Bern – Vítkovice 4:4 (kon.) | Slovensko – Ne 2:2 (kon.) | Vítkovice – IBK Dalen 2:4 (kon.)
Slovensko – Židenice 4:3 (kon.) | Ne – Vítkovice 2:4 (kon.)
koniec
Wizards Bern Burgdorf
4:4 (2:2)
1. SC TEMPISH Vítkovice
cz Piatok 15.08.2014, 08:40 • Hala Jedenáctka • Florbal Expert Czech Open - Ženy ELITA
     
    39:20
    Bern právě vstřelil branku!
    Wizards využívají přesilovku. Prosadit se dokázala přesnou střelou k tyči SARAH CATTANEOVÁ. Asistence: Julia Rudhová.
     
    34:16
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovické florbalistky po 33 sekundách přidávají další branku. Hanka Sládečková našla přesnou přihrávkou KAMILU PALONCYOVOU, která přesnou střelou poslala svůh tým znovu do vedení. Asistence: Hana Sládečková.
     
    33:43
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovické florbalistky znovu vyrovnávají. Denisa Ferenčíková našla na pravé straně přesnou přihrávkou MICHAELU ŠPONIÁROVOU, která střelou k levé tyči dokázala překonat brankářku Wizards. Asistence: Denisa Ferenčíková.
     
    21:39
    Bern právě vstřelil branku!
    Florbalistky Wizards se znovu dostávají do vedení. Po individuální akci se prosadit dokázala JULIA RUDHOVÁ. Bez asistence.
     
    19:48
    Bern právě vstřelil branku!
    Hned vzápětí ale máme srovnáno. Po přihrávce Piotrowské se míček dostal k JUDH RUDHOVÉ, která dokázala překonat brankářku Vítkovic. Asistence: Elzbieta Piotrowská.
     
    19:37
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovické florbalistky otáčejí vývoj zápasu po přihrávce Léblové se míček dostal k IVANĚ ŠUPÁKOVÉ, která přesnou střelou dokázala dostat míček do sítě. Asistence: Monika Léblová.
     
    10:15
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovickým florbalistkám se podařilo vyrovnat. Po přihrávce Šupákové se míček dostal k ANDREI PASTUŠKOVÉ, která přesnou střelou k tyči vyrovnává zápas. Asistence: Ivana Šupáková.
     
    04:23
    Bern právě vstřelil branku!
    Hráčky Wizards jdou v zápase do vedení. Švýcarské hráčky dokázaly využít chybu Vítkovic v obraně, kdy dokázala vybojovat míček Cinová, která přiťukla LAUŘE MARENDAZOVÉ. Ta přesnou střelou k tyči poslala svůj tým do vedení. Asistence: Lena Cinová.

    MCh

    Góly a asistencie: 5. Marendazová (Cinová), 20. Rudhová (Piotrowská), 22. Rudhová, 40. Cattaneová (Rudhová) – 11. Pastušková (Šupáková), 20. Šupáková (Léblová), 34. Šponiárová (Ferenčíková), 35. Paloncyová (Sládečková)


    Wizards Bern Burgdorf: Horňáková, Aebiová – Baumgartenová, Marendazová, Cattaneová, Piotrowská, Lüthiová, Hanimannová, Wyssová, Weberová, Cinaová, Cattaneová, Jordiová, Haldimannová, Häubiová, Dierksová, Rudhová
    1. SC TEMPISH Vítkovice: Kubíčková, Ranochová – Šponiarová, Šupáková, Halfarová, Ferenčíková, Niemcová, Klapitová, Mandátová, Pastušková, Sládečková, Enenkelová, Léblová, Kubíčková, Ratajová, Vobořilová, Paloncyová, Laitinenová

    Rozhodca: Chvosta, Vápeník