Šumperk – Lipt. Mikuláš 0:0 (zruš.) | Poprad – B. Bystrica 4:3 (kon.) | K. Vary – Vladivostok 2:3 (kon.)
koniec
HK Poprad
4:3 (0:1, 2:2, 2:0)
HC MONACObet Banská Bystrica
Pondelok 18.08.2014, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    49:01
    Poprad dal gól!
    Domáci "kamzíci" prvýkrát v zápase vedú! MATÚŠ MATIS ihneď po skončení trestu naskočil z trestnej lavice priamo na ľad, nakorčuľoval si do stredného pásma, keď mu puk posunul Sýkora a Matis prízemnou strelou od pravého kruhu prekonal brankára Wiikmana!
    Asistenciu si pripísal Tomáš Sýkora.
     
    40:41
    Poprad dal gól!
    Popradčania dokázali znovu vyrovnať. MATÚŠ MATIS dokázal získať puk od bystrických hráčov v rohu klziska, dostal sa s pukom do medzikružia, odkiaľ prudkou strelou prekonal brankára Wiikmana.
    Bez asistencie.
     
    38:20
    Banská Bystrica dala gól!
    Hostia sa znovu dostávajú do vedenia! Z rohu klziska si Hayes všimol pred bránou RASTISLAVA GAŠPARA, ktorému puk okamžite poslal a ten strelou z prvej prekvapil Sidora!
    Asistenciu si pripísali Ryan Hayes a Rastislav Konečný.
     
    32:26
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti sa znovu vracajú do zápasu! Takáč pri mantineli na ľavej strane našiel ideálnou krížnou prihrávkou pri pravej žrdi ARNEHO KROTÁKA, ktorý prečítal hru a do tohto priestoru si nabehol ideálne, no a s koncovkou už nemal najmenšie problémy!
    Asistencie: Samuel Takáč a Matúš Paločko.
     
    29:02
    Banská Bystrica dala gól!
    Hostia sa dostávajú do vedenia! Po predchádzajúcej akcii ostali Bystričania v pásme, Macias našiel v medzikruží LUKÁŠA HANDLOVSKÉHO, ktorý najprv strieľal, Sidor vyrazil priamo pred neho a následne už nebolo pre tohto bystrického hráča problémom zakončiť ponad ležiaceho popradského brankára!
    Asistenciu si pripísali Ray Macias a Kevin Montgomery.
     
    20:16
    Poprad dal gól!
    Popradčania okamžite v prvom útoku tejto tretiny udreli! V rohu klziska získal puk TOMÁŠ SÝKORA, ktorému prihral Matis, Sýkora si to namieril do medzikružia odkiaľ krásnou strelou trafil pravý horný kút Wiikmanovej brány!
    Asistenciu si pripísal Matúš Matis.
     
    18:38
    Banská Bystrica dala gól!
    Bystričania sa v závere prvej tretiny dostávajú do vedenia! Mráz sa ľahko uvoľnil cez Kasíka z rohu klziska a strieľal z medzikružia, ale len do Sidorových betónov, ktoré túto prihrávku vrátili presne na spomínaného Mráza, ten našiel z pravého kruhu pri vzdialenejšej žrdke MICHALA HUDECA, ktorý do prázdnej brány zakončil!
    Asistencie si prípisali hráči Richard Mráz a Rastislav Konečný.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 21. Sýkora (Matis), 33. Kroták (Takáč, Paločko), 41. Matis, 50. Matis (Sýkora) – 19. Hudec (Mráz, Konečný), 30. Handlovský (Macias, Montgomery), 39. Gašpar (Hayes, Konečný)


    HK Poprad: Sidor (Kmeť) – Malina, Makovský – Kasík ("A"), Kurali – Fabian ("A"), Šeliga – Dinda, Pitka – Matis, Paukovček, Sýkora – Ďuriš, Zvoník, M. Nagy – Paločko, Takáč, Kroták ("C") – Gápa, Tomečko, Štrauch
    HC MONACObet Banská Bystrica: Wiikman (Košarišťan) – Biro, Nicastro – Macias, Montgomery – Bambúch ("A"), Predajniansky – Gachulinec, P. Lunter – Larson, Hudec ("C"), Mráz – Handlovský, Block, Hayes – Kudrna, Preisinger, Kafka – Konečný, Gašpar, Kadura

    Rozhodca: Vladimír Snášel – Roman Bednár, Ľudovít Šoltés