Benátky n/J – Füchse 5:3 (kon.) | Trnava – Trenčín 2:3 (kon.) | Martin – B. Bystrica 6:2 (kon.)
B. Bystrica – HC Slovan 1:4 (kon.) | Karviná sledge – Frýdek-M. 6:5 (1:0 po s.n.) | Žilina – Senica 3:8 (kon.)
Mladá Boleslav – EC-KAC 3:4 (0:2 po s.n.) | Šumperk – Prostějov 3:4 (kon.) | Nové Zámky – SAPA Fehérvár 5:5 (kon.)
Val. Meziříčí – Kopřivnice 6:1 (kon.) | Sokolov – Klatovy 6:1 (kon.) | Žďár n/S – Mor. Budějovice 3:2 (2:1 po s.n.)
koniec
HC MIKRON Nové Zámky
5:5 (1:2, 4:2, 0:1)
Fehérvár AV19
Piatok 22.08.2014, 18:00Prípravný zápas
Partner:
     
    56:30
    Bude sa vylučovať! Magosi sa za domácou bránou rozbehol za Hrudíkom, ten ho ale poslal k zemi, tak povediac nezavinene. Presilovú hru budú hrať hostia, čo sa pochopiteľne nepáči divákom.
     
    47:42
    SAPA Fehérvár AV19 dal gól!
    Hostia priam bleskurýchlo vyrovnali. Od modrej napriahol Ejdepalm a jeho strelu tečoval TAMÁS SARPATKI. Asistencie: Johan Ejdepalm, Csaba Kovács.
     
    47:33
    Magosi vystrelil z bránkovej čiary a hostia sa dožadujú vyrovnávajúceho gólu. Namiesto toho, posiela hlavný rozhodca na trestnú lavicu Kowalczyka za hákovanie.
     
    40:36
    Hneď na úvod tretej tretiny tu máme nepríjemný moment. Uhnáka zo zadu atakoval Tóth a za svoj nešetrný zákrok si vyslúžil trest 5 minút + do konca stretnutia.
     
    35:28
    SAPA Fehérvár AV19 dal gól!
    Razom je to opäť iba o jeden gól! Strelou z otočky sa presadil CSABA KOVÁCS. Bez asistencie.
     
    33:57
    HC Nové Zámky dali gól!
    A opäť zvyšujú! Tento gól si za svoju bojovnosť zaslúžil MARTIN FROLÍK, po tom, čo zoblra puk súperovmu obrancovi, natlačil sa pred Robinsona a bekhendom ho prekonal. Bez asistencie.
     
    29:33
    Uhnák bol atakovaný hneď dvojicou súperových hráčov pri mantinely. Následne sa domáci hráči dostali do obrovskej príležistosti. Podstavek prihral Uhnákovi, ten bol síce sám pred Robinsonom, ale nabiehal mu Hurtaj, no ten už prihrávku nedostal.
     
    25:58
    SAPA Fehérvár AV19 dal gól!
    Gólová prestrelka nám na ďalej pokračuje!
    Hostia znižujú stav stretnutia na 4:3. Robinsom zostal po prvej strele ležať, nevedel, kde má puk, ten sa dostal ku MÁRKOVI SZALLEROVI a ten sa do prázdnej brány nemýlil. Asistencia: Benjamím Nemeš.
     
    25:36
    Uhnák nastreloval puk, stihol ho ešte tečovať Faith a Robinson iba reflexom vyrazil.
     
    23:57
    HC Nové Zámky dali gól!

    V týchto chvíľach je na ľade už iba jedno družstvo a to domáce! Štefanka ušiel súperovmu obrancovia a pri prečíslení 2 na 1 presne nahral ERIKOVI ČALÁDIMU a ten sa z prvej nemýlil. Asistencia: Miroslav Štefanka.
     
    23:17
    HC Nové Zámky dali gól!
    Výborný úvod do druhej tretiny! Kameš nastrelil puk a pred Robinsonom ho stihol tešovať ĽUBOMÍR HURTAJ. Asistencia: Vladimír Kameš.
     
    20:59
    HC Nové Zámky dali gól!
    Máme vyrovnané! Podstavek urobil priestor pre svojho spoluhráča MARTINA FROLÍKA, prihral mu do prázdnej brány a ten sa nemýlil. Asistencia: Albín Podstavek.
     
    18:03
    Domáci hráči sa dostali do prečíslenia 3 na 1, Kropáč prihral Čaládimu, ten mu puk vrátil, ale domáci forward nezakončil presne.
     
    16:50
    Frolík pretečoval prihrávku na Podstaveka, ten sa po ľavej strane dostával pred Robinsona, zvolil strelu príklepom a brankár hostí vyrazil puk rúčkou hokejky.
     
    10:21
    SAPA Fehérvár AV19 dal gól!
    Nedáš- dostaneš!
    Čaládi svoj nájazd nepremenil, následne sa puk dostal do tretiny Nových Zámkov, kde ho dostal na hokejku MATT REGISTER a spomedzi kruhov vymietol horný roh Blažíčkovej brány. Asistencie:
     
    09:55
    Štefanka vysunul Čaládiho, ten sa dostal do samostatného nájazdu, ale Robinsona pomedzi betóny neprekonal!
     
    07:47
    SAPA Fehérvár AV19 dal gól!
    Máme vyrovnané! Pred bránou súpera sa najlepšie zorientoval FERENC KOCSIS a doklepol puk za prekvapeného Blažíčka. Asistencie: Péter Vincze, Csanád Erdélyi.
     
    06:57
    SAPA má obrovská tlak.Magosi nastrelil žrdku Blažíčkovej brány!
     
    06:21
    Ďalšie vylúčenie v domácich radoch! Štefanka fauluje a je to oslabenie 5 na 3.
     
    05:03
    Huba fauluje prenikajúceho Magosiho a sú z toho 2 trestné minúty pre domácich.
     
    04:37
    Dubec tečoval nahodenú strelu od modrej čiary a puk len, len že neskončil v bráne súpera.
     
    03:24
    Ďalšia obrovská príležitosť HC.
    Hurtaj poslal prihrávku Podstavekovi, ten si zasekol súperovho obrancu, následne vystrelil švihom, ale opäť iba do brankára Robinsona.
     
    02:36
    HC Nové Zámky dali gól!

    A dostávajú sa tak do vedenia! ONDREJ ŠTEFANKA potrestal chybu súperovho obrancu, keď zachytil puk v strednom pásmu, prešiel modrú čiaru a svojou povestnou strelou švihom prekonal Robinsona. Bez asistencie.
     
    02:01
    Obrovská príležitosť domácich!
    Čaládi prihral Kropáčovi, ten z ľavej strany našiel pred bránou úplne osamoteného Štefanku, ale ten vyprášil iba Robinsonovi betóny.

    Tomáš Fiala

    Góly a asistencie: 3. Štefanka O., 21. Frolík (Podstavek), 24. Hurtaj (Kameš), 24. Čaládi (Štefanka M.), 34. Frolík – 8. Kocsis (Vincze, Erdélyi), 11. Register, 26. Szaller (Nemeš), 36. Kovács, 48. Sarpatki (Ejdepalm, Kovács)


    HC MIKRON Nové Zámky: Blažíček (Krajčovič)- Huba, Kameš, Hrudík, Kowalczyk, Kovács, Král- Uram, Faith, Uhnák, Podstavek, Hurtaj, Frolík, Dubec, Štefanka O., Púchovský, Štefanka M., Čaládi, Kropáč
    Fehérvár AV19: Robinson(Rajna)- Hetényi, Ejdepalm, Nemeš, Kocsis, Varga, Vincze, Remer, Kovács, Tóth, Németh, Szabo, Erdélyi, Register, Sarauer, Orbán, Kiss, Lovecchio, Szaller, Magosi, Sarpatki