Bern – Vítkovice 4:4 (kon.) | Slovensko – Ne 2:2 (kon.) | Vítkovice – IBK Dalen 2:4 (kon.)
Slovensko – Židenice 4:3 (kon.) | Ne – Vítkovice 2:4 (kon.)
koniec
1. SC TEMPISH Vítkovice
2:4 (1:0)
IBK Dalen
cz Piatok 15.08.2014, 14:10 • Jižní Sportovní • Florbal Expert Czech Open - Ženy ELITA
     
    38:56
    Dalen právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto. Florbalistky Dalenu přidávají další branku. Po individuální akci se prosadit dokázala CAROLINE STATINNOVÁ. Bez asistence.
     
    36:42
    Dalen právě vstřelil branku!
    Florbalistky Dalenu ale hned vzápětí jdou znovu do vedení. Po přihrávce Holmgrenové se míček dostal k AMANDĚ DAHLINOVÉ. Ta střelou k tyči posílá znovu svůj tým do vedení. Asistence: Jennie Holmgrenová.
     
    35:52
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovické hráčky ale hned vzápětí vyrovnávají. Po přihrávce Halfarové se k míčku dostala ANDREA PASTUŠKOVÁ. Na její pozemní střelu nedokázala brankářka Dalenu zareagovat. Asistence: Zuzana Halfarová.
     
    33:53
    Dalen právě vstřelil branku!
    V Hale Jižní Sportovní teď vypukla naprostá euforie. Florbalistkám Dalenu se podařilo otočit průběh zápasu. Po přihrávce Ivarssonové se míček dostal až k úplně k volné SANDRE LARSSONOVÉ, která střelou z první otáčí průběh zápasu. Asistence: Linnea Ivarssonová.
     
    32:50
    Dalen právě vstřelil branku!
    Hráčkám Dalenu se podařilo vyrovnat. Po rychlé kombinační akci se míček dostal ke Carolině Statinnové, které ještě přihrála AMANDĚ ÖHMANOVÉ. Ta střelou z první dokázala dostat míček do sítě. Asistence: Caroline Stattinová.
     
    09:46
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovické florbalistky se teď dokázaly prosadit. Po přihrávce Pastuškové se míček dostal k volné ANNĚ NIEMCOVÉ, která dokázala dostat míček do sítě. Asistence: Andrea Pastušková.

    MCh

    Góly a asistencie: 10. Niemcová (Pastušková), 36. Pastušková (Halfarová) – 33. Öhmanová (Stattinová), 34. Larssonová (Ivarssonová), 37. Dahlinová (Holmgrenová), 39. Statinnová


    1. SC TEMPISH Vítkovice: Kubíčková, Ranochová – Šponiarová, Šupáková, Halfarová, Novákovská, Ferenčíková, Niemcová, Klapitová, Mandátová, Pastušková, Nováková, Enenkelová, Léblová, Kociánová, Kubíčková, Ratajová, Vobořilová, Paloncyová, Mandátová
    IBK Dalen: Jonssonová, Lungová – Janssonová, Asplundová, Ivanssonová, Mühlerová, Turtonová, Rymanová, Holmgrenová, Mikaelsonová, I. Larssonová, Mcneilová, Gatugardová, Lilyaová, J. Larssonová, Gutagardová, Lilyaová, Stultzová, Forssenová, Nurdlinderová, Ohmandová, Statinnová

    Rozhodca: Lucie Hejnová a Jitka Romančáková