Sturm Graz – Wolfsberger 1:2 (kon.) | Salzburg – Rheindorf Altach 5:0 (kon.) | Neustadt – Admira Wacker Mödling 5:4 (kon.)
Ried – Grodig 2:2 (kon.)
koniec
FC Salzburg
5:0 (3:0)
SC Rheindorf Altach
cz Sobota 23.08.2014, 19:00 • Red Bull Arena (Salzburg) • Rakúska Bundesliga
Predzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.
     
    Dobrý večer, vážení sportovní přátelé. Je před námi šesté kolo rakouské Bundesligy, kde se spolu utkají FC Red Bull Salzburg a SC Rheindorf Altach.

    FC Red Bull Salzburg je obhájce titulu a v posledních letech nejúspěšnějším rakouským klubem. Také letos potvrzují svěřenci trenéra Adolfa Huttnera roli favorita a v letošním ročníku rakouské ligy ještě neztratili ani bod při úchvatném skóre 24:1! Poslední domácí zápas s Grödigem skončil dokonce 8:0, venku vyhrál Salzburg na Admiře 3:0 a zvládl i čtvrté předkolo s Malmö, i když by je inkasovaný gól na 2:1 mohl v odvetě mrzet. Nejlepším střelcem týmu je s devíti zásahy Jonathan Soriano.

    SC Rheindorf Altach je naopak nováčkem v rakouské elitní soutěži. Vítěz loňského ročníku druhé ligy však začal letošní rok mezi elitou velmi dobře. Důkazem budiž sedm bodů z pěti zápasů a průběžné třetí místo v zamotané tabulce. Svěřenci kouče Damira Canadiho naposledy šokovali slavný vídeňský Rapid, na jehož hřišti vyhráli 1:0. O gól se postaral Ngwat-Mahop. Zajímavé je, že Altachu stačily na sedmibodový zisk jen tři branky, o které se podělily Ngwat-Mahop, Roth a Aigner.

    Zápas v sedm hodin v salzburgské Red Bull Aréně. Domácí budou jasným favoritem brousícím si zuby na další vysoké vítězství, uvidíme, jestli náhodou nebudou šetřeny opory na odvetu v Malmö nebo jestli nováček z Altachu překvapí jako před týdnem ve Vídni.
     
    Úvodní sestavy:

    FC Red Bull Salzburg: Gulácsi – Schwegler, Ramalho, Ilsanker, Ankersen – Bruno, Kampl, Keita, Mané – Alan, Soriano
    Náhradníci: Walke – Caleta-Car, Lazaro, Leitgeb, Quaschner, Sabitzer, Schmitz

    SC Rheindorf Altach: Kobras – Pöllhuber, Gërcaliu, Zwischenbrugger – Lienhart, Roth, Prokopič, Schreiner – Aigner, Netzer, Tajouri
    Náhradníci: Lukse – Salomon, Seeger, Ortiz, Luxbacher, Jäger, Ngwat-Mahop

    Rozhodčí: Kollegger – Hübler, Bauernfeind.
     
    Ještě jednou dobrý večer, už máme k dispozici sestavy obou mužstev, začneme za deset minut.
     
    Domácí, v jejichž sestavě vidíme všechny opory včetně nejlepšího střelce Soriana, nastoupí v tradiční kombinaci bílých dresů a červených trenýrek, Altach zvolil pro venkovní utkání černý komplet.
     
    Oba týmy už jsou na hrací ploše, zápas začne za chviličku.
     
    Hosty přijela povzbudit i nepříliš početná, ale o to více fandící skupinka fanoušků, uvidíme, jestli jejich miláčci obstojí jako oni, kteří jsou proti přesile velmi dobře slyšet.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Výkop má Salzburg a ihned se vrhl středem do útoku, černí však po chvíli získávají míč a Keita se proviňuje faulem na půli soupeře.
     
    1
    Ankersen měl na levé strany obrany Salzburgu míč na dlouhou nohu, a tak jej kopl jen do autu, Altach však po chvíli míč ztrácí, protože Tajouri špatně zpracoval.
     
    2
    Dlouhý nákop Schweglera z pravé strany na levou odvrací Pöllhuber do zámezí, domácí mohou pokračovat v postupném útoku.
     
    3
    Ostrý skluz na Kampla předvedl znovu Pöllhuber, trefil ovšem především balon, a tak sudí nepíská.
     
    4
    Hosté se daleko nedostali, Aigner byl sám proti přesile a Ramalho jej o míč připravil.
     
    4
    Další souboj těchto dvou hráčů, tentokrát hluboko na půli Altachu, vítězí znovu Brazilec v barvách Salzurgu, který ovšem poté dal soupeři nechtěně loktem do obličeje mimo pozornost rozhodčího.
     
    6
    Gërcaliu a Zwischenbrugger v tříčlenné stoperské hrázi Altachu si teď dvakrát vůbec nedělali problémy a dalekým odkopem aspoň na chvíli osvobodili svůj tým z tlaku.
     
    7
    Rodící se brejk Tajouriho zastavil hodně hraničním zákrokem Kampl a měl štěstí, že za svůj skluz nedostal žlutou kartu.
     
    7
    Podobný obrázek dnes budeme sledovat asi častěji. Keita neměl komu přihrát, protože hráči v černém stáli ve dvou řadách těsně před vlastním vápnem a obsadili všechny jeho spoluhráče.
     
    8
    S kolmou přihrávkou na Sotiana neuspěl Bruno, obrana Altachu je zatím pozorná, míč nakonec odkopl zřejmě Roth.
     
    8
    Dlouhý míč dopředu od Ilsankera doputoval až ke Kobrasovi v brance hostů. Jeho výkop na sprintujícího Tajouriho naopak zachytil až brankář Gulácsi.
     
    10
    Tohle vypadlo z pohledu Altachu hodně zajímavě. Po ztrátě domácích šel Schreiner s Tajourim dva na dva, ale vracející se záložník Salzburgu mu míč ukopl na roh, z kterého poté nic nebylo.
     
    11
    A znovu. Altach se zatáhl hluboko na svou polovinu a čeká, co soupeř vymyslí. První napadající hráč hostů Tajouri je ještě za středovým kruhem.
     
    11
    Domácí budou kopat penaltu! Propadnuvší přihrávka na Alana, Brazilec si míč píchl dopředu a bránící Roth jej podkopl! Navíc za svůj zákrok uvidí žlutou kartu.
    Penaltový zákrok
     
    12
    Salzburg právě vstřelil branku!
    JONATAN SORIANO nedal brankáři Kobrasovi žádnou šanci, po zemi trefil levý kout branky a posílá svůj tým do vedení!
    Jonatan SORIANO (p) - 1 : 0
     
    15
    Po dlouhém míči dopředu se ke kulatému nesmyslu dostal trochu se štěstím hostující kapitán Netzer a zpoza šestnáctky ihned pálil, k jeho škodě mu míč sjel po nártu hodně vedle.
     
    16
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Domácí vedou už o dvě branky. Rychlý brejk ihned po dlouhém nákopu hostů z půlky využil k průniku Keita, poslal kolmici do vápna MASSIMU BRUNOVI a ten z levé strany propálil Kobrase!
    Massimo BRUNO - 2 : 0
     
    18
    Uvidíme, jak Altach zareaguje na dvoubrankové manko. Zatím je obraz hry stejný jako na začátku, hráči v černém stojí na své půlce a brání.
     
    19
    Kolmice od Maného do šestnáctky tentokrát neprošla, na poslední chvíli zasáhl Gërcaliu.
     
    19
    Nepřesnosti v rozehrávce Salzburgu Altach nevyužil, Prokopič totiž poslal Schreinerovi u levé lajny míč na paty. Škoda, tohle mohl být dobrý brejk.
     
    21
    Úseky, ve kterých drží Altach míč, jsou velmi krátké. Nyní Schreitner vhazoval k Netzerovi, ale u něj byli okamžitě tři hráči v bílém, vzali mu míč a s chutí útočí.
     
    21
    Rychle rozehraný míč na Tajouriho využil útočník z Lybie alespoň k vybojování rohového kopu, jako na saních mu totiž u koncové čáry vlétl pod nohy Schwegler a míč mu ukopl.
     
    22
    Centr od rohového praporku odhlavičkoval Ilsanker, Altach ovšem zůstává u míče.
     
    23
    Sledujeme téměř házenkářské obléhání branky hostů, které zakončil až Prokopič svým faulem na Schweglera, Salzburg bude kopat přímý kop z pravé strany.
     
    24
    Tohle se Sorianovi hrubě nepovedlo. Nevím, jestli šlo o centr nebo střelu, míč každopádně končí zhruba ve dvacáté řadě sedadel.
     
    25
    Alan to vyzkoušel z velké dálky, přízemní střela asi z pětatřiceti metrů šla vedle. Kobras situaci jistil.
     
    26
    Přetažený centr na pravou stranu, kde operoval Mané odvrací Lienhart na roh.
     
    26
    Sorianův centr trefil Ramalha, ale ten se nedokázal rychle zorientovat ve vápně a přesila v černém mu míč ukopla.
     
    27
    Obrovská šance Salzburgu! Zpoza šestnáctky vystřelil Kampl a pěknou placírkou trefil tyčku, k míči se poté na malém vápně dostal Alan, ale Kobras byl rychle venku z branky a vychytal jej!
     
    28
    Tlak domácích pokračuje. Rozběhnutého Maného zastavil nedovoleně Pöllhuber a Soriano si tak tentokrát vyzkouší přímý kop zprava.
     
    28
    Zprava nebo zleva, Soriano opět zamířil vysoko nad branku.
     
    29
    Schwegler s Kamplem se pěkně prokombinovali až k přízemnímu centru druhého jmenovaného z pravé strany, Prokopič balon odkopl do bezpečí.
     
    30
    V ostrém souboji u levé lajny Lienhart přistrčil Ankersena, který si málem ublížil o reklamní panel, další standartní situace pro Salzburg.
     
    30
    Tentokrát už Soriano zakončoval velmi solidně, Kobras jeho střelu na zadní tyč vytěsnil na roh!
     
    31
    Rohový kop hráči Altachu ubránili, jejich pokus o útok však končí ještě před půlící čárou.
     
    32
    Kampl si příliš dlouho hrál s míčem, nakonec jej Lienhart o něj připravil, ale následný pas na Tajouriho do úniku nevede k ničemu, protože útočník Rheindorfu byl v ofsajdu.
     
    33
    Chvilka oddechu pro hosty. Schreitner může vhazovat po nepřesné přihrávce Kampla.
     
    34
    V posledních minutách jsou svěřenci hostujícího kouče Canadiho asi nejvíce u míče v celém dosavadním průběhu. Jejich snaha zatím končí několika autovými vhazováními na úrovni šestnáctky Salzburgu.
     
    35
    Aut Schreitnera našel Netzera, jehož atakoval Keita dovoleým způsobem, kapitán hostů však zůstává ležet na zemi.
     
    35
    Netzer je v pořádku a vrací se do obrany, vykopává Gulácsi.
     
    36
    Malinkou nepřesnost v kombinaci Red Bullu využívá Roth k destruktivnímu odkopu až na půlku soupeře.
     
    36
    Aigner si nepohlídal ofsajdovou linii při výkopu Kobrase.
     
    37
    Domácí si žádali přímý kop z hranice šestnáctky, protože zde byl v průniku atakován Alan, sudí Kollegger tentokrát zákrok Gërcaliua neposoudil jako nedovolený.
     
    38
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla nádhera! Milimetrová kombinace, kdy si na hraně šestnáctky vyměnili míč snad všichni záložníci Salzburgu, končí střelou ALANA, jenž pravačkou trefil přesně spodní roh branky! Krásný moment a dokonalé rozebrání velice zhuštěné obrany soupeře.
    ALAN - 3 : 0
     
    40
    Přímý kop zhruba z pětatřiceti metrů měli po faulu Keity k dispozici i hosté, střelu levačkou zřejmě od Schreitnera zastavila zeď.
     
    42
    Třetí gól ani zdaleka fotbalisty Salzburgu neuspokojil. Kolem vápna Altachu je znovu živo a nyní na poslední chvíli ukopl míč pronikajícímu Kamplovi Prokopič.
     
    43
    Lienhart si zkušeně počkal na očekávaný centr Keity ze středu hřiště doleva na Maného a míč odhlavičkoval do bezpečí. následný protiútok Tajouriho končí v zámezí a u míče jsou zase domácí.
     
    44
    Aigner kousek za půlící čárou nemohl dostihnout Maného, a tak po něm skoro už ze zoufalství sáhl rukou. Jasný faul, žlutá karta však zůstala v kapse hlavního rozhodčího.
     
    45
    U vlastního rohového praporku přišel o míč Schwegler, který poté jednoho z protihráčů fauloval a Altach tak bude mít k dispozici zkrácený roh.
     
    45
    Centr Netzera nenašel nikoho.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    První poločas byl zcela jasnou záležitostí. Salzburg dominuje a vede zaslouženě už o tři branky. O první se postaral z penalty Soriano, druhou přidal z brejku Bruno a třetí po pěkné kombinaci Alan. Hraje se zatím jen na jednu branku, uvidíme, co s tím Altach po přestávce udělá.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 20:02.
     
    Druhá půle za chvíli začne. Tým Altachu se semkl v kruhu a spřádá plány na příštích pětačtyřicet minut, domácí hráči právě vybíhají na hřiště.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Zdá se, že ani jeden z trenérů do druhé půle nezměnil sestavu. Hosté začali dlouhým míčem na Tajouriho, jehož ale odstavil Kampl.
     
    46
    Ankersenova nepřesná přihrávka po teči soupeře přece jen doputovala k Sotianovi, který centroval, míč srazil Pöllhuber na roh.
     
    48
    Centr na hranu šestnáctky našel v souboji dva hráče i hlavního rozhodčího, i díky tomu se Altach osvobozuje odkopem.
     
    48
    Tvrdý skluz Lienharta přibrzdil na levé straně rozběhlého Ankersena, Salzburg se poté ještě dostal ke střele z dálky, ale ta šla hodně nad.
     
    49
    Aigner a Tajouri se hnali do útoku, Netzer však neposlal přesnou přihrávku ve chvíli, kdy oba jeho útočníci byli rozběhnutí a zřejmě by přesprintovali obranu Salzburgu.
     
    50
    Na zemi po jednom ze soubojů leží Gërcaliu, dostal zřejmě loktem do obličeje od Soriana. Nešťastný zákrok, ale Gërcaliu bude v pořádku.
     
    52
    Perfektní návrat po vlastní špatné přihrávce předvedl Kampl, který doběhl Netzera a odstavil jej od míče.
     
    52
    Na druhé straně se zaskvěl skluzem Schreitner, kdyby nešel rychle na zem, už by byl pronikající Schwegler ve vápně a mohl by z pravé strany střílet nebo centrovat.
     
    53
    Faul Schweglera zřejmě právě na Schreitnera, Altach bude mít přímý kop od levé lajny.
     
    54
    Jednoznačně nejnebezpečnější akce Altachu v celém zápase. Centr odvrátil Alan jen na kopačku Prokopiče, který odražený míč z hranice vápna poslal skákavou střelou jen do náruče Gulácsiho.
     
    55
    Roh pro domácí, Soriano rozehrál nakrátko. Bruno poté místo aby pokračoval v kombinaci zkusil vystřelit z velké dálky a Kobras míč v pohodě chytá.
     
    56
    Domácí ihned po ztrátě míče presují a nutí soupeře k přihrávkám jen dozadu nebo k osvobozujícím odkopům. Ani teď se Altach u míče dlouho neohřál.
     
    57
    Stoper Ilsanker teď pořádně vystrašil domácí příznivce, jeho malá domů byla velmi pomalá a Gulácsi musel nakonec na poslední chvíli skluzem ukopnout míč před dotírajícím Tajourim.
     
    58
    Z autového vhazování hosté nic nevytěžili, Gulácsi bude vykopávat.
     
    58
    Ze hry Salzburgu se přece jen ve druhém poločase trochu vytratil pohyb a nyní i přesnost. Několik útoků po sobě končí nepřesnou přihrávkou nebo přihrávkou na obsazeného hráče bez pohybu.
     
    59
    Dlouhý míč od obránců prodloužil Alan na Maného, ten na levé straně kličkoval a vystřelil přes Zwischebruggera vysoko nad branku.
     
    60
    Už se zdálo, že u půlící čáry si Alan postrčí míč do samostatného úniku, jenže skvěle postavený Pöllhuber jeho záměr vystihl.
     
    61
    Teď už chtěli Soriano, Alan a Kampl moc. Kombinace uvnitř šestnáctky na pár metrech končí rezolutním zákrokem a odkopem Gërcaliua.
     
    62
    Podobně jako při svém gólu se nyní prokombinoval Alan až na hranici vápna, kde měl střílet jako v prvním poločase, přihrávka zpět na Soriana byla navíc a ještě k tomu nebyla vůbec přesná.
     
    62
    První střídání Adolfa Hüttnera, odchází Soriano, nahrazuje jej Qauschner.
     
    63
    Zároveň odchází Kampl, místo něj si zahraje Lazaro.
     
    64
    Střídají i hosté, Tajouriho nahrazuje Ngwat-Mahop.
     
    64
    Centr z přímého kopu vyboxoval Gulácsi, následně fauloval nový muž Lazaro Zwischenbruggera a Altach bude mít další přímý kop.
     
    65
    Centr z pravé strany odvrací obrana v bílém.
     
    65
    Quaschner místo přihrávky do uličky Alanovi kličkoval sám, Roth jej doběhl a trochu přistrčil, hlavní rozhodčí však ukazuje, že o faul se nejednalo.
     
    67
    Kobras vůbec nespěchá s výkopem od své branky, zdá se, že Altach je s porážkou smířený.
     
    67
    Faul Ilsankera kousek za půlkou znamená, že bude následovat další dlouhý míč do vápna Salzburgu.
     
    68
    Nadýchaný centr v poklidu chytá Gulácsi.
     
    68
    Místo odkopu vzduchem poslal nyní Ankersen míč po zemi, trefil paty spoluhráče, a kdyby Ngwat-Mahop dával pozor, mohl jít díky šťastnému odrazu sám na branku, takhle míč sbírá Ilsanker.
     
    69
    Žlutou kartu dostává Netzer, který si přidržel unikajícího Keitu. Zbytečný faul ve středu hřiště.
     
    70
    Další střídání trenéra Canadiho, Aigner uvolnil místo Luxbacherovi.
     
    71
    Dobrá šance Altachu! Po standardní situaci ještě nebyla obrana Salzburgu zformovaná, odražený míč Ngwat-Mahop poslal doprava zcela volnému Luxbacherovi, který z hrany vápna ovšem nepropálil Gulácsiho!
     
    72
    Následný rohový kop našel Ngwata-Mahopa, jenž ovšem hlavičkuje vedle.
     
    73
    Ve druhé půli Salzburg evidentně ubral na tempu a hosté se tak dostávají více do hry. Další útočnou snahu Red Bullu nyní hatí útočným faulem Bruno.
     
    74
    Luxbacher se pral na pravé straně s přesilou, vydoloval míč a centroval, jeho pas však nenašel nikoho ze spoluhráčů v šestnáctce.
     
    74
    Pěkně se teď hosté vykombinovali z presu Salzburgu, Ngwat-Mahop znovu vyzval k centru Luxbachera a až Schwegler míč odhlavičkoval na roh.
     
    75
    Vzdušný prostor nad svým vápnem ovšem ovládají stopeři v bílém, nyní míč odvrací Ramalho.
     
    76
    Alan už spíše vymýšlí parádičky, než aby hrál účelně. Dvě stahovačky za sebou kousek před vápnem, to nemohl Roth zbaštit.
     
    76
    Po chvíli si Schwegler vyjel od pravé lajny až k ose hřiště a levačkou pěkně protáhl Kobrase, je z toho roh!
     
    77
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Na roh Lazara si naskočil ALAN a pěkným koníčkem přidává čtvrtou branku! Volný hráč na malém čtverci, to se Altachu muselo vymstít.
    ALAN - 4 : 0
     
    79
    Po vypíchnutí míče jednomu ze soupeřů zkusil Ramalho oslovit své forvardy ke sprintu dloubáčkem za obranu, ale ten byl příliš dlouhý.
     
    80
    Stejným způsobem pokazil přihrávku i Bruno, Alan se mu do volného prostoru nerozběhl a míč sbírá Kobras.
     
    80
    Po kličkované Schweglera je tu další roh pro Salzburg.
     
    81
    Lazarův centr tentokrát obrana hostů odvrátila, k odraženému míči se však dostal zřejmě Ankersen a přízemní střelou nechal vyniknout Kobrase!
     
    82
    Alan sahal po hattricku! Propadla k němu totiž přihrávka zprava od Schweglera, už ve vápně obelstil jednoho beka a pak ve skluzu střílí nad!
     
    83
    Znovu byl v akci Alan, jeho výzva Quaschnerovi však byla příliš dlouhá, míč doprovodil do zámezí Pöllhuber.
     
    83
    Poslední střídání Red Bullu, Schweglera nahrazuje Schmitz.
     
    84
    Střídá i Altach, Jäger na posledních pár minut nahradí Lienharta.
     
    86
    Ngwat-Mahop a Luxbacher přinesli viditelné oživení do hry hostů. Nyní si první jmenovaný svou rychlostí vynutil faul Ankersena.
     
    86
    Centr odvrací obrana Salzburgu. Následný dlouhý míč na rozběhnutého Schreinera lapil Gulácsi.
     
    87
    Vypadá to, že utkání se spíše už jen dohrává. Domácí se nikam neženou a Rheindorf nemá dostatečnou kvalitu, aby ještě zkorigoval výsledek.
     
    88
    Část diváků si nyní žádala penaltu po centru Lazara, který podle nich zblokoval Pöllhuber rukou, spíše však šlo o hruď rakouského beka.
     
    89
    Zajímavý verdikt rozhodčího. Ankersen prošel přes dva soupeře z levé strany až do vápna, tam jej jeden z obránců chtěl evidentně tvrdým zákrokem, který nebyl nepodobný hokejovému stromu, odstavit, netrefil jej a sám skončil na zemi. Ankersenovi byl odpískán útočný faul.
     
    90
    Tak tohle byl naprosto zbytečný a hloupý zákrok od Rotha, který zcela mimo hru srazil jednoho ze soupeřů, rozhodčí mu dává druhou žlutou kartu a tím pádem i červenou!
    ČK - Roth (Altach)
     
    90+2
    Běží už druhá minuta nastavení, hosté jsou na půli soupeře, ale ke střele se zřejmě nedostanou.
     
    90+3
    V ofsajdu byl nachytán Ankersen, Kobras bude vykopávat.
     
    90+4
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Ještě je tu pátý gól! Průnik Maného po levé straně dokončil po jeho propadlém centru z druhé vlny přiběhnuvší VALENTINO LAZARO, který svou gólovou střelou uzavírá celý zápas, protože sudí píská vzápětí konec!
    Valentino LAZARO - 5 : 0
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Salzburg potvrdil roli favorita a proti nováčkovi z Altachu vítězí jasně v poměru 5:0. O góly se podělili Soriano, dvakrát Alan, Bruno a Lazaro. Zápas měl jasný průběh zvláště v prvním poločase, kdy domácí soupeře prakticky nepustili za půlku, v druhé části už tempo trochu opadlo, přesto však Red Bull ještě dvěma góly zpečetil své vítězství a dál pokračuje bez ztráty bodu. Altach naopak potřetí v lize prohrál a na třetím místě tabulky dlouho nevydrží. Ode mě je to dnes vše, přeji vám hezký večer. (20:53:44)

    Michal Šíma

    Góly: 12. Soriano (pen.), 16. Bruno, 38. Alan, 77. Alan, 90+4. Lazaro

    Karty:   11. Roth (ALT), 69. Netzer (ALT)   90. Roth (ALT)


    FC Salzburg: Gulácsi – Schwegler (83. Schmitz), Ramalho, Ilsanker, Ankersen – Bruno, Kampl (63. Lazaro), Keita, Mané – Alan, Soriano (62. Quascher)
    Náhradníci: Walke – Caleta-Car, Lazaro, Leitgeb, Quaschner, Sabitzer, Schmitz

    SC Rheindorf Altach: Kobras – Pöllhuber, Gërcaliu, Zwischenbrugger – Lienhart (84. Jäger), Roth, Prokopič, Schreiner – Aigner (70. Luxbacher), Netzer, Tajouri (64. Nqwat-Mahop)
    Náhradníci: Lukse – Salomon, Seeger, Ortiz, Luxbacher, Jäger, Ngwat-Mahop

    Rozhodca: Kollegger – Hübler, Bauernfeind