Sturm Graz – Wolfsberger 1:2 (kon.) | Salzburg – Rheindorf Altach 5:0 (kon.) | Neustadt – Admira Wacker Mödling 5:4 (kon.)
Ried – Grodig 2:2 (kon.)
koniec
SC Wiener Neustadt
5:4 (1:1)
Admira Wacker Mödling
cz Sobota 23.08.2014, 19:00 • Stadion Wiener Neustadt • Rakúska Bundesliga
Predzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.
     
    Vážení sportovní přátelé, dovolte mi ještě jednou přivítat vás u utkání 6. kola rakouské Bundesligy, ve kterém proti sobě nastoupí domácí SC Wiener Neustadt proti klubu FC Admira Wacker Mödling.
     
    SC Wiener Neustadt neprožívá zrovna dobré období. Po čtyřech zápasech Bundesligy se krčí na posledním místě se ziskem pouhého jednoho bodu a se skóre 5:17. Jediný bod vybojova Neustadt v domácím zápase proti Austrii Vídeň.

    Zápasy Wieneru Neustadt v tomto ročníku Bundesligy:
    Ried – Neustadt 3:1.
    Neustadt – Salzburg 0:5.
    Sturm Graz – Neustadt 4:2.
    Neustadt – Austria 2:2.
    Grödig – Neustadt 3:0.
     
    Ani dnešním hostům se ale zatím příliš nedaří. FC Admira Wacker Mödling okupuje šestou pozici v tabulce s pěti body, když na devátou a předposlední Admiru má náskok pouze dva body. Na druhou stranu je třeba říct, že ztráta Mödlingu na třetí Grödig je pouze tříbodová. Rakouská liga je v současnosti od třetího do desátého místa poměrně vyrovnaná.

    Zápasy FC Admina Wacker Mödling v tomto ročníku Bundesligy:
    Admira – Wolfsberger 1:4.
    Admira – Rapid 1:1.
    Ried – Admira 1:1.
    Altach – Admira 0:2.
    Admira – Salzburg 0:3.
     
    Poslední vzájemné zápasy:
    Neustadt – Admira 5:2 (12.5.2014).
    Admira – Neustadt 3:0 (15.3.2014).
    Neustadt – Admira 1:0 (4.12.2013).
    Admira – Neustadt 0:3 (21.9.2013).
    Neustadt – Admira 3:0 (20.4.2013).
     
    Úvodní sestavy:

    SC Wiener Neustadt: Vollnhofer – Ranftl, Deutschmann, Mally – O'Brien, Rahman Osman Ali, Dobras. Freitag, Polhammer – Rauter, Salamon. Trenér: Heimo Pfeifenberger.
    Náhradníci: Kainz, Sereinig, Ebenhofer, Pichlmann, Schierl, Koch, Schöpf

    FC Admira Wacker Mödling: Leitner – Zwierschitz, Schösswendter, Auer, Ebner – Lackner, Knasmüllner, Bajrami, Schicker, Toth – Thürauer. Trenér: Walter Knaller.
    Náhradníci: Wostry, Ouédraogo, Weber, Egho, Manzoni, Maier, Wessely.

    Rozhodčí: Manuel Schüttengruber – Stefan Kühr, Maxmilian Kolbitsch – Dieter Muckenhammer.
    Sestavy i na twitteru

     
    -5
    Zápas začne zhruba za pět minut. Otázkou utkání určitě bude, zda se v novém ročníku rakouské Bundesligy podaří Neustadtu poprvé vyhrát či zda bude Mödling venku znovu bodovat.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    V úvodní minutě mají domácí míč více na kopačkách.
     
    2
    Mally se dopustil faulu a u míče budou hosté.
     
    3
    Domácí hráči postupovali po pravé straně na branku Leitnera, centr posílal do vápna Toth, kde obrana hostů zcela zapomněla na Juliana Salamona, který zblízka trefil pouze domácího gólmana.
     
    3
    Po vhazování na pravé straně v blízkosti pokutového území Admiry se hosté ubránili a sami budou moct jít dopředu.
     
    4
    Další neúspěšný útok domácích předvedl Kristijan Dobras, který neprošel po pravé straně zrovna daleko.
     
    4
    Na polovině hřiště bylo k vidění několik soubojů, nakonec míč vybojovali hosté.
     
    5
    Domácí obrana si pohlídala na levé straně nabíhajícího Daniela Totha.
     
    6
    Centra Ebnera směřoval na Daniela Totha, který číhal na malém vápně. Obránci Wieneru Neustadt byli opět pozorní.
     
    6
    Ab Dal Rahman Osman Ali zahrál na útočné polovině svého týmu rukou, takže míč bude mít Admira.
     
    7
    Jenže ani hosté neměli míč dlouho pod kontrolou, Knasmüllner až příliš tvrdě bojoval o míč, čehož si sudí všiml a píská faul.
     
    8
    Christoph Freitag se před vápnem hezky uvolnil, poslal míč na Rahman Osman Aliho, který hlavičkoval, ale jeho pokus byl zblokován na roh.
     
    9
    Po rohovém kopu Auera se dopustil Freitag ve velkém vápně faulu na Totha, což sudí dobře viděli a pískají faul domácího záložníka.
     
    10
    Admira Wacker kombinuje s míčem na vlastní polovině hřiště. Domácí hrají zatím hlavně ze zabezpečené obrany, což je pochopitelné. Vždyť v pěti zápasech dostali 17 gólů.
     
    11
    Rychlý kontr Wieneru po ztrátě míče hostí končí u gólmana Andrease Leitnera, který míč bezpečně ztlumil a rozehrál na své stopery.
     
    12
    Hodně prostoru nyní dostal Thomas Ebner na půlící čáře, takže se rozběhl dopředu, jenže nic to nebylo platné, protože po několika krocích míč ztratil.
     
    13
    Christoph Freitag se ukázal jako tvrdý muž, když skluzem zajel do Lukase Thüraera. Předtím ale trefil míč a rozhodčí tak pouze přerušil hru, aby se podíval, v jakém stavu se Thürauer nachází.
     
    14
    Ani po levé straně, to domácím zatím nejde. Nyní zkusil projít po levé lajně Dobras, ale bez úspěchu.
     
    14
    Faul Knasmülnnera na Rahmana Osmana Aliho na pravé straně před vápnem Mödlingu. Domácí budou mít k dispozici přímý volný kop.
     
    15
    A po jeho rozehrání vznikl před brakou Leitnera pořádný závar. V dobré pozici zakončoval Deutschmann, ale jeho rána byla zblokována, následně po střele Polhammera budou domácí kopat roh.
     
    16
    I po rohovém kopu se ukázalo, že obrana hostí zatím není nejpevnější. Leitner našel pěkným centrem Mallého, který si na malém vápně našel místo. Jeho hlavičku usměrnil vedle levé tyče branky hostí Kristijan Dobras.
     
    17
    Z pohledu hostí se nyní hra trošku uklidnila, Admira kombinuje na svojí polovině hřiště.
     
    18
    Dva rychlé fauly domácích během minuty. Nejprve se provinil Julian Salamon, poté také jeho kolega z útoku Herbert Rauter.
     
    19
    Nyní ale na levé straně útočné poloviny Wieneru trefil Christop Schösswendter jednoho z protihráčů, takže Freitag bude centrovat míč do vápna.
     
    20
    Obrana hostí odvrátila míč na rohový kop.
     
    20
    Nyní si tedy opravdu nejsem jistý, proč hlavní sudí Manuel Schüttengruber po rohu Totha neukázal na další kop od rohového praporku, protože Auer jasně odvrátil míč za branku. Dle hlavního sudího to vypadá na útočný faul jednoho z hráčů domácího celku, ale Auera nikdo neatakoval.
     
    22
    Po levé straně pospíchal s míčem do vápna Christian Deutschmann. Kličkou se chtěl zbavit ještě obránce, ale na něm již ztroskotal.
     
    23
    Zcela zasloužená první žlutá karta zápasu po tom, co Eldis Bajrami fauloval Kristijana Dobrase, a to metr před levým rohem vápna hostí. Bude z toho nebezpečná standardní situace pro domácí.
     
    24
    A Wiener Neustadt nebyl daleko od gólu. Centr Ranftla mířil sice přímo k Leitnerovi, ale před ním se pokoušel tečovat medunu Reinhold Ranftl a příliš daleko ko tomu neměl. Leitner musel míč chytit až nadvakrát.
     
    25
    Reinhold Ranftl se s ničím nepáral, před vápnem si zpracoval míč a vystřelil. Andreas Leitner se musel hodně natahovat, aby míč vyrazil na roh.
     
    25
    Po rohu domácích zleva budou fotbalisté Neustadtu kopat roh i z druhé strany.
     
    26
    Neustadt právě vstřelil branku!
    Herber Rauter po rohu nakrátko vrátil míč na CONORA O'BRIENA. Ten si obhodil dva beky, prošel po pravé straně do velkého vápna, vystřelil a trefil se přesně do pravé šibenice branky Andrease Leitnera. Toto byla krásná gólová akce. Asistence: Herbert Rauter.
    Conor O'BRIEN - 1 : 0
    Radost z vedení domácích i na twitteru Wieneru

     
    26
    Nyní ale bude muset Wiener odevzdat míč, protože se faulu doupstil Reinhold Ranftl.
     
    27
    Rozhodčí ukazuje zcela zbytečnou žlutou kartu Kristijanu Dobrasovi, který se po odpískání faulu lehce chytnul s Lukasem Thüraerem.
     
    28
    Faul na straně domácích fotbalistů.
     
    29
    Jenže domácí opět získali míč a jdou do útoku.
     
    30
    A domácí neměli daleko k druhému gólu v zápase. Eldis Bajrami našel z pravé strany krásně Herberta Rautera, který dostal míč do běhu. Útočník domácích se pokusil obhodit Leitnera, což se mu povedlo, ale míč si píchl až příliš od nohy a nedokázal jej ve skluzu dostat do opuštěné branky.
     
    32
    Foul od Eldise Bajramiho znamená, že u míče zůstanou domácí. Bajrami byl si měl dávat pozor, není to dnes jeho první ostrý zákrok.
     
    33
    Místo hezkých kombinací nyní vidíme spíše fauly na obou stranách.
     
    34
    Je ale pravda, že Thomas Vollnhofer se musí v brance domácích pořádně nudit, protože dlouho nemusel hasit žádnou šanci hostí.
     
    35
    Monžá tomu taku bude nyní, protože Mödling našel skulinku v jinak kompaktní obraně domácích a Mario Pollhammer musel na půli hřiště zastavit rodící se nebezpečný útok hostí.
     
    36
    A Mario Pollhammer si vysloužil za svůj zákrok žlutou kartu, protože nejenže zastavil Knasmüllnera, ale ještě se po něm ohnal.
     
    38
    Admira právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno. Po pravé straně zaútočil Thürauer, který našel na hranici vápna ELDISE BAJRAMIHO. Ten vůbec nic nevymýšlel a vystřelil. Jeho pokus by Thomas Vollnhofer v brance domácích nejspíše měl, jenže před domácím gólmanem tečoval míč Remo Mally, kulatý nesmysl změnil směr a Vollnhofer se natahoval marně. Asistence: Lukas Thürauer.
    Eldise BAJRAMI - 1 : 1
     
    39
    Faulem se provinil Christian Deutschmann, takže hosté budou moci znovu zaútočit.
     
    39
    Bajrami to opět zkusil po pravé straně, ale tentokrát byl zbaven míče.
     
    41
    Domácí se opět pokusili ohrozit branku hostí. De facto každý útok domácích je poměrně nebezpečný. po přihrávce Ab Dal Rahman Osmana Aliho vystřelil Christoph Freitag, jenže jeho rána k pravé tyči letěla hodně vedle.
     
    42
    Před chvilkou ukázal Freitag něco ze svého fotbalového umění a nyní potvrdil, že by se neztratil ani v házené, když přihrávku k obraně hostí zastavil rukou.
     
    43
    Zatím to vypadá, že poločas se bez problémů dohrává a remízový stav vydrží i do začátku druhé poloviny zápasu.
     
    44
    Domácí se pokusili proniknout do poněkud rozhozené obrany domácích, ale stopeři Mödlingu se včas zformovali.
     
    45
    Po akci Ebnera budeme v poslední půlminutě prvního poločasu svědky rohu hostí.
     
    45
    Jenže centr Reihnolda Ranftla do vápna obrana Neustadtu odvrátila naprosto bez problémů a domácí jdou do útoku.
     
    45
    Trenér domácích Heimo Pfeifenberger se nyní hodně zlobí, že faul Daniela Totha na Herberta Rautera, který předvedl po levé lajně rychlý útok, není oceněn žlutou kartou.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    První poločas je za námi. V úvodních minutách jsme sice sledovali aktivní fotbal, zejména ze strany Nestadtu, ale až na závar domácích v patnácté minutě se nic moc nedělo. To změnil v šestadvacáté minutě Derek O'Brien, který si po rohu přiťukl míč s Rauterem, pronikl do vápna a trefil pravou šibenici. O dvanáct minut ale bylo srovnáno, protože střelu Eldise Bajramiho tečoval mimo dosah Vollnhofera do vlastní branky Mally.
     
    Statistiky prvního poločasu:
    Góly: 1-1.
    Střely: 10-3.
    Střely na branku: 4-2.
    Střely vedle: 6-1.
    Ofsajdy: 1-0.
    Rohy: 5-1.
    Fauly: 12-9.
    Žluté karty: 3-1.
    Červené karty: 0-0.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 20:01.
    Admira v poločase se štěstím uhrála remízu?
    Ano, Wiener je územně lepším týmem, má mírnou převahu, ale domácí nejsou až o tolik lepší než Admira, jak tvrdí twitter domácích:


     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Hosté udělali o poločasu jednu změnu v sestavě. Z placu odešel Christoph Knasmüllner, kterého nahradil Patrick Wessely.
     
    46
    Kde se vzal, tu se vzal, Chtistoph Freitag ze třeceti metrů odpovědnosti se ujal. Vypálil a jeho tvrdou střelu musel Leitner vyrazit na roh!
     
    47
    Neustadt právě vstřelil branku!
    No tak tohle si hosté za rámeček nedají a Leitner oprávněně rozhazuje rukama. Po rohu domácích vznikla v pokutovém území nepřehledná situace. Míč se nakonec dostal na Freitaga, který přiťukl na vápno míč pro KRISTIJANA DOBRASE a ten zamířil naprosto přesně do pravé šibenice hostující branky. Leitner se po míči jen smutně ohlédl.
    Kristijan DOBRAS - 2 : 1
    Radost na twitteru SC Wiener Neustadt

     
    48
    Po rozehrávce hosté dlouho míč neudrželi. O'Brien byl faulován Auerem a po rozehrání standardní situace tu bude opět roh pro domácí.
     
    49
    Tentokrát si může Andreas Leitner a jeho obrana oddechnout, roh Schösswendtera rozhodně nebyl přesný a následně se stejně domácí provinili faulem. Míč tak budou mít na kopačkách fotbalisté Mödlingu.
     
    51
    Domácí jsou rozhodně lepším týmem a Admira má problém odkopnout míč alespoň za půlící čáru.
     
    52
    Faul Juliana Salomona na útočné polovině Wieneru znamená, že domácí zůstanou u míče.
     
    54
    Wiener Neustad dnešní hrou rozhodně nepotvrzuje, že je nejhořším celkem rakouské Bundesligy, to opravdu ne. Domácí jsou hodně aktivní a řekl bych, že Admira zatím dnešní zápas pojala hodně lehkovážně.
     
    55
    Christoph Freitag je při střelecké chuti, nyní to opět zkusil zhruba ze třiceti metrů, ale branku Admiry minul.
     
    56
    Pokud se nemýlím, tak teprve podruhé se hosté dostali ve druhém poločasu k brance domácích.
     
    57
    Admira právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Z ojedinělého útoku FC Admira Wacker Mödling vyrovnává. Thürauer krásně našel RENÉHO SCHICKERA, který se vyhnul ofsajdové pasti domácích. Útočník Wackeru postupoval sám na Vollnhofera, naznačil střelu, místo toho si posunul míč lehce doprava a jemným lobem překonal domácího gólmana. Asistence: Lukas Thürauer.
    René SCHICKER - 2 : 2
     
    59
    Daniel Toth dostal zbytečnou žlutou kartu po tom, co v nikterak nebezpečné situaci stáhl k zemi Ab Dal Rahman Osmana Aliho.
     
    60
    Po přihrávce Bajramiho se o střelu z velké dálky pokusil Lukas Thürauer, jenže jeho rána je zblokována.
     
    61
    Sledujeme parádní fotbal, o tom žádná. Po pokusu Thürauera zahrozilo na straně hostí znovu, když z dálky vypálil Patrick Wessely a těsně minul pravý horní roh domácí branky.
     
    63
    Po delším čase se k míči dostávají také domácí. Zatím ale nijak nebezpečnou šanci nevymysleli.
     
    64
    V hlavičkovém souboji se střetl Reinhold Ranftl se Stephanem Auerem. Domácí záložník poté hodně tvrdě dopadl na zem a musí být ošetřován.
     
    65
    Domácí opět trošku přidávají pod kotlem a znovu jsou tím týmem, který po své druhé brance takřka nepovolil hostům přechod za půlku.
     
    66
    Jenže z územního tlaku Neustadt nejenže nic nevytěšil, ale musí se nyní bránit protiútoku Admiry.
     
    66
    Admira právě vstřelila branku!
    Tak to je pro domácí šok! Po většinu zápasu měl zatím Neustadt územní převahu, jenže po gólu na 2:1 se hosté prosazují i z druhého rychlého útoku. Opět u toho byl Lukas Thürauer, který rozdává dneska přihrávky jedna radost! Nyní našel přihrávkou ve skluzu za obranu hostí ELDISE BAJRAMIHO, který si posunul míč do vápna, na penaltovném puntíku jej zasekl a poté překonal domácího gólmana. Bajrami střílí svůj druhý gól v zápase. Asistence: Lukas Thürauer.
    Eldise BAJRAMI - 2 : 3
     
    68
    Asi nejlepší muž dosavadního průběhu zápasu nyní obdržel faul od Deutschmanna, takže hosté zůstanou u míče a mohou opět vymýšlet své rychlé kontry.
     
    69
    Domácí trenér Heimo Pfeifenberger reaguje na nepříznivý vývoj zápasu střídáním, když z hřiště stahuje poměrně neviditelného Juliana Salamona. Útočníka nahrazuje také útočník, a to Thomas Pichlmann.
     
    70
    Domácí jsou opět usazeni na půlce soupeře, ale Admira se nyní pořádně zaměřuje na obranu a brání téměř v jedenácti lidech.
     
    71
    Propagační střela Kristijana Dobrase nemohla Leitnera překvapit. Příležitost ke střele mu vypracoval Conor O'Brien, ale střela Dobrase nebyla jednak umístěná a za druhé ani dostatečně razantní.
     
    73
    Druhé střídání na domácí straně. Ze hřiště odchází Kristijan Dobras, jehož nepovedená střela byla posledním, co v zápase udělal. Nahrazuje jej Mario Ebenhofer.
     
    74
    Střídání i na straně hostů. Ze hřiště odchází René Schicker, kterého nahrazuje Issiaka Ouédraogo.
     
    75
    Neustadt právě vstřelil branku!
    Nedáš dostaneš, dalo by se říci. Před půlminutou čaroval u pravé tyče domácí branky Eldis Bajrami, který ale hattrick nezavršil, jeho rána byla zblokována na roh. Ten ale hosté zahráli prachbídně, z rychlého protiútoku seRahman Osman Ali dostal až do vápna. Z pravé strany vápna skvěle přihrál HERBERTU RAUTEROVI, který si nabíhal u pravé tyče Leitnera a nikým neobsazen neměl problém doklepnout míč do sítě. To je zápas panečku! Šest gólů za 75 minut! Asistence: Ab Dal Rahman Osman Ali.
    Herbert RAUTER - 3 : 3
    Radost z vyrovnání na twitteru Neustadtu

     
    76
    A do vedení mohli jít opět hosté! Lukas Thürauer nejprve z hranice vápna vystřelil. Jeho pokus byl zblokován, ale tím stylem, že se míč odrazil někam na hranici penalty. Thürauer sledoval míč, vystřelil, ale těsně minul levou tyčku branky domácích.
     
    79
    Neustadt právě vstřelil branku!
    Gólové hody pokračují a Wiener Neustadt během čtyř minut otáčí nepříznivý vývoj zápasu. Opět se potvrdilo nedáš – dostaneš. Herbert Rauter přihrál míč na vápně pro MARIO EBENHOFERA, který se střelou pravačkou nemýlil a trefil se přesně k levé tyči Leitnera. Ten se po míči natahoval marně. Asistence: Herbert Rauter.
    Mario EBENHOFER - 4 : 3
    Twitter SC Wieneru oslavuje střelce Ebenhofera

     
    81
    Poslední střídání hostí. Ze hřiště odešel dvougólový střelec Eldis Bajrami, kterého nahradil Marvin Egho.
     
    83
    Faulem se provinil Herbert Rauter.
     
    84
    Admira Wacker Mödling už hraje vabank a snaží se vyrovnat. V obraně zůstávají jen dva hráči hostí.
     
    85
    Po faulu Ranftla na Auera si budou moci domácí chvíli vydechnout.
     
    86
    Rohový kop domácích po zásahu Remo Mallého.
     
    87
    Neustadt právě vstřelil branku!
    Je tady to, co asi muselo přijít – potrestaná hra hostí vabank. Roh se Admiře vůbec nepovedl, obrana domácích si s ním poradila a navíc se domácí dostali do protiútoku. Situaci dva na dva perfektně vyřešil AB DAL RAHMAN OSMAN ALI. Ten nejprve přihrál míč na Mario Ebehnofera, jehož střelu ještě Leitner stihl vyrazit, ale míč si na pravé straně velkého vápna našel již zmiňovaný záložník domácích a dává pátou branku svého týmu.
    Rahman OSMAN ALI - 5 : 3
     
    88
    Thomas Pichlmann byl faulován Thomasem Ebnerem, domácí hrají ve velké euforii a kombinují na útočné polovině svého soka.
     
    89
    Poslední střídání domácích. Za aplausu tribun odchází Christoph Freitag, jeden z nejlepších hráčů domácího týmu. Nahrazuje jej Tobias Kainz.
     
    90
    Běží poslední minuta druhého poločasu.
     
    90+1
    Admira právě vstřelila branku!
    Admira Wacker Mödling dramatizuje zápas. ISSIAKA OUÉDRAOGO výborně napadal rozehrávku domácích, připravil o míč Christiana Deutschmanna, prošel do velkého vápna a ranou k pravé tyči obstřelil Vollnhofera.
    Issiaka OUÉDRAOGO - 5:4
     
    90+2
    Faul domácích blízko velkého vápna bude znamenat další perné chvilky pro obranu Wieneru. Marvin Egho si dalším aktivním napadáním vybojoval faul a opět u toho byl Christian Deutschmann.
     
    90+3
    Po přímém volném kopu Schickera míč nenašel nikoho z jeho spoluhráčů, a to ani gólmana hostí Leitnera, který do vápna přispěchal také.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Končí neuvěřitelný zápas, ve kterém po poločasu 1:1 ani nikdo netušil, že ve druhé polovině padne hned sedm branek. Nejprve se do vedení dostali domácí, ale Admira dvěma góly obrátila vývoj skóre na 2:3. Jenže v rozmezí 75. – 87. minuty se SC Wiener Neustadt trefil třikrát a obrátil znovu stav zápasu. Za hosty už jen korigoval v poslední minutě Ouédraogo. Domácí si tak připisují první výhru v tomto ročníku rakouské Bundesligy.
     
    Statistiky zápasu:
    Góly: 5-4.
    Střely: 19-11.
    Střely na branku: 11-6.
    Zásahy gólmanů: 2-6.
    Střely mimo: 8-5.
    Ofsajdy: 1-0.
    Rohy: 1-5.
    Fauly: 23-18.
    Žluté karty: 4-2.
    Červené karty: 0-0.
     
    S konstatováním, že po naprosto výborném fotbalu, a to z obou stran, získává SC Wiener Neustadt první výhru v letošním ročníku rakouské Bundesligy, se s Vámi loučí a hezký večer přeje Tomáš Lysý. (22:58:52)

    Tomáš Lysý

    Góly: 26. O'Brien, 47. Dobras, 75. Rauter, 79. Ebenhofer, 87. Ali – 38. Bajrami, 57. Schicker, 66. Bajrami, 90+1. Ouédraogo

    Karty:   27. Dobras (WIE), 36. Pollhammer (WIE), 42. Freitag (WIE), 90+2. Deutschmann (WIE) – 23. Bajrami (TRK), 59. Toth (TRK)


    SC Wiener Neustadt: Vollnhofer – Ranftl, Deutschmann, Mally – O'Brien, Rahman Osman Ali, Dobras. Freitag, Polhammer – Rauter, Salamon. Trenér: Heimo Pfeifenberger.
    Náhradníci: Kainz, Sereinig, Ebenhofer, Pichlmann, Schierl, Koch, Schöpf

    Admira Wacker Mödling: Leitner – Zwierschitz, Schösswendter, Auer, Ebner – Lackner, Knasmüllner, Bajrami, Schicker, Toth – Thürauer. Trenér: Walter Knaller.
    Náhradníci: Wostry, Ouédraogo, Weber, Egho, Manzoni, Maier, Wessely.

    Rozhodca: Manuel Schüttengruber – Stefan Kühr, Maxmilian Kolbitsch – Dieter Muckenhammer