Bern – Vítkovice 4:4 (kon.) | Slovensko – Ne 2:2 (kon.) | Vítkovice – IBK Dalen 2:4 (kon.)
Slovensko – Židenice 4:3 (kon.) | Ne – Vítkovice 2:4 (kon.)
koniec
Slovensko
4:3 (2:0)
K1 Florbal Židenice
cz Piatok 15.08.2014, 16:10 • Hala Jedenáctka • Florbal Expert Czech Open - Ženy ELITA
     
    33:36
    Židenice právě vstřelily branku!
    Nyní už je to pouze o jednu branku. Po individuální šanci se prosadit dokázala MARTINA BABÁČKOVÁ. Bez asistence.
     
    33:23
    Židenice právě vstřelily branku!
    Židenice znovu snižují na rozdíl dvou branek. Prosadit se dokázala střelou k tyči LINDA HYKSOVÁ. Asistence: Andrea Dernerová.
     
    32:12
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slovenské hráčky znovu odskakují na rozdíl tří branek. Hudáková krásným pasem našla ROMANU JENEGOVOU, která přízemní střelou přidává čtvrtou branku svého týmu. Asistence: Kristýna Hudáková.
     
    26:11
    Židenice právě vstřelily branku!
    Židenice teď vykřesaly jiskřičku naděje. Po přihrávce od vlastní brankářky se míček dostal až LINDĚ HYKSOVÉ, která střelou k tyči snižuje na rozdíl dvou branek. Asistence: Nikol Příleská.
     
    23:36
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slovenské florbalistky přidávají další branku. Stredanská teď geniálně přihrála úplně volné MICHAELE JEŠSOVÉ, která střelou k tyči přidala další branku svého týmu. Asistence: Monika Stredanská.
     
    00:37
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Tak to je nástup! Slovenky přidávají další branku. Po individuální akci se prosadit dokázala PETRA TARDÍKOVÁ. Bez asistence.
     
    00:10
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slovenské florbalistky jdou v zápase velmi rychlé do vedení. Po přihrávce Kristýny Hudákové se míček dostal k PAULINĚ HUDÁKOVÉ, která už po deseti sekundách dokázala dostat míček do branky Židenic. Asistence: Kristýna Hudáková.

    MCh

    Góly a asistencie: 1. Hudáková (Hudáková), 1. Tardíková, 24. Ješšová (Stredanská), 33. Jenegová (Hudáková) – 27. Hyksová (Příleská), 34. Hyksová (Dernerová), 34. Babáčková


    Slovensko: Krištofová, Mladenková – Janegová, Bobotová, Buková, Ďuríková, Patakyová, Hudáková K., Hudáková P., Ješšová, Stredanská, Tardíková
    K1 Florbal Židenice: Fišerová, Příleská – Svobodová, Hyksová, Babáčková, Švecová, Grufíková, Veletová, Brošová, Dundelová, Milíková, Vévodová, Drápalová P., Drápalová J., Humlová, Valehrachová, Dernerová, Obrovská, Kusáková

    Rozhodca: Novosad Matouš a Müller Jiří