Č. Budějovice – Mladá Boleslav 2:1 (kon.) | Hr. Králové – Slovácko 2:0 (kon.) | Příbram – Bohemians 2:3 (kon.)
Jablonec – Jihlava 2:0 (kon.) | Slavia – Plzeň 1:0 (kon.)
koniec
SK Dynamo Č. Budějovice
2:1 (1:1)
FK Mladá Boleslav
cz Sobota 23.08.2014, 17:00 • Střelecký ostrov • První fotbalová liga (CZ)
Predzápasové kurzy
     
    73
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Jihočeši jdou do vedení i v oslabení! U levé postranní čáry přiťukl Škoda míč Machovcovi, jehož centr poslal do branky šikovný PETR BENÁT!
     
    9
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Takhle na Dynamu Jaroslava Machovce znají! Jihočeši předvedli rychlou akci, po které byl ve vápně jasně faulován Vošahlík. Penalta se však nepískala a hra pokračovala dál. Po Vošahlíkově centru z pravé strany se ke střele dostal Benát, ale jeho pokus byl zblokován. Balon se odrazil k JAROSLAVU MACHOVCOVI, který parádní dělovkou od tyče do branky vyrovnává stav.
     
    4
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Jihočeši začali vlažně a potřetí v řadě inkasují v úvodní pětiminutovce. MIRZAD MEHANOVIČ si to namířil středem hřiště do šestnáctky, několik domácích obránců mu mohlo míč několikrát sebrat, ale žádný z nich nebyl důrazný. Proto hostující záložník postupoval dál a sám před Křížkem nezaváhal a přesnou střelou otevírá skóre.

    Pavel Kortus ml.

    Góly: 9. Machovec, 73. Benát (Machovec) – 4. Mehanovič (Bořil)

    Karty:   22. Podstavek (CEB), 46. Vošahlík (CEB), 68. Linhart (CEB) – 36. Bořil (MBL), 40. Tavares (MBL), 45+1. Wágner (MBL), 53. Magera (MBL)   23. Podstavek (CEB)


    SK Dynamo Č. Budějovice: Křížek – Klesa, Lengyel, Podstavek, Machovec – Vošahlík, Benát (C), Volešák, Koreš (26. Novák), Hora (87. Funda) – Linhart (71. Škoda).
    Náhradníci: Fryšták – Funda, Novák, Dvořák, Hanzlík, Hála, Škoda.

    FK Mladá Boleslav: Hruška – Bartl, Rosa, Smejkal (46. Magera), Bořil – Ščuk (C), Tavares – Mehanovič (62. M. Vukadinovič), Ďuriš, Skalák (74. Lalkovič) – Wágner.
    Náhradníci: Miller – Navrátil, Šisler, M. Vukadinovič, Milla, Lalkovič, Magera.

    Rozhodca: Proske – Peřina, Vysloužil

    Diváci: 2886