Pixbo Wallenstam – IBK Dalen 3:2 (kon.)
koniec
Pixbo Wallenstam IBK
3:2 (1:1, 2:1, 0:0)
IBK Dalen
cz Nedeľa 17.08.2014, 13:00 • Hala Podvinný Mlýn • Florbal Expert Czech Open - Ženy ELITA
     
    35:52
    IBK Dalen právě vstřelil branku!
    Florbalistky Dalenu se prosazují v přesilové hře. Janssonová přihrála na druhou stranu na SANDRU LARSSONOVOU, ta přesnou střelou dokázala propálit vše a snížit tak na rozdíl jedné branky. Asistence: Emelie Janssonová.
     
    34:02
    Pixbo Wallenstam právě vstřelilo branku!
    Florbalistky Pixba odskakují v zápase na rozdíl dvou branek. Po přihrávce Helinové se k míčku dokázala dostat JULIA LARSSONOVÁ. Její střela nebyla z těch nejsilnějších, ale i přesto se míček dokázal dokutálet až za záda Jonssonové. Asistence: Sára Helinová.
     
    29:58
    Pixbo Wallenstam právě vstřelilo branku!
    Florbalistky Pixba jdou v zápase znovu do vedení. SARA HELINOVÁ dokázala vybojovat míček a po individuální akci se dokázala i prosadit. Jonssonová na její střelu nestihla ani zareagovat. Bez asistence.
     
    04:09
    IBK Dalen právě vstřelil branku!
    Aktivní hra se florbalistkám Dalenu vyplatila. Po rychlém přechodu se míček dostal k Larssonové, která přiťukla LINEI IVARSSONOVÉ. Ta přesnou střelou k tyči vyrovnává. Asistence: Sandra Larssonová.
     
    02:03
    Pixbo Wallenstam právě vstřelilo branku!
    Florbalistky Pixba jdou v zápase do vedení. Po rychlé kombinační akci se k míčku dostala Larssonová, která našla přesnou přihrávkou REBECU HEED ARVIDSSONOVOU. Ta střelou k levé tyči otevírá skóre utkání. Asistence: Julia Larssonová.

    MCh

    Góly a asistencie: 3. Arvidssonová (Larssonová), 30. Helinová, 35. Larssonová (Helinová) – 5. Ivarssonová (Larssonová), 36. Larssonová (Janssonová)


    Pixbo Wallenstam IBK: Hjortingová (Lindblomová) – Andebrattová, Böckerová, Fylkeová, Heed Arvidssonová, Hermanssonová, Lundströmová, Bobergová, Krantzová, Mannienenová, Mellbergová, Sundbergová, Allanssonová, Habib Westová, Helinová, Larssonová
    IBK Dalen: Jonssonová (Lunguová) – Brusellová, Forssénová, Holmgrenová, Liljaová, Mcneilová, Öhmanová, Stattinová, Turtonová, Asplundová, Ivarssonová, Janssonová, Mählerová, Nordlinderová, Rymanová, Stenlundová, Stoltzová, Dahlinová, Gatugårdová, I. Larssonová, S. Larssonová, Mikaelssonová

    Rozhodca: Tomáš Kostínek a Martin Rejchl

    Diváci: 760