Manchester United – Swansea 1:2 (kon.) | Leicester – Everton 2:2 (kon.) | QPR – Hull City 0:1 (kon.)
Stoke City – Aston Villa 0:1 (kon.) | West Bromwich – Sunderland 2:2 (kon.) | West Ham – Tottenham 0:1 (kon.)
Arsenal – Crystal Palace 2:1 (kon.)
koniec
Leicester City
2:2 (1:2)
Everton FC
Sobota 16.08.2014, 16:00 • King Power Stadium • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    87
    Leicester City dáva gól! Obrovský výbuch radosti na King Power Stadium! Striedajúci CHRIS WOOD prepasíroval loptu do siete placírkou zvnútra vápna po tom, čo prešla k nemu po odraze. Vyrovnáva tým stav stretnutia!
     
    45
    Everton FC dal gól! Zásah do šatne by zložil aj skúsenejšie mužstvo, akým je nováčik z Leicesteru! Opäť kandidát na gól kola smeroval do siete Schmeichela a to po tvrdej rane a centri z ľavej strany, ktorý zakončil STEVEN NAISMITH! Ten nedal šancu delovkou od brvna.
     
    22
    Leicester City dáva gól! Dlho sa Karamelky netešili, okamžite je vyrovnané! Útok a vybojovaný roh sa vyplatil, následné zmätky v obrane využil ranou k žrdi vyrovnávajúcim zásahom LEONARDO ULLOA!
     
    21
    Everton FC dal gól! Po desiatich rokoch padá v Leicestri gól v najvyššej lige, ale na smútok domácich je to zásah do ich brány! Smeichel vybehol z brány s cieľom zasiahnuť proti Pienaarovi, lopta ale odrazil len ku AIDENOVI MCGEADYM. Ten si počkal na vhodný moment a krásnou technickou strelou vymietol pavučinu brány!

    Filip Kubaliak

    Góly: 22. Ulloa, 87. Wood – 21. McGeady, 45. Naismith

    Karty:   71. Moore (LEC) – 69. Barry (EVE)


    Leicester City: Schmeichel – De Laet, Konchesky, Moore, Morgan (K), King, Drinkwater (41. Hammond), Riyad Mahrez, Ulloa (77. Wood), Nugent, Knockaert (64. Schlupp).
    Náhradníci: Hamer – Jeffrey Schlupp, Wasilewski, Hammond, Tom Hopper, Gary Taylor-Fletcher, Wood.

    Everton FC: Howard – John Stones, Baines, Jagielka (K), Distin, Barry, McGeady (86.bColeman), McCarthy, Pienaar (81. Mirallas), Lukaku, Naismith.
    Náhradníci: Joel – Bešić, Coleman, Alcaraz, Mirallas, Osman, Atsu.

    Rozhodca: Michael Jones