Guingamp – Marseille 0:1 (kon.) | Bastia – Toulouse 1:0 (kon.) | Lille – Lorient 2:0 (kon.)
Montpellier – Metz 2:0 (kon.) | Nice – Bordeaux 1:3 (kon.) | Remeš – Caen 0:2 (kon.)
koniec
Stade de Reims
0:2 (0:0)
SM Caen
cz Sobota 23.08.2014, 20:00Ligue 1 Uber Eats
Predzápasové kurzy
     
    90+2
    Caen právě vstřelilo branku!
    Další protiútok ale už hostujícím celku vyšel a je rozhodnuto. Na domácího muže v rukavících běželi hned dva hráči. Koita zvolil hru na jistotu poslal přihrávku na zcela osamoceného HERVA BAZILEHO, který se do prázdné branky přízemní střelou nemýlil.
     
    88
    Přichází oživení v podobě domácích fotbalistů. Unaveného Charbonniera nahradí na jeho pozici Courtet.
     
    85
    Vedoucí tým mění v závěru hráče na hřištiOdstupuje Nangis, který si půjde odpočinou. V závěru si zahraje Lemar.
     
    83
    Caen právě vstřelilo branku!
    Tak tohle je hodně kruté pro domácí tým, který byl aktivnějším celkem. Obrana Reimsu zaspala a nestihla se vrátit při rychlém protiútoku soupeře. NˇGOLO KANTÉ obdržel ideální přihrávku do volného prostoru a přesně mířenou ranou poslal balón do protilehlé tyče než u které číhal domácí gólman.
     
    78
    Další slibaná standardní situace přišla z prostoru velkého vápna ze strany. Devaux se opřel do míče a vyslal přímou střelu, kterou musel zneškodnit pozorný Vercoutre.
     
    66
    I domácí poprvé mění hráče. Dohráno má pro dnešek Signorino, jenž se vymění u postranní čáry s De Previllem.
     
    65
    Bazile se mohl stát hrdinou krátce po svém pobytu na hřišti. Na centr do vápna si naskočil naprosto ideálně, jenže míč minul. Kdyby jej trefil, tak je z toho téměř jistý gól.
     
    64
    Přichází první střídání. Ze hřiště odstupuje hostující Raspentino. Na jeho pozici se podívá Bazile.
     
    63
    Teď už se ale poprvé bude žlutit. Charbonnier poslal k zemi soupeře neoblíbeným šlapákem a dostává za to adekvatní trest.
     
    56
    Další šanci si mohli domácí připravit ze standardní situace a taky že připravili! Diego odcentroval tak parádně, že orazítkoval břevno!
     
    55
    Charbonnier dostal nádherný pas do pokutového území! Zůstal úplně sám před gólmanem, jenže v bezprostřední blízkosti branku trestuhodně přestřelil.
     
    45
    Tak tohle byla fotbalová nádhera! Charbonnier napálil míč v pokutovém území nůžkami mezi tři tyče, ale skvělý gólman hostů se včas zorientoval a balón vyrazil.
     
    34
    Jenže z ničeho nic přišla akce Reimsu, když po rohovém kopu pálil v bezprostřední blízkosti Oniangue. Ten branku vůbec ale netrefil a poté ještě srazil gólmana k zemi. Vercoutre je naštěstí v pořádku.
     
    31
    Další příležitost hostů! Appiah šel ze strany úplně sám na brankaře. V šestnáctce vypálil ke vzdálenější tyči, jenže prostor mezi třemi tyčemi trestuhodně netrefil.
     
    26
    Tak tohle byla zatím největší šance Appiah se dostal jako k první míči, který těsně před tím vyrazil Placide před sebe. Dorážet ale nemohl, jelikož byl v těsném ofsajdu.
     
    22
    Hostům se rychlé protiútoky poměrně daří a jsou v nich nebezpeční. Feret obdržel pas ke straně, nicméně v poslední chvíli se k němu vrátil Mandi a vytlačil ho ze střelecké osy.
     
    10
    Těsně před velkým vápnem hostů byl faulován Signorino. Tohle je zajímavá standardní situace pro Reims!

    Martin Doležal

    Góly: 83. Kanté (Bazile), 90+2. Bazile (Koita)

    Karty:   63. Charbonnier (REI)


    Stade de Reims: Placide – Fofana, Signorino (66. de Préville), Bourillon, Tacalfred – Mandi, Devaux, Oniangué – Moukandjo, Charbonnier (88. Courtet), Rigonato.
    Náhradníci: Agassa – Conte, Albaek, Ca, Atar, de Préville, Courtet.

    SM Caen: Vercoutre – Appiah, Pierre, Calvé – Da Silva, Kanté, Adéoti, Féret, Nangis (85. Lemar) – Koita, Raspentino (64. Bazile).
    Náhradníci: Perquis – Raineau, Musavu-King, Seube, Saez, Lemar, Bazile.