednu branku mohli diváci vidět pouhou vteřinu před koncem třetiny. MAX GORTZ totiž svou samostatnou akci dotáhl až do konce. Hosté tak mají tříbrankový náskok. Bez asistence.
     
    39:37
    Frölunda právě vstřelila branku!
    Ale ještě v úplně samotném závěru druhého dějství skórují hosté. Po dobré akci se k puku dostal PONTUS WIDESTROM, který puk šikovně prostrčil takřka do odkryté domácí branky. Asistence: Andreas Johnsson.
     
    27:07
    Frölunda právě vstřelila branku!
    S brankami se nyní roztrhl pytel. Znovu zpět vedení Indiánům vrací v přesilové hře MATHIS OLIMB, jenž se prosadil střelou zblízka. Bonvalot tak s jeho střelou nemohl vůbec nic dělat. Hosté tedy znovu vedou. Asistence: Elias Falth a Andreas Johnsson.
     
    25:42
    Briançon právě vstřelil branku!
    DAMIEN RAUX však okamžitě srovnává stav utkání, když se prosadil podobnou střelou jako před malou chvílí Fälth. To je pro hosty pořádná sprcha, ti po brance tlačili dál, ale poté inkasovali z nenápadné akce domácích. Asistence: Viktor Szelig.
     
    23:45
    Frölunda právě vstřelila branku!
    ELIAS FÄLTH dostal přihrávku ke kruhům a okamžitě se napřáhl ke střele, která už končí za zády Bonvalota. Hosté tak otevírají skóre dnešního utkání a zároveň využívají přesilovou hru. Asistence: Mathis Olimb a Erik Gustafsson.

    Vendula Zdražilová

    Góly a asistencie: 26. Raux (Szelig) – 24. Fälth (Olimb, Gustafsson), 28. Olimb (Fälth, Johnsson), 40. Jasu (Johnsson), 40. Gortz, 45. Johnsson (Gustafsson, Fernstrom), 49. Johnsson (Backman, Görtz), 58. Wikstrand (Johnsson, Fälth)


    Diables Rouges de Briançon: Bonvalot (Madolora) – Chakiachvili, Gagnon, Igier, Pritz, Szelig, Custosse, Farina, Michelon, Cerkovnik – McDonald, Bernier, Labrecque, Ankerst, Raux, Jensen, Devin, Tarantino, Abramov, Di Dio Balsamo, Hamon
    Frölunda HC: Fernstrom (Johansson) – Bohm, Fantenberg, Backman, Falth, Wikstrand, Gustafsson, Djuse – Axelsson, Lasu, Widestrom, Janmark, Kahnberg, Blidh, Görtz, Olimb, Johnsson, Stalberg, Ehn, Figren, Karlsson

    Rozhodca: Bruggeman (GER), Barcelo (FRA) – Furet (FRA), Dehaen (FRA)