TPS – Bolzano 9:0 (kon.) | Jyväskylä – Salzburg 3:2 (kon.) | Eisbären – Zlín 3:4 (3:4 po s.n.)
Hamburg – Luleå 1:4 (kon.) | Nottingham – Rauma 2:4 (kon.) | HV71 – Kloten 3:2 (kon.)
Linköping – Pardubice 2:1 (kon.)
koniec
TPS Turku
9:0 (2:0, 6:0, 1:0)
HC Bolzano
cz Piatok 22.08.2014, 17:30Liga majstrov
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    43:50
    TPS právě vstřelilo branku!
    STEVEN SEIGO už v plném počtu na obou stranách střílí od vrcholu levého kruhu již devátou branku TPS. Desítka je tedy opravdu na spadnutí. Asistence: Julius Vähätalo.
     
    37:35
    TPS právě vstřelilo branku!
    Tak to je už opravdu na ručník. TERO KOSKIRANTA se uvolnil a podél pravého mantinelu si nabruslil až před branku Bolzana, kde doslova svou akcí vykoupal brankáře hostí. Bez asistence.
     
    33:28
    TPS právě vstřelilo branku!
    Další bleskově využitá přesilová hra domácího celku. IIKKA PIKKARAINEN dává už sedmou branku svého celku a diváci se dožadují potupné desítky. Hosté by se už asi nejraději viděli v kabině. Asistence: Niclas Lucenius.
    Rasmus KULMALA - 6:0
     
    29:14
    TPS právě vstřelilo branku!
    Domácí hráči proměňují utkání doslova v exhibici. RASMUS KULMALA dostal puk a poté si najel až do blízkosti brankáře hostí a přízemní střelou posílá puk za jeho záda. Asistence: Otto Karvinen a Julius Vähätalo.
     
    25:19
    TPS právě vstřelilo branku!
    TERO KOSKIRANTA dává v krátkém sledu již pátou branku domácích a TPS jsou v laufu kdy se dostávají do dalších a dalších šancí. Roli favorita tedy zatím domácí potvrzují na jedničku. Asistence: Radek Smoleňák.
     
    24:43
    TPS právě vstřelilo branku!
    Tak to je pro hosty pořádná sprcha. Ti začali třetinu velmi dobře, ale branka ve vlastní přesilové hře je rozhodila. Následně totiž už v klasickém počtu hráčů na ledě se přesně trefil NICLAS LUCENIUS. Asistence: Ilkka Pikkarainen.
    Matias SOINTU - 3:0
     
    23:44
    TPS právě vstřelilo branku!
    Ve vlastním oslabení se však prosazují hráči Turku, když se do šance dostal MATIAS SOINTU. Svůj samostatný únik poté dokázal přetavit v další gól a domácí vedou už o tři branky. Bez asistence.
    Radek SMOLEŇÁK - 2:0
     
    14:29
    TPS právě vstřelilo branku!
    Nyní už musel Hübl lovit puk ze své sítě podruhé. Domácí se dostali do akce, kde poté střílel RADEK SMOLEŇÁK, jenž opět rozvlnil hostující síť. Poté ale muselo na řadu přijít video, aby se potvrdilo, že gólu nebylo dosaženo vysokou holí. Asistence: Ryan Lasch.
     
    01:53
    TPS právě vstřelilo branku!
    Tak to byla velmi rychle využitá přesilová hra. Ve středním pásmu si puk převzal LAURI TUKONEN a poté se rozjel do samostatného úniku, kde nejprve pohybem zmátl hostujícího brankáře a poté nekompromisní střelou posílá puk za jeho záda. Asistence: Petteri Nummelin.

    Vendula Zdražilová

    Góly a asistencie: 2. Tukonen (Numelin), 15. Smoleňák (Lasch), 24. Sointu, 25. Lucenius (Pikkarainen), 26. Koskiranta (Smoleňák), 30. Kulmala (Karvinen, Vähätalo), 34. Pikkarainen (Lucenius), 38. Koskiranta, 44. Seigo (Vähätalo)


    TPS Turku: Lassila (Järvinen) – Nakládal, Nummelin, Lehtonen, Gysbers, Friman, Seigo, Karhu – Tukonen, Lucenius, Pikkarainen – Smoleňák, Koskiranta, Lasch – Sointu, Kumeliauskas, Virtala – Kulmala, Vähätalo, Karvinen – Lämsä
    HC Bolzano: Hübl (41. Hell) – Egger, Oberdorfer, Hofer, Crowley, de Simone, Lee, Miglioranzi – Pance, Bernard, Gander – Insam, Schofield – Zisser, Zanette, Sisca – Frank

    Rozhodca: Johansson (SWE), Leppänen (FIN) – Hägerström (FIN), Österholm (FIN)