Slovak Stars – St. Louis Blues Alumni 8:8 (4:2 po s.n.)
po s.n. (4:2)
Slovak Stars
8:8 (3:2, 4:3, 1:3)
St. Louis Blues Alumni
Streda 20.08.2014, 17:40 • Zimný štadión mesta Poprad • Exhibičný zápas
Partner:
     
    59:08
    Slovak Stars dáva gól! A je to tu! Slovenské hviezdy vyrovnávajú stav stretnutia! MIRKO ŠATAN získal puk v medzikruží po Bondrovej prihrávke a peknou strelou ku žrdi rozvlnil sieť.
     
    55:13
    St. Louis Blues Alumni dáva gól! Hviezdy St. Louis Blues sa dostávajú do vedenia! JAMAL MAYERS strieľal z pravého kruhu a Šimonovič akosi jeho strelu nevyrazil.
     
    52:47
    St. Louis Blues Alumni dáva gól! A je vyrovnané! SCOTT YOUNG si spracoval puk a v brejku dokázal zakončiť a prekabátiť Mira Šimonoviča.
     
    50:51
    St. Louis Blues Alumni dáva gól! Prvý gól v tejto časti hry! Nash našiel pred bránou MIŠA HANDZUŠA, na ktorého zabudol Ľubo Višňovský a tak mohol Mišo bez problémov puk z prvej sklepnúť do brány.
     
    36:14
    St. Louis Blues Alumni dáva gól! Scott Young našiel z rohu klzsika pred bránou YANA ŠŤASTNĚHO, ktorý do prázdnej brány skóroval.
     
    34:11
    Slovak Stars dáva gól! Dávame gól opäť! RASŤO PAVLIKOVSKÝ si puk spracoval v brejku na modrej čiare, namieril si ti sám na bránu a prudkou strelou do pravého horného rohu brány zakončil.
     
    32:54
    Slovak Stars dáva gól! Naše hviezdy strieľajú šiesty gól, o ktorý sa postaral PETER BONDRA! Strelca víťazného gólu z finále Majstrovstiev sveta 2002 si puk prebral v strednom pásme, popri mantineli sa dostal do útočného, následne do medzikružia odkiaľ strelou pod hornú žŕdku skoroval.
     
    29:57
    St. Louis Blues Alumni dáva gól! Bartečko vyslal do brejku SCOTTA YOUNGA, ktorý si to namieril na bránu, Šimonovič sa hodil do strely, no Young si ho stiahol ako malého chlapca a zakončil do odkrytej brány.
     
    26:36
    St. Louis Blues Alumni dáva gól! Hviezdy St. Louis dávajú gól! ĽUBOŠ BARTEČKO si našiel priestor pred bránkoviskom a spracoval si prihrávku od Miša Handzuša, no a so zakončením už nemal problémy.
     
    22:42
    Slovak Stars dáva gól! Naše hviezdy skórujú opäť.. MIRO ŠATAN si s pukom urobil miesto medzi kruhmi a ľahkou strelou zakončil popod rameno brankára McLennana.
     
    21:20
    Slovak Stars dáva gól! Po Bondrovej strele vzal puk na svoju hokejku Anton Šťastný, ktorý medzi kruhmi našiel ZDENA CHÁRU a ten pohodlne zakončil do brány.
     
    18:36
    St. Louis Blues Alumni dáva gól! Hviezdy tímu NHL znižujú. Dvojica hráčov si to pekne rozkombinovala pred bránkoviskom, keď Young prenechal TYSONOVI NASHOVI a ten s pohodou zakončil do svätyne našej.
     
    16:17
    Slovak Stars dáva gól! Hviezdy vyhrávajú o dva góly. MIROSLAV ŠATAN si blafákmi prešiel cez medzikružie, položil a vylákal si brankára McLennana, zamieril poza bránu a priklepnutím puk od tyčky skóroval do brány prízemným zakončením.
     
    15:30
    Slovak Stars dáva gól! Zdeno Chára v obrannom pásme venoval puk ZDENOVI CÍGEROVI, ktorý si to sám namieril na bránu a skóroval svižnou strelou do ľavého horného kúta.
     
    10:57
    Slovak Stars dáva gól! Slovenské hviezdy vyrovnávajú! Marián Bezák čítal hru a poslal z rohu klziska prihrávku na nášho bývalého ale dlhoročného kapitána slovenskej reprezentácie MIRA ŠATANA, ktorý si položil McLennana a s inštinktom tichého zabijaka zakončil.
     
    07:37
    St. Louis Blues Alumni dáva gól! Vidíme prvý gól v zápase! Federko nádherne prihral k pravej žrdi, kde stál SCOTT YOUNG a ten s absolútnym pokojom zakončil.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 11. Šatan (Bezák), 16. Cíger (Chára), 17. Šatan, 22. Chára (Šťastný, Bondra), 23. Šatan, 33. Bondra, 35. Pavlikovský, 60. Šatan (Bondra) – 8. Young (Federko), 19. Nash (Young), 27. Bartečko (Handzuš), 30. Young (Bartečko), 37. Y. Šťastný (Young), 51. Handzuš (Nash), 53. Young (Chase), 56. Mayers


    Slovak Stars: Miroslav Šimonovič – Zdeno Chára ("C"), Ľubomír Višňovský, Richard Lintner, Radoslav Suchý, Rastislav Pavlikovský, Ivan Droppa, Miroslav Šatan ("C"), Miroslav Marcinko, Peter Bondra ("A"), Zdeno Cíger, Anton Šťastný, Marián Bezák, Arne Kroták,
    Tréner: Vladimír Šťastný

    St. Louis Blues Alumni: Jamie McLennan – Jeff Finley, Reed Luw, Kelly Chase, Terry Yake, Mike Sillinger, Jamal Mayers, Tyson Nash, Scott Young, John Wensink, Larry Patey, Bernie Federko, Yan Šťastný, Michal Handzuš, Ľuboš Bartečko, Peter Šťastný

    Rozhodca: Ján Čaprnka, Jaroslav Marušin